Nieuwbouwproject Bloei in Gent - betaalbaar wonen in het groen

Betaalbaar wonen in een duurzaam nieuwbouwproject ingeplant in een groene omgeving

 • Oppervlakte 60-111 m²
 • Bouwjaar 2024
 • Aantal units 96
 • Fase Ruwbouwwerken
Bloei is een duurzaam nieuwbouwproject ingeplant in een groene omgeving tussen het Vossenbos en een nieuw park. De appartementen zijn gelegen op 7 minuten fietsen van Station Gent Sint-Pieters en op wandelafstand van de tramhalte van lijn 1. 

De zes kleinschalige gebouwen omvatten een mix van zowel 1, 2, 3 als 4 slaapkamers en werden getekend door 3 ervaren architectenbureaus waarbij sterk werd ingezet op een doordachte indeling, maximale lichtinval en ruime zonneterrassen. Bovendien is er voor ieder appartement een ondergrondse parkeerplaats voorzien, vlot bereikbaar via de lift voor een optimaal comfort. 

Bewoners van Bloei kunnen genieten van een hoog-efficiënte warmtepomp in combinatie met zonnepanelen, akoestische en thermische isolatie, resulterend in een E-peil lager dan E22, wat tal van voordelen biedt voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort. Vloerverwarming is er de standaard voor een optimaal ruimtegebruik. De afwerking van uw appartement kan op maat gekozen worden in overleg met de interieurarchitecten bij een selectie van vakbekwame leveranciers voor de keuken, sanitaire toestellen en vloerbekleding. 

Bloei vormt een ideale uitvalsbasis aan de rand van The Loop, omringd door groen en biedt uitstekende verbindingen via de E40, R4, E17 en Kortrijksesteenweg. Dankzij de nabijheid van tram 1, bent u in no-time in het centrum of het station van Gent-Sint-Pieters. 

Benieuwd naar het nieuwbouwproject Bloei? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via jef@landbergh.be of 09 225 25 24
 • Plantje
  Wonen in het groen Gelegen langs het Vossenbos
 • Invalswegen
  Nabij belangrijke invalswegen Uitstekende verbindingen via de E40, R4, E17
 • Energiezuinig
  Future-proof technieken Warmtepompen, vloerverwarming, fotovoltaïsche panelen en balansventilatie

96 units

U ziet op onze website slechts een beperkte selectie van het volledige aanbod.
Van harte welkom op ons kantoor of op de werf om het volledige aanbod samen te bekijken.

Sint-Denijs-Westrem is een Gentse deelgemeente in Oost-Vlaanderen gelegen ten zuidwesten van Gent. Samen met Afsnee is het de rijkste deelgemeente van Gent. Het dorp ligt langs de Leie en Ringvaart, en geniet van heel wat groen dankzij diverse parken, kasteeldomeinen en het Parkbos. Doorheen Sint-Denijs-Westrem lopen diverse verkeersassen, The Loop en een tramnetwerk, wat resulteert in een uitermate vlotte bereikbaarheid. De Kortrijksesteenweg biedt daarenboven heel wat lokale en nabije voorzieningen, van horeca tot winkels en diensten.

Groen

Bloei is ingeplant in een groene omgeving tussen het Vossenbos en een nieuw aangelegd park waar u heerlijk kunt vertoeven. De specifieke vormgeving van het gebouw zorgt voor heel veel lichtinval en een rustgevend uitzicht op haar groene omgeving met zowel het Vossenbos aan de achterzijde als het nieuwe park aan de voorzijde van ieder gebouw. Bovendien zijn alle faciliteiten en verbindingen vlakbij.

Winkels

In het gebied rond Flanders Expo en woonwarenhuis Ikea is er plaats voor groen, winkels, recreatie, vrije tijd en kantoren. Er is een directe ontsluiting richting de Kortrijksesteenweg met een riant aanbod aan supermarkten, restaurants, kledingwinkels en zoveel meer. Bovendien ligt de residentie vlak naast het Algemeen Ziekenhuis Maria Middelares en Michelin restaurant Sensum. 

Mobiliteit

Doorheen Sint-Denijs-Westrem lopen diverse verkeersassen. The Loop kan je vlot bereiken op een duurzame manier en dit zowel met de fiets als met het openbaar vervoer. De tramhalte van lijn 1 is vlakbij, deze rijdt op weekdagen om de 6 minuten naar het historische centrum via station Gent-Sint-Pieters. Ook met de fiets ben je in amper 8 minuten aan het Station. Bovendien zijn er tal van bewegwijzerde fietsroutes in de onmiddellijke nabijheid.

Met de wagen is er een uitermate vlotte verbinding zowel via de E40 als de R4, met hun directe aanluiting naar de E17.

Gevels

De gevels worden uitgevoerd in kwalitatief, hoogwaardige materialen. De materiaalkeuzes voor de gevels zijn bepaald om tot een harmonieus architecturaal geheel te komen over de totaliteit van het project.

Terrassen

De terrassen worden uitgevoerd in beton die, afhankelijk van de positie van het terras, bijkomend worden afgewerkt met terrastegels, houten planken of gelijkwaardig. Rondom zijn de terrassen beveiligd met een aluminium of stalen borstwering.

Buitenschrijnwerk

Alle ramen en deuren van de residentie wordt vervaardigd in aluminium schrijnwerk met kwalitatieve afwerking en dubbele hoogrendementsbeglazing. De oververhitting van de gebouwen wordt voorkomen door op gevels waar nodig zonnewerend glas te voorzien.

Parkeerplaatsen en kelderbergingen

Voor ieder appartement is er een praktische, ondergrondse parkeerplaats voorzien. Er is tevens een ruim aanbod aan kelderbergingen evenals verschillende gemeenschappelijke fietsstallingen. Zo is er plaats voor liefst 566 fietsen.

Tot aan de start van de afwerkingsfase heeft u als koper in Bloei het voorrecht om zelf te kiezen hoe uw appartement er zal uitzien. Zowel voor de vloerafwerking, de badkamer, het toilet en de keuken als voor de positionering van de lichtpunten, schakelaars en stopcontacten heeft u de vrije keuze. Zo zal u worden uitgenodigd in de showrooms van de aangeduidde leveranciers voor uw keuze van sanitaire toestellen, de configuratie van uw keuken en de vrije keuze in het ruime aanbod van tegels en parket. Dit alles onder de vakkundige begeleiding van een ervaren klantencoördinator.

Vloeren

In de natte ruimtes, mn. de keuken, het toilet, de badkamer en/of douchekamer en de berging zijn er keramische vloeren voorzien, recht geplaatst, met een netto handelswaarde van 36€/m² (exclusief de plaatsing en BTW).

In de droge ruimtes, mn. de leefruimte, slaapkamers en de inkomhal, is er een samengesteld parket met massieve toplaag in Eik voorzien, met een netto handelswaarde van 42€/m² (exclusief de plaatsing en BTW).

Keuken

In elk appartement is een volledig ingerichte keuken voorzien. De keuken wordt verzorgd door een gespecialiseerde keukenfabrikant, aangeduid door de bouwheer, en omvat de levering en plaatsing in overeenstemming met de individueel besproken keuze.

De aankoopwaarde (inclusief toestellen en plaatsing, exclusief btw) is afhankelijk van het type en de grootte van het appartement en varieert tussen 6.000€ en 10.000€.

Sanitair

De volgende sanitaire toestellen kan u naar eigen smaak gaan kiezen bij de gespecialiseerde groothandel, aangeduid door de bouwheer:

 • Badkamer: bad en/of douche met verlaagde douchebak (inloopdouches zonder bak zijn niet mogelijk), meubel met enkele of dubbele lavabo, mengkranen, handsproeiers, douchewand/deur, handdoekradiator
 • Wc: hangtoilet, handwasbakje met kraan
 • Douchekamer: douche met verlaagde douchebak en meubel met lavabo en mengkraan

De voorziene handelswaarden variëren tussen de 3.000 en 6.000 euro ( exclusief plaatsing en btw) afhankelijk van de grootte en de configuratie van het appartement.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 10

Vloerverwarming

De verwarmingsinstallatie is gepercipieerd per drie gebouwen waarbij de warmteopwekking gebeurt door middel van een lucht-water warmtepomp
De appartementen worden verwarmd door middel van vloerverwarming.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 13

Ventilatiesysteem - type D

De ventilatie wordt voorzien door een individuele ventilatie-unit – type balansventilatiesysteem D.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 17

EPB

Het ontwerp van het gebouw respecteert de bestaande energieprestatieregelgeving en de opgelegde verwachtingen uit de bouwvergunning. Alle appartementen van Korenbloem en Pimpernel kennen immers een S-peil van maximum 25. Het E-peil in het gebouw Korenbloem is lager dan E20. Bij Pimpernel bedraagt het E-peil een maximum van E22.

 • Bouwjaar: 2024
 • Verkavelingsvergunning: Ja
 • Voorkooprecht: Nee
 • Gevalideerd as-builtattest: Nee
 • Stedenbouwkundige vergunning: 1
 • Stedenbouwkundige bestemming: Gemengd woongebied
 • Overstromingsgevoeligheid:
  • P-score: Klasse A
  • G-score: Klasse A
 • Afgebakende oeverzone: Niet van toepassing
 • Beschermd erfgoed: Nee
 • Dagvaarding: Nee

Groene ligging met een vlotte mobiliteit in Gent

Bekijk de volledige kaart

Wonen tussen park en bos nabij het bruisende stadsleven

Bloei ligt langs het Vossenbos in Sint-Denijs-Westrem, een deelgemeente op fietstafstand van het centrum van Gent. U vindt er een ruim aanbod aan horeca, winkels, recreatie en meer, gecombineerd met een sterke mobiliteit.

Adres Raymonde de Larochelaan 1
9000 Gent
Mobiscore 8,7 Wat is een mobiscore?

Een team van projectmakelaars staat voor u klaar met advies

Jef Guillian cut