Uw eigendom verkopen?

Uw eigendom eigenhandig verkopen lijkt soms eenvoudig vanwege de snel evoluerende digitalisering. Al onderschat men doorgaans hoe tijdrovend, uitdagend en veelzijdig het verkopen van een onroerend goed kan zijn. Door te vertrouwen op het Landbergh-team vermijdt u heel wat stress en financiële ongemakken.

Waar kunt u op rekenen?

 • Een sterke start dankzij een accurate en objectieve prijsbepaling
 • Een aantrekkelijke presentatie dankzij de homestyling van uw eigendom
 • Professionele foto's en een indrukwekkende video rondleiding voor een overtuigende eerste indruk
 • Strategische publiciteit via een brede selectie media voor een optimale visibiliteit
 • Ons hands-on marketingteam die uw eigendom continue onder de aandacht brengt
 • Onze vriendelijke office manager die alle kandidaten in eerste lijn doorverwijst naar de dossierverantwoordelijke
 • Een gespecialiseerd vastgoedmakelaar die ruim tijd maakt voor U, Uw eigendom én alle kandidaat-kopers
 • Een volledig verkoopsdossier met waterdichte afhandeling van de verkoop
 • Een fles champagne om te klinken op het succesverhaal
Vrijblijvend contact
M Landbergh 129

Een geruststellende aanpak

Laat Landbergh alle werk en stress van uw schouders nemen dankzij onze vakkundige aanpak. Met een stevige pas zetten we onderstaande stappen, terwijl u in alle rust en comfort vanaf de zijlijn kan meevolgen.

Voorstelling

Service op maat

Objectieve waardebepaling

De actuele waarde van uw eigendom

Een goed onderbouwde, professionele waardebepaling is de absolute basis van elke succesvolle verkoop. Bij Landbergh zetten we volop in op een grondig uitgewerkt Proces Verbaal van Waardebepaling met als eindresultaat de venale waarde van uw onroerend goed.

Waardebepaling
Landbergh okt22 143

Vastgoedstyling

Uw woning stylen voor verkoop

Een eigendom inrichten in functie van een normaal leefcomfort en een eigendom inrichten in functie van een vlotte verkoop, zijn twee totaal verschillende benaderingen. Dankzij onze eigen vastgoedstyliste én uitgebreide voorraad aan meubelen en accessoires zetten we de troeven van uw eigendom optimaal in de verf en maken we iedere ruimte verkoopklaar.

Vastgoedstyling
2 A

Professionele foto- en videoreportage

De sterktes van uw eigendom in beeld

Met de vastgoedstyling op punt, brengen we het potentieel van uw eigendom maximaal in beeld dankzij onze eigen professionele foto- en videoreportages. De eerste indruk van uw eigendom maken we geen tweede keer, we willen dan ook al haar troeven maximaal uitspelen en de kandidaat-kopers een waarheidsgetrouw beeld geven. Landbergh heeft alle materiaal en skills in eigen huis, we weten immers als geen ander hoe uw eigendom optimaal in de markt te zetten.

Professionele foto-, video- en dronereportage

Marketingstrategie

De juiste aandacht zonder ophouden

Een doordachte marketingstrategie zorgt ervoor dat uw eigendom niet zal verdwijnen in het grote vastgoedaanbod. Ons in-house marketingteam zet zich elke dag ten volle in om uw eigendom maximaal onder de aandacht te houden.

Marketingstrategie
M Landbergh 128

Bezoeken op afspraak

Alles meevolgen via uw eigenaarslogin

Om kandidaat-kopers persoonlijk en adequaat te kunnen begeleiden, werken we steeds met bezoeken op afspraak. We houden eraan goede en duidelijke afspraken te maken, zo weet u steeds ruim op voorhand wanneer we de bezoekers zullen rondleiden. Alle kandidaten worden in eerste lijn opgevangen door onze immer sympathieke office manager en doorgestuurd naar uw persoonlijke dossierverantwoordelijke. Zo wordt iedereen nauwkeurig opgevolgd. Zelf kan u het hele verkoopproces in real-time meevolgen via de eigenaarslogin op deze website. Hiermee heeft u steeds een directe vinger aan de pols van welke stappen wij ondernemen en hoe de verkoop vordert.

Bemiddeling in de prijsonderhandelingen

Verkoopstrategie op maat van uw eigendom

Om tot de allerbeste prijs voor uw eigendom te komen, kiezen we samen de beste verkoopstrategie. Landbergh hanteert immers twee beproefde methoden; beiden gunstig, eerlijk én transparant zowel voor de koper als voor de verkoper. Met de eerste methode handteren we het principe ‘vraagprijs is verkocht’. Met de tweede methode kan iedereen haar beste voorstel doen en krijgen zij die de vraagprijs boden, desgevallend nog een laatste kans om hun beste en finale voorstel over te maken.

Onze twee verkoopmethoden in detail, we kiezen samen de beste verkoopstrategie
DSC 3342 omgekeerd en bijgesneden

Verkoopovereenkomst

een waterdichte compromis en blijvend aanspreekbaar

De compromis verzegelt de verkoop. Deze is bindend en dient als basis voor de notariële akte. Het is dus van belang om deze erg zorgvuldig en sluitend op te maken, in nauw overleg met beide partijen en hun notarissen. Hoewel de compromis de laatste officiële stap is die wij samen zetten, blijven we ook na de ondertekening altijd aanspreekbaar.

Recent verkocht

3746000912000206058 Verkocht

Woning te Kruisem

Te renoveren woning met mooie tuin

3746000912000201474 Verkocht

Appartement te Gent

Ruim appartement met twee badkamers

3746000912000201508 Verkocht

Penthouse te Melle

Penthouse met twee terrassen in Melle

3746000912000201507 Verkocht

Appartement te Deinze

Kwalitatief gerenoveerd appartement

3746000912000201510 Verkocht

Penthouse te Gent

Instapklare penthouse in centrum Gent

3746000912000201511 Verkocht

Appartement te Sint-Amandsberg

Appartement te Sint-Amandsberg

3746000912000206055 Verkocht

Woning te Gentbrugge

Instapklare woning in Gentbrugge

3746000912000201512 Verkocht

Villa te Knesselare

Energiezuinige en moderne villa

Landbergh okt22 100

Het Landbergh-team

Benieuwd naar de gezichten van zij die bovenstaande woorden omzetten in daden?

Ontmoet het Landbergh-team

Klanten aan het woord

D.V.D. uit Gent

Tot driemaal toe zat ik vast voor zes maanden aan een immokantoor. Alle drie waren ze ervan overtuigd dat ze binnen de kortste tijd mijn pand verkocht zouden krijgen... alle drie hadden ze een half jaar later hun uitleg klaar waarom het niet gelukt was! Bij Landbergh geen loze beloftes, geen foto's los uit het vuistje genomen met de Iphone, geen stoere taal. Binnen de kortste keren een kijkdag en het was al prijs! Amper een goeie maand na de eerste kennismaking was de compromis getekend terwijl ik anderhalf jaar verloren had met drie verschillende makelaars. Ik werd van elke stap op de hoogte gehouden, alle contacten verliepen in een gemoedelijke sfeer en op een hoog professioneel niveau. Dit is wat je mag verwachten van een makelaar die zich inzet voor jou en die weet waarmee hij bezig is.

Ann De Groote uit Gent

Meestal neem ik niet altijd de tijd om mijn zakenpartners te bedanken. Maar in het geval van uw kantoor wil ik hier toch graag wat tijd voor vrij maken. Landbergh heeft mij op alle vlakken aangenaam verrast en heeft mij op een professionele manier begeleid met de verkoop van het appartement in Gent. Uw medewerkster was op alle vlakken top. Ze is zeer communicatief en volgt haar zaken heel goed op. Maar ook uw onopvallende aanwezigheid op de achtergrond om altijd de nodige steun of sturing te geven waar nodig werd zeer gewaardeerd. Op alle vlakken was het een plezier om met uw kantoor samen te werken. Nogmaals dank hiervoor.

Pascale Slock uit Bellem

Bedankt Guillian Fonteyne en team, om ons huis mooi in beeld te brengen via foto's en een filmpje. Er was een super goede opvolging van het dossier, afspraken voor bezoek werden correct nageleefd en met het nodige respect voor de privacy afgehandeld. Guillian was steeds bereikbaar, ook op momenten buiten de standaard kantooruren. Onze woning was dan ook binnen de week verkocht. Zeker een aanrader om mee samen te werken!

Oliwia A. uit Sint-Denijs-Westrem

Zeer professioneel team dat de verkoop van mijn appartement van A tot Z heeft verzorgd. De samenwerking was nog maar één week aan de gang en de allereerste biedingen kwamen al binnen. Een leuke afwisseling van dynamiek na eerst met twee andere agenten te hebben gewerkt! Landbergh had vanaf het begin onze eerste keuze moeten zijn. Zo simpel is het. Even terzijde: het was ook fijn om te zien hoe goed Landbergh ervoor zorgde dat de koper alle nodige informatie had. Professioneel en transparant! Gefeliciteerd en bedankt!

July Vandenhende uit Ruiselede

Hoe het team van Landbergh zo snel handelde om alles in kaart te brengen was fenomenaal. Het resultaat: prachtige foto's en een ongelooflijk filmpje van onze woning. Guillian heeft ons van A tot Z enorm goed geïnformeerd, was steeds bereikbaar en na 2 zeer succesvolle kijkdagen was onze woning verkocht!

Bart Verstaen uit Oudenaarde

Bij deze zou ik mijn dank willen uitspreken voor de vlotte verkoop van mijn woning in Oudenaarde. Ik ben zeer tevreden over de professionele aanpak doorheen het hele dossier. De gedrevenheid en de passie waarmee de vastgoedmakelaars van Landbergh te werk gegaan zijn, is een voorbeeld voor alle vastgoedmakelaars. De marketinginspanningen, de professionele fotoreportage en de opendeurdag waren niet alleen vernieuwend, ze hebben hun doel niet gemist. Een eigenaar kan alleen maar dromen van een verkoop op de bezoekdag aan de vraagprijs.

Yvette uit Gentbrugge

Landbergh is een jong en dynamisch team, ze weten van aanpakken, professioneel, vriendelijk, eerlijk en correct. Een aanrader! Mijn charmante gezinswoning in Gentbrugge werd op de eerste bezoekdag/kijkdag onmiddellijk verkocht. De styling en de fotografie was een pareltje. Men zegge het voort ...

Milena Genova uit Aalter

Ik ben heel tevreden en dankbaar aan Guillian van kantoor Landbergh voor zijn professionele aanpak en de vlotte verkoop van mijn woning. Door zijn vakkennis en efficiëntie heeft hij de juiste koper al na een paar weken kunnen vinden. Hij heeft mij ook geholpen met advies en oplossingen voor een aantal kleinere zaken rond de verkoop van de woning. Het was een fijne samenwerking.

L. Bousard uit Dikkelvenne

Vanaf onze eerste contact met de vertegenwoordigers van Landbergh hadden wij een goed gevoel. Er werd eerlijk en met voldoende communicatie gewerkt. De fotoreportage, de kijkdagen en de publicatie op de website waren correct en verzorgd. Er was in het verhaal met dit immobiliën kantoor geen enkel minpunt. Wij zouden dit zeker aanbevelen aan familie en vrienden, wij danken de betrokkenen voor de aanzet, opvolging en de afhandeling van de verkoop van ons huis.

Evelyne uit Waarschoot

Wat we onmogelijk vonden is bij Landbergh gelukt binnen de 16 dagen. Na twee maal zelf te proberen verkopen en 1 maal via een ander kantoor, werd ik door Guillian Fonteyne op een spontane, rustige en vriendelijke manier benaderd. Zijn aanpak heeft me over de streep getrokken. Na het nemen van professionele foto's en het online zetten was er al interesse en een bod nog voor de bezoekdag. Zo vlug kan het gaan bij Landbergh, een echte aanrader!

Martine uit Gent

Hallo Thibaut, Bij deze wens ik jullie te bedanken voor de vlotte verkoop van mijn appartement. Ik mag wel zeggen dat het bij jullie 'klikte' vanaf het eerste contact, dit was voor mij zeer belangrijk! Bij het plegen van telefoontjes van mezelf naar jullie werd ik steeds vriendelijk en correct behandeld en met de nodige deskundige info die ik ontving, was ik tevreden. Sterk onder de indruk was ik ook van de werkwijze ttz de fotoreportage van het appartement! Niks dan lof want op de eerste kijkdag was het bingo! LANDBERGH is een aanrader!

C. Kuppens-Hillen uit Lochristi

Beste heer Van Cauwenberghe, Na een lange zoektocht naar een geschikte woning kwamen we eerder toevallig bij Landbergh terecht. Samengevat kunnen we stellen: dit kantoor is een aanrader! Reeds van bij de allereerste ontmoeting tot bij de allerlaatste ondertekening voel je de betrokkenheid en de dossierkennis van de zaakvoerder, dhr. Van Cauwenberghe. Elke kandidaat koper wordt graag vriendelijk maar ook efficiënt en correct behandeld. Iets wat we bij dit vastgoedkantoor zeker ondervonden! Dank voor alles!

Leen uit Ruiselede

Bedankt Landbergh, en in het bijzonder Guillian Fonteyne, om ons huis aantrekkelijk doch realistisch in de markt te zetten en het dossier goed op te volgen. Guillian was steeds bereikbaar, ook op momenten buiten de standaard kantooruren wat het voor ons heel comfortabel samenwerken maakte.

Hans uit Sint-Amandsberg

Bij deze wil ik mijn dank uitspreken voor de professionele, maar tevens vriendschappelijke en menselijke manier waarop u en uw kantoor, Landbergh, ons hebben geholpen met de verkoop van onze woning in Sint-Amandsberg. We waren zeer aangenaam verrast van deze eerste samenwerking.

Eric & Nadine uit Nazareth

Wij verkochten onze woning in Nazareth met Landbergh. Onze contactpersoon was Guillian Fonteyne, een aangename en vriendelijke makelaar die ons huis heeft kunnen verkopen na een lange zoektocht naar geïnteresseerde kopers. 1,5 jaar stond het te koop bij 3 verschillende makelaars, maar enkel bij Landbergh ging het plots snel. De samenwerking ging vlot en ondanks de mindere tijden van de coronacrisis is ons huis verkocht geraakt. We zijn dan ook tevreden over de afhandeling van de makelaar.

Ardiana uit Wachtebeke

Dankzij Guillian is mijn woning dan toch verkocht geraakt. Ik heb heel lang zelf proberen verkopen, maar tevergeefs. Ook met een andere makelaar waren het 4 verloren maanden. De home styling was perfect gedaan en ik werd van alles op de hoogte gehouden. Heel leuk om samen te werken met zo een makelaar!

Michiel uit Gent

Mijn appartement verkopen met Landbergh was een hele goede ervaring. Mijn dossier werd van op a tot z opgevolgd. De communicatie verliep heel vlot in alle richtingen, zowel naar de kandidaat kopers, naar de huurders als naar mij. Ook de professionele foto's en filmpje die Landbergh maakte was van heel hoog niveau.

Jean-Philippe uit Gent

Voor de verkoop van ons appartement namen we contact op met Vastgoed Landbergh. We ondervonden een directe, persoonlijke en professionele aanpak. De contactpersoon die ons begeleidde van A tot Z was Guillian Fonteyne. Deze persoon zorgde voor de samenstelling van het volledige dossier. Op internet vond je een zeer doelgerichte publiciteit en een verkoopopdracht op maat, zoals we ons voorstelden. Na ieder bezoek van potentiële kopers ontvingen we een feed-back. Na ongeveer 1 week kregen we een telefoontje dat ons appartement verkocht was. We konden niet beter wensen. Een grote dank aan Guillian.

Noël en Mireille uit Hansbeke

Ons huis verkopen was geen eenvoudige opdracht. Na contact met vier verschillende vastgoedkantoren kozen we voor Landbergh. We ontmoetten Guillian toevallig bij een infomoment over een nieuwbouwappartement. We hadden meteen een goed gevoel bij hem. Alles verliep uiterst professioneel en correct, zowel naar ons als naar de vele geïnteresseerde bezoekers. We waren zeer tevreden dat deze toch wel moeilijke verkoop binnen de vier maanden werd afgerond. Bedankt, Guillian, voor je nooit aflatende inzet, gelijk welk uur van de dag, en je positieve ingesteldheid!

S. Blondeel uit Merelbeke

We zijn heel tevreden over de verkoop van onze woning. Er werd een duidelijke schatting gemaakt, de foto's waren prachtig, de kijkdag is vlot verlopen... alles ging zo vlot dat onze woning op de eerste kijkdag verkocht is! Nogmaals bedankt.

Luc en Mia uit Aalter

Om een woning te verkopen kan je best een team aanspreken welke van aanpakken weet. De presentatie van de woning en luchtfoto's geven een betere uitstraling van het pand. Bij Landbergh weten ze dit op een professionele manier aan te pakken en te realiseren. Communicatie, afspraken en begeleiding zijn top. Een pluim voor Guillian die ons pand aan de man heeft gebracht.

M Landbergh 114

Heeft u nog vragen over de verkoop van uw eigendom?

Neem vrijblijvend contact op
 • Servicepakket op maat
  Wij bieden steeds een servicepakket op maat
 • USP netwerk
  We hebben een groot bereik dankzij ons enorm klantenbestand
 • De ideale bemiddelingspartner bij vastgoedtransacties