HOF VAN LEERNE LANDBERGH BACHTE MARIA LEERNE DEINZE 7

Ruime en kwalitatief afgewerkte woningen in Bachte-Maria-Leerne

Comfortabel wonen op een vlot bereikbare ligging en met een weids uitzicht over het achtergelegen groen

 • Oppervlakte 199-237 m²
 • Bouwjaar 2024
 • Aantal units 11
 • Fase Wind- en waterdicht
Vlakbij het geliefde Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie en prachtige wandelroutes vindt u deze 11 ruime, comfortabele nieuwbouwwoningen langs de Leernsesteenweg in Bachte-Maria-Leerne. Het project, genaamd Hof Van Leerne, bestaat uit een mix van koppel- en schakelwoningen, elk met een verbluffend verzicht op het achtergelegen groen.

De ligging biedt een vlotte verbinding richting Deinze en naar de op- en afrit van de E40 in Baarle. Er bevindt zich tevens een bushalte op enkele meters afstand zodat u ook met het openbaar vervoer makkelijk naar uw bestemming kunt. U vindt op wandelafstand een apotheek, de lokale beenhouwer met groenten- en fruitafdeling, een bakker, kapsalon, fitness en kruidenier.

Het architectenbureau 'Architectenatelier', onder leiding van Jan Blomme, heeft Hof Van Leerne ontworpen als een geheel voorzien van stijlvolle en hedendaagse architectuur, doordachte indelingen en het gebruik van kwalitatieve materialen in een uiterst groene setting. De 11 woningen werden opgedeeld in 3 keer 3 geschakelde entiteiten en 1 keer 2 entiteiten, beschikken allen over minimaal 4 slaapkamers en hebben bewoonbare oppervlaktes tussen 199 m² en 236 m². De percelen hebben oppervlaktes tussen de 856 m² en 1.248 m². Deze energiebewuste woningen behalen allen een E-peil van <30. De brede glaspartijen aan de achterzijde bevoorraden de leefruimtes van voldoende daglicht en maken de connectie met de privatieve tuinen en het achterliggende groene decor. 

De woningen voldoen aan de strenge energetische normen en onderscheiden zich onder meer door hun duurzaam karakter, vrij van fossiele brandstoffen. Daarnaast voorziet men de combinatie van vloerverwarming met individuele warmtepompen (lucht-water), fotovoltaïsche panelen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Bovendien worden de woningen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort. 

Ook op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard geboden, zo zijn er mooie budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen, volledig in lijn met uw smaak én goesting. 

Tot slot beschikt iedere woning over een inpandige garage en een ruime oprit voor de woning. 

Benieuwd naar deze ruime nieuwbouwwoningen in het Hof Van Leerne? Maak uw persoonlijke, vrijblijvende afspraak via guillian@landbergh.be of 09 278 78 79.
 • Ruime tuin
  Ruime tuin Met grote tuinen uitkijkend over het achterliggend groen
 • Garagebox
  Garage Elk voorzien van een inpandige garage
 • Vrij van fossiele brandstoffen
  Vrij van fossiele brandstoffen Door gebruik van een warmtepomp

11 units

Bachte-Maria-Leerne is een deelgemeente van de stad Deinze in de provincie Oost-Vlaanderen. De gemeente ontstond in 1823 door een samensmelting van Sint-Maria-Leerne en Bachte. Het is vandaag een pittoreske buurt gekend voor haar Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie, het Schipdonkkanaal en prachtige wandelroutes.

Natuur

Tussen Bachte (dorpje in Bachte-Maria-Leerne) en het kasteeldomein Ooidonk ligt een oude afgesneden arm van de Leie. Een prachtige wandeling langs het kasteelpark en de Leiemeersen brengt u midden in dit groene gebied.

Horeca

In Bachte-Maria-Leerne is het gastronomisch tafelen in unieke settings, van een karaktervolle brasserie tot een historisch koetshuis, het kasteel van Ooidonk en een achttiende-eeuwse gerestaureerde hoeve.

Mobiliteit

Via de Leernsesteenweg staat u op een kleine tien minuten in Deinze. Daarnaast zorgt ook de op- en afrit van de E40 in Baarle voor een vlotte verbinding.

Onderwijs

Bachte-Maria-Leerne biedt een school voor kleuter- en lager onderwijs. Daarnaast biedt groot Deinze heel wat secundair en volwassenonderwijs, vlot en veilig te bereiken met de bus of fiets.

Het architectenbureau 'Architectenatelier', onder leiding van Jan Blomme, heeft Hof Van Leerne ontworpen als een geheel voorzien van stijlvolle en hedendaagse architectuur, doordachte indelingen en het gebruik van kwalitatieve materialen in een uiterst groene setting.

Gevel

De gevels worden uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardige materialen. De materiaalkeuzes voor de gevels zijn bepaald om tot een harmonieus architecturaal geheel te komen over de totaliteit van het project. Het metselwerk zal bestaan uit de combinatie van lichtgrijs en lichtrode gevelstenen in wildverband, met houten accenten.

Buitenschrijnwerk

Alle ramen en buitendeuren worden uitgevoerd in PVC, kleur zwart. De raam- en deurprofielen zijn standaard vervaardigd uit witte PVC aan de binnenzijde. Enkel de voordeur is voorzien in hout voor de loten 1 & 2. Alle ramen en buitendeuren zijn voorzien van 2-voudige beglazing. De opbouw van het buitenschrijnwerk heeft een U-waarde conform de geldende isolatienorm op moment van vergunning en de EPB-berekening.

Tot aan de start van de afwerkingsfase heeft u als koper in Hof van Leerne het voorrecht om zelf te kiezen hoe uw woning er zal uitzien. Zowel voor de vloerafwerking, de badkamer, het toilet en de keuken als voor de positionering van de lichtpunten, schakelaars en stopcontacten heeft u de vrije keuze. Zo zal u worden uitgenodigd in de showrooms van de aangeduide leveranciers voor uw keuze van sanitaire toestellen, de configuratie van uw keuken en de vrije keuze in het ruime aanbod van tegels (en parket). Dit alles onder de vakkundige begeleiding van een ervaren klantencoördinator.

Vloeren

Voor de afwerking van de vloeren op het gelijkvloers, de wc en de badkamer is er keuze uit een gamma vloertegels die inbegrepen zijn in de prijs. Voor het maken van uw keuze van de vloertegel wordt u begeleid door een ervaren klantencoördinator. 

Keuken

De woning wordt voorzien van een volledig uitgeruste keuken met een particuliere handelswaarde van 14.000,00 € (excl. btw, geleverd en geplaatst). 

Sanitair

De woning wordt voorzien van een volledige uitgeruste badkamer. Eventuele extra’s qua sanitaire meubelen kunnen gekozen worden in de geselecteerde toonzaal.

Bijkomend krijgt u tijdelijk als koper ook een extra budget van 5.000,00 € (excl. btw) om te spenderen in de desbetreffende toonzaal.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 19

Fotovoltaïsche zonnepanelen

De woningen worden voorzien van zonnepanelen met omvormers. Het wattage dat standaard wordt voorzien, wordt bepaald door de toepasselijke EPB-norm. Upgrade is mogelijk.

Schermafbeelding 2023 03 17 om 14 40 38

Warmtepomp

De wooneenheden worden verwarmd zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen en met een warmtepomp lucht-water in combinatie met vloerverwarming.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 13

Ventilatiesysteem- type D

Confrom de EPB-regelgeving worden de woningen uitgerust met een ventilatiesysteem D.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 17

E-peil ≤ 30

De constructie van het gebouw voldoet aan de EPB-norm inzake energieprestatie. Het opgelegde E-peil van het gebouw is maximaal E30 per woning.

 • Bouwjaar: 2024
 • Verkavelingsvergunning: Ja
 • Voorkooprecht: Nee
 • Gevalideerd as-builtattest: Ja
 • Stedenbouwkundige vergunning: 1
 • Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied met landelijk karakter
 • Overstromingsgevoeligheid:
  • P-score: Klasse B
 • Afgebakende oeverzone: Niet van toepassing
 • Beschermd erfgoed: Nee
 • Dagvaarding: Nee

Vordering der werken

Vlot bereikbare locatie met de wagen alsook met het openbaar vervoer

Bekijk de volledige kaart

Vlakbij het kasteel van Ooidonk, de oude Leie en prachtige wandelroutes

De ligging biedt een vlotte verbinding richting Deinze en naar de op- en afrit van de E40 in Baarle. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie vlot bereikbaar

Adres Leernsesteenweg 110
9800 Bachte-Maria-Leerne
Mobiscore 6.3 Wat is een mobiscore?

Een team van projectmakelaars staat voor u klaar met advies

Jef Guillian cut