Uw nieuwbouwproject strategisch in de markt lanceren?

Een nieuwbouwproject op de markt brengen vraagt geen uitzonderlijke skills of kennis. Een nieuwbouwproject strategisch lanceren daarentegen, maakt het verschil tussen een enthousiaste aankondiging en een vliegende start.

Onze verkoopstrategie start niet bij de eerste vertoning aan het grote publiek. Landbergh investeert heel wat tijd en energie in het traject vóór de lancering en dit steeds in nauw overleg met U, de projectontwikkelaar. Op het ogenblik dat uw project aan haar doelgroep wordt voorgesteld, hebben we het strategisch voortraject met heel veel zorg en toewijding doorlopen en staan alle neuzen in dezelfde richting.

Vrijblijvend contact
M Landbergh 127

Een uitvoerige aanpak

Landbergh biedt veel meer dan het voeren van verkoopgesprekken en het adverteren op de immoportaalsites. U vindt in ons een proactieve partner. Een betrouwbare partij met vele jaren ervaring en een gespecialiseerd team bedreven in de verkoop van nieuwbouwprojecten. Door onze doelbewuste specialisatie in de verkoop op plan (Wet Breyne), onze voeling met de lokale markt, onze specifieke kennis ter zake en de sterke persoonlijke betrokkenheid van onze zaakvoerders, heeft u bij Landbergh steeds een directe vinger aan de pols van hoe de markt zich gedraagt. We zien onszelf als een cruciale schakel in het ontwikkelingsproces en denken mee met het oog op de lange termijn.

Betrokkenheid

Wederzijds engagement

Hoe vroeger we worden betrokken in het ontwikkelingsproces, hoe beter we u kunnen helpen. U vindt in Landbergh een partner die actief met u meedenkt, al van bij de prospectie van een potentiële projectlocatie. Onze ervaring leert u welk product de markt vraagt op welke locatie en hoeveel men hiervoor zal betalen. Het aankopen van een projectsite of het aanvragen van een omgevingsvergunning zijn vanzelfsprekend belangrijke stappen in uw ontwikkelingsproces. Vanuit onze dagdagelijkse voeling met de markt en ervaring ter zake, staan we u graag bij met een vrijblijvende babbel of een grondige analyse. Zo stemmen we samen het aanbod af op de vraag, uiteraard rekening houdend met de visies, adviezen en regels vanuit de diverse instanties.  Landbergh engageert zich dan ook vanaf de eerste kennismaking tot de verkoop van de allerlaatste unit.

Input op maat

Win-win samenwerking

Het vinden van dé geschikte projectgrond is vaak de basis om tot een succesvol nieuwbouwproject te komen. Als gekend projectmakelaar krijgt Landbergh via diverse kanalen een regelmatige instroom van te onderzoeken projectlocaties. Landbergh bevoorrecht hierbij steeds haar bestaande partners om de inflow van nieuwe projecten te verzekeren, steeds met het objectief van een wederzijdse kruisbestuiving, met het oog op de lange termijn.

Ik heb een projectgrond

Advies bij het vergunningstraject

Uw aanbod afstemmen op de vraag

Dankzij onze relevante expertise en heldere communicatie met kandidaat-kopers, kent Landbergh als geen ander de vraag van de lokale markt. We staan u dan ook graag bij met concreet advies voor een optimale configuratie van uw project en dit al van bij de aanvang van uw ontwikkelingstraject. Concreet denken we naast het optimaliseren van de indeling aan het advies omtrent de te gebruiken afwerkingsmaterialen, de keuze van technieken, het architecturaal concept, de parkeerproblematiek en de optimale verhouding van de binnen- en buitenruimte.

M Landbergh 189

Branding

Herkenbaar, aantrekkelijk geheel

Een sterke branding geeft eigenheid aan uw nieuwste project. Door de USP’s te weerspiegelen in een representatieve naam, logo en huisstijl creëren we een samenhangend geheel met een professionele uitstraling. Ook de visualisaties nemen we graag voor onze rekening, zo besteden we tijdens de diverse feedbackrondes erg veel aandacht aan de materialiteit en stijlvolle inrichting, in nauw overleg met de diverse actoren, opdat we tot de best passende sfeer en uitstraling komen.

Strategische lancering

Breed verspreide communicatie bij het juiste publiek

Met het verkoopdossier en brandbook volledig op punt, mits uw formele GO, lanceren we het project. Zowel bij de lancering als op geijkte tijdstippen in het ontwikkelings- en bouwtraject worden onze grondig voorbereidde campagnes nauwkeurig georkestreerd. Zo bereiken we ten allen tijden de juiste doelgroep en worden alle kandidaten met kennis van zaken opgevolgd.

Brochure Hof Marcel RGB

Marketingstrategie

Brand awareness en lead generation

Eénmaal gelanceerd streven we ernaar om uw project neer te zetten als een sterk merk, waarbij we continu inzetten op brand awareness & reputation. Door onze zeer actieve in-house lead generation via allerhande media bereiken we de juiste doelgroep die we geduldig, geheel volgens onze waarden en visie, met kennis van zaken, actief begeleiden in hun zoektocht.

Dankzij ons eigen marketingteam spelen we steeds kort op de bal en krijgt uw project onze grootste aandacht tot de verkoop van de allerlaatste unit.

Infomomenten en werfbezoeken

Potentiële kopers individueel begeleiden

We werken steeds met individuele infomomenten en werfbezoeken op afspraak. Dit staat ons toe om alle potentiële kopers persoonlijk te begeleiden, te informeren over hun mogelijkheden en zorgvuldig op te volgen. Door bij het telefonisch contact reeds te polsen naar de wensen en verwachtingen van de geïnteresseerden, staan we klaar met een grondige voorbereiding, interessante perspectieven en budgettair haalbare opties.

Landbergh okt22 223 RGB

Evaluaties en rapportering

Uw vinger aan de pols

Opdat u te allen tijde op de hoogte bent, informeren we u graag in real-time over het verloop van de verkoop en dit zonder omwegen of ruis op de communicatie. Bij Landbergh staat u steeds in direct contact met dezelfde, ervaren projectmakelaar, vanaf de lancering van de verkoop tot de allerlaatste unit heeft u één vast aanspreekpunt. Zo weet u steeds hoe uw project wordt geapprecieerd in de markt en kan u onmiddellijk bijsturen waar nodig.

Recent verkocht

3745000912000014378 Verkocht

Parc Bonne te Merelbeke

16 units

3746000912000101754 Verkocht

Hof Marcel te Zwijnaarde

22 units

3746000912000101753 Verkocht

Zwitsers Hof te Melle

20 units

3746000912000101756 Verkocht

Residentie Goudsbloem te Deinze

16 units

3525000912000005324 Verkocht

Villa Neerleie te Deinze

29 units

3746000912000216009 Verkocht

Residentie Parkbos - appartementen te Zwijnaarde

32 units

3746000912000044640 Verkocht

Dunant Gardens te Gent

155 units

3027000912000038598 Verkocht

Residentie Waterfront IV te Gent

36 units

3027000912000017431 Verkocht

Park Calseyde te Oudenaarde

40 units

Landbergh okt22 162 pinnetjes ok

De Landbergh projectmakelaars

Benieuwd naar de gezichten van zij die bovenstaande woorden omzetten in daden?

Maak kennis met de Landbergh projectmakelaars

Projectontwikkelaars aan het woord

Besix Red | Tim Bourgonjon uit Sint-Lambrechts-Woluwe

Landbergh heeft tijdens het commercialisatieproces onze verwachtingen op continue wijze overschreden. Een makelaar waarop je 100% kan en mag vertrouwen, die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Het was belangrijk voor ons om de Gentse markt met een sterke partner te betreden en een goede eerste indruk na te laten bij alle betrokken stakeholders. Dankzij Landbergh is dit meer dan ooit gelukt en konden wij erop rekenen dat onze klanten meer dan in goede handen waren met een goede permanente opvolging tijdens het verkoopproces. De sterkte van Landbergh op vandaag is meer dan ooit de continue persoonlijke opvolging door het ganse team van Landbergh maar ook door Jef en Thibaut zelf, de zaakvoerders.

Koramic Real Estate | Niki Peeters uit Kortrijk

Wij hebben de samenwerking met Landbergh als zeer positief ervaren. Zij fungeerden als een echte partner in ons nieuwbouwproject, die constructief meedacht. Zij hebben de juiste marketingaanpak om een nieuwbouwproject in de markt te zetten, zowel op vlak van branding als op vlak van lead generation. Zij zorgen ervoor dat het project gedurende lange periode steeds in de kijker blijft komen bij potentiële kopers en volgen de leads ook nauw op. Zij nemen zelf initiatieven om de verkoop te boosten en wachten niet op vragen of push vanuit de ontwikkelaar. Kortom, een hele fijne samenwerking!

Aeterra | Matthias Meert uit Destelbergen

De samenwerking met het team van Landbergh verloopt steeds zeer aangenaam en correct. To the point en no-nonsense. Het verkopen van onze panden verloopt altijd vlot, daarnaast zijn zij ook altijd goed voorbereid. Aangezien Landbergh alles uiterst professioneel aanpakt, werken we ook in de toekomst graag samen.

3V-Living | Lieven Van Doorslaer uit Wevelgem

Landbergh is vanuit onze ervaring het voorbeeldkantoor op vlak van vastgoedbemiddeling. Heel professioneel en responsief! We zijn ook in de toekomst nog van plan met hen samen te werken.

Vandenbussche NV | Dirk Vandenbussche uit Aalter

Correct, zeer professioneel en informerend. We blijven dan ook continu met hen samenwerken en zouden hen aanbevelen bij andere ontwikkelaars.

Potrell | Bart Sobry uit Izegem

Uiterst professioneel. Adequaat in vragen en antwoorden. Kwalitatief in alle aspecten van hun dienstverlening: marketing, advies, voorgestelde projecten… Wij kijken ernaar uit om deze vruchtbare samenwerking verder te zetten en te intensifiëren.

Thib M Landbergh 113

Heeft u nog vragen over de verkoop van uw nieuwbouwproject?

Neem vrijblijvend contact op