Landbergh treedt op als een actieve partner voor de grondeigenaar, promotor, projectontwikkelaar en aannemer.

Door middel van een grondig marktonderzoek op maat en vakkundig advies tijdens het vergunningstraject, bieden we U geheel vrijblijvend de nodige input voor een succesvolle ontwikkeling. Zowel over de architectuur, de keuze van technieken en de optimalisatie van de indelingen als over de verkoopbaarheid van het concept kan u rekenen op onze expertise. Ook bij het bekomen van de vergunning staan onze nieuwbouwspecialisten steeds paraat hun input te geven over zaken zoals de prijszetting, de opmaak van het commercieel lastenboek, de verkoopplannen en -brochures, de verkoopsvoorwaarden en de basisakte met het huishoudelijk reglement.

Een geslaagde lancering van een nieuwbouwproject is essentieel en verdient de nodige voorbereiding. Ook hierin biedt Landbergh een toegevoegde waarde met haar onderscheidende aanpak.

Landbergh begeleidt haar kopers doorheen het aankoopproces en zoekt oplossingen die beantwoorden aan de noden en wensen. Vastgoedinvesteerders en kandidaten op zoek naar een nieuwe thuis kunnen steeds geheel vrijblijvend op deskundig advies rekenen, zonder druk of drang om de zaken anders voor te stellen.

Had u graag meer informatie over onze nauwgezette aanpak? Met veel plezier bieden we u onze kennis en advies aan tijdens een vrijblijvende kennismaking. Neem contact op via ons contactformulier.

Landbergh is gespecialiseerd in verkoop van nieuwbouw: huizen en appartementen in Gent, Deinze en omstreken. Klik hier voor meer info

Index van het aanbod bij Landbergh