Uw nieuwbouwproject strategisch in de markt lanceren?

Een nieuwbouwproject op de markt brengen vraagt geen uitzonderlijke skills of kennis. Een nieuwbouwproject strategisch lanceren daarentegen, maakt het verschil tussen een enthousiaste aankondiging en een vliegende start.

Onze verkoopstrategie start niet bij de eerste vertoning aan het grote publiek. Landbergh investeert heel wat tijd en energie in het traject vóór de lancering en dit steeds in nauw overleg met U, de projectontwikkelaar. Op het ogenblik dat uw project aan haar doelgroep wordt voorgesteld, hebben we het strategisch voortraject met heel veel zorg en toewijding doorlopen en staan alle neuzen in dezelfde richting.

Vrijblijvend contact
Landbergh Sept23 105

Een uitvoerige aanpak

Landbergh biedt veel meer dan het voeren van verkoopgesprekken en het adverteren op de immoportaalsites. U vindt in ons een proactieve partner. Een betrouwbare partij met vele jaren ervaring en een gespecialiseerd team bedreven in de verkoop van nieuwbouwprojecten. Door onze doelbewuste specialisatie in de verkoop op plan (Wet Breyne), onze voeling met de lokale markt, onze specifieke kennis ter zake en de sterke persoonlijke betrokkenheid van onze zaakvoerders, heeft u bij Landbergh steeds een directe vinger aan de pols van hoe de markt zich gedraagt. We zien onszelf als een cruciale schakel in het ontwikkelingsproces en denken mee met het oog op de lange termijn.

Betrokkenheid

Wederzijds engagement

Hoe vroeger we worden betrokken in het ontwikkelingsproces, hoe beter we u kunnen helpen. U vindt in Landbergh een partner die actief met u meedenkt, al van bij de prospectie van een potentiële projectlocatie. Onze ervaring leert u welk product de markt vraagt op welke locatie en hoeveel men hiervoor zal betalen. Het aankopen van een projectsite of het aanvragen van een omgevingsvergunning zijn vanzelfsprekend belangrijke stappen in uw ontwikkelingsproces. Vanuit onze dagdagelijkse voeling met de markt en ervaring ter zake, staan we u graag bij met een vrijblijvende babbel of een grondige analyse. Zo stemmen we samen het aanbod af op de vraag, uiteraard rekening houdend met de visies, adviezen en regels vanuit de diverse instanties.  Landbergh engageert zich dan ook vanaf de eerste kennismaking tot de verkoop van de allerlaatste unit.

Input op maat

Win-win samenwerking

Het vinden van dé geschikte projectgrond is vaak de basis om tot een succesvol nieuwbouwproject te komen. Als gekend projectmakelaar krijgt Landbergh via diverse kanalen een regelmatige instroom van te onderzoeken projectlocaties. Landbergh bevoorrecht hierbij steeds haar bestaande partners om de inflow van nieuwe projecten te verzekeren, steeds met het objectief van een wederzijdse kruisbestuiving, met het oog op de lange termijn.

Ik heb een projectgrond

Advies bij het vergunningstraject

Uw aanbod afstemmen op de vraag

Dankzij onze relevante expertise en heldere communicatie met kandidaat-kopers, kent Landbergh als geen ander de vraag van de lokale markt. We staan u dan ook graag bij met concreet advies voor een optimale configuratie van uw project en dit al van bij de aanvang van uw ontwikkelingstraject. Concreet denken we naast het optimaliseren van de indeling aan het advies omtrent de te gebruiken afwerkingsmaterialen, de keuze van technieken, het architecturaal concept, de parkeerproblematiek en de optimale verhouding van de binnen- en buitenruimte.

M Landbergh 189

Branding

Herkenbaar, aantrekkelijk geheel

Een sterke branding geeft eigenheid aan uw nieuwste project. Door de USP’s te weerspiegelen in een representatieve naam, logo en huisstijl creëren we een samenhangend geheel met een professionele uitstraling. Ook de visualisaties nemen we graag voor onze rekening, zo besteden we tijdens de diverse feedbackrondes erg veel aandacht aan de materialiteit en stijlvolle inrichting, in nauw overleg met de diverse actoren, opdat we tot de best passende sfeer en uitstraling komen.

Strategische lancering

Breed verspreide communicatie bij het juiste publiek

Met het verkoopdossier en brandbook volledig op punt, mits uw formele GO, lanceren we het project. Zowel bij de lancering als op geijkte tijdstippen in het ontwikkelings- en bouwtraject worden onze grondig voorbereidde campagnes nauwkeurig georkestreerd. Zo bereiken we ten allen tijden de juiste doelgroep en worden alle kandidaten met kennis van zaken opgevolgd.

Brochure Hof Marcel RGB

Marketingstrategie

Brand awareness en lead generation

Eénmaal gelanceerd streven we ernaar om uw project neer te zetten als een sterk merk, waarbij we continu inzetten op brand awareness & reputation. Door onze zeer actieve in-house lead generation via allerhande media bereiken we de juiste doelgroep die we geduldig, geheel volgens onze waarden en visie, met kennis van zaken, actief begeleiden in hun zoektocht.

Dankzij ons eigen marketingteam spelen we steeds kort op de bal en krijgt uw project onze grootste aandacht tot de verkoop van de allerlaatste unit.

Infomomenten en werfbezoeken

Potentiële kopers individueel begeleiden

We werken steeds met individuele infomomenten en werfbezoeken op afspraak. Dit staat ons toe om alle potentiële kopers persoonlijk te begeleiden, te informeren over hun mogelijkheden en zorgvuldig op te volgen. Door bij het telefonisch contact reeds te polsen naar de wensen en verwachtingen van de geïnteresseerden, staan we klaar met een grondige voorbereiding, interessante perspectieven en budgettair haalbare opties.

Landbergh okt22 223 RGB

Evaluaties en rapportering

Uw vinger aan de pols

Opdat u te allen tijde op de hoogte bent, informeren we u graag in real-time over het verloop van de verkoop en dit zonder omwegen of ruis op de communicatie. Bij Landbergh staat u steeds in direct contact met dezeflde, ervaren projectmakelaar, vanaf de lancering van de verkoop tot de allerlaatste unit heeft u één vast aanspreekpunt. Zo weet u ten allen tijden hoe uw project wordt geapprecieerd in de markt en kan u onmiddellijk bijsturen waar nodig.

partners

Ipes
Lafaut
3 D Real Estate
Versluys
RVS Bouwgroep
MM estate Group
Mevaco
Koramic
Potrell
Hausline
Immogra
Aeterra
Bostoen
Besix Red
Acasa
Valyou
Atenor
Colruyt Group
Arean Horizontaal
3 V 5b11fe48d2cfcf1020f5d838a7d963df

Gewaarborgd door vertrouwen

REV 1
Dirk Vandenbussche 1
20210420 DSCF1959 d49b2ceeb4fbc1d6e9cd9d2fb625a754
Lievenvd
Matthew Cuigniez1
Logo koramic
Een makelaar waarop je 100% kan en mag vertrouwen

Landbergh heeft onze verwachtingen tijdens het commercialisatieproces continu overschreden. Een makelaar waarop je 100% kan vertrouwen, die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Dankzij Landbergh konden wij met een sterke partner de Gentse markt betreden, een goede eerste indruk achterlaten bij stakeholders en erop rekenen dat onze klanten in goede handen waren met permanente opvolging tijdens het verkoopproces.

— Tim Bourgonjon - Regional Director Flanders, BESIX RED

Correct, professioneel en informerend

Correct, zeer professioneel en informerend. We blijven dan  ook continu met hen samenwerken en zouden hen aanbevelen bij andere ontwikkelaars.

— Dirk Vandenbussche - Chairman Vandenbussche NV

To the point en no-nonsense

De samenwerking met het team van landbergh verloopt steeds zeer aangenaam en correct. To the point en no-nonsense.

Het verkopen van onze panden verloopt altijd vlot, daarnaast zijn zij ook altijd goed voorbereid. Aangezien Landbergh alles uiterst professioneel aanpakt werken we ook in de toekomst graag samen.

— Mathias Meert - Managing Partner Aeterra & Valyou

Heel professioneel en responsief

Landbergh is vanuit onze ervaring het voorbeeldkantoor op vlak van vastgoedbemiddeling. Heel professioneel en responsief!

We zullen zeker nog samenwerken in de toekomst en bevelen Landbergh ook geregeld aan bij collega projectontwikkelaars.

— Lieven Van Doorslaer - CEO 3V-living

Zeer kwalitatief in alle aspecten van hun dienstverlening

We hebben Landbergh ervaren als uiterst professioneel, adequaat in vragen en antwoorden en zeer kwalitatief in alle aspecten van hun dienstverlening: marketing, advies en voorgestelde projectlocaties.

We kijken ernaar uit om onze vruchtbare samenwerking verder te zetten en te intensifiëren.

— Matthew Cuigniez - verantwoordelijke aankoop & ontwikkeling Potrell

Een echte partner die constructief meedenkt

Wij hebben de samenwerking met Landbergh als zeer positief ervaren. Zij fungeerden als een echte partner in ons project, die constructief meedacht. Landbergh heeft de juiste marketingaanpak om een project in de markt te zetten. Ze zorgden dat ons project steeds in de kijker bleef en volgden hun leads nauw op. Landbergh neemt voortdurend initiatief om de verkoop te boosten en wacht niet op de push vanuit de ontwikkelaar. Door hun specialisatie in de verkoop op plan kunnen ze kandidaat-kopers correct te woord staan en begeleiden in hun aankoopproces. Ook administratief was steeds alles in orde. Kortom, bij toekomstige projecten zullen wij Landbergh zeker als preferred partner beschouwen.

— Niki Peeters - Sales & Marketing Manager Koramic Real Estate

Recent verkocht

3745000912000014378 Verkocht

Parc Bonne te Merelbeke

16 units
3746000912000101754 Verkocht

Hof Marcel te Zwijnaarde

22 units
3746000912000101753 Verkocht

Zwitsers Hof te Melle

20 units
1547 IMG STW still08 2020 12 14 min kopieren kopiereneerstebeeld Verkocht

Oxford te Sint-Denijs-Westrem

19 units
3746000912000101756 Verkocht

Residentie Goudsbloem te Deinze

16 units
3525000912000005324 Verkocht

Villa Neerleie te Deinze

29 units
3746000912000216009 Verkocht

Residentie Parkbos - appartementen te Zwijnaarde

32 units
3746000912000044640 Verkocht

Dunant Gardens te Gent

155 units
3027000912000038598 Verkocht

Residentie Waterfront IV te Gent

36 units
3027000912000017431 Verkocht

Park Calseyde te Oudenaarde

40 units
De Asters Astene exterieurbeeld 1 Verkocht

De Asters te Deinze

8 units
3746000912000075977 Verkocht

Velo te Gent

12 units
3746000912000012211 Verkocht

Lènebos te Gentbrugge

7 units
3525000912000041347 Verkocht

Novum te Gent

7 units
3523000912000006449 Verkocht

Parc Gustav te Nazareth

12 units
3746000912000003562 Verkocht

Residentie Arlu te Eke

10 units
15x10 kopie Verkocht

Residentie Reynaerde te Melle

9 units
2 Verkocht

Residentie Park View V te Gentbrugge

33 units
3746000912000044493 Verkocht

Residentie Camelia te Gentbrugge

11 units
2 kopie Verkocht

Parc Arsène te Melle

6 units
Damvallei 01 Verkocht

Residentie Damvallei - appartementen te Destelbergen

48 units
3746000912000086774 Verkocht

Residentie Park View III te Gentbrugge

48 units
2 Verkocht

Residenties Arbed & Evrard te Gentbrugge

13 units
3027000912000011457 Verkocht

Residentie Waterfront V te Gent

14 units
Zonder watermerk Verkocht

Veldehof te Gentbrugge

14 units
1 Verkocht

Residentie Orto te Lebbeke

22 units
1 Verkocht

Residentie Park View II te Gent

24 units
2 klein Verkocht

Residentie Waterfront II & III te Gent

38 units
3036000912000002002 Verkocht

Abscis Architecten te Merelbeke

14 units
1 Verkocht

Residentie Canal View te Gent

88 units
3027000912000006067 Verkocht

Residentie Quercus te Merelbeke

21 units
3027000912000006063 Verkocht

Merelbeke Centrum A te Merelbeke

57 units
Jef Guillian LR

De Landbergh projectmakelaars

Benieuwd naar de gezichten van zij die bovenstaande woorden omzetten in daden?

Maak kennis met de Landbergh projectmakelaars
Landbergh Sept23 81

Heeft u nog vragen over de verkoop van uw nieuwbouwproject?

Neem vrijblijvend contact op