Een geslaagde verkoop van een woning, appartement, bouwgrond, loft, villa, herenwoning of penthouse begint bij de opmaak van een objectieve waardebepaling.

Dit gebeurt op basis van een aantal objectieve parameters zoals de ligging, oriëntatie, oppervlakte, vetusteit, afwerking en het volume. Op basis van de bestaande plannen en/of onze eigen nauwkeurige opmetingen worden de waarden getoetst aan de economische realiteit. Het eindpunt omvat een vergelijking met andere onroerende goederen in de lokale omgeving.

Door middel van eigen vastgoedstyling, professionele vastgoedfotografie en een performant marketingapparaat worden steeds talloze kandidaten bereikt. Onze jarenlange ervaring, technische kennis en onze bedrevenheid in professionele publiciteit zorgt al te vaak voor een vlotte verkoop aan een optimale prijs.

Had u graag meer informatie over onze nauwgezette aanpak? Neem contact op via ons contactformulier, we bieden u graag onze kennis en advies aan tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Ontdek onze panden te koop: huizen, appartementen, handelsruimtes en bouwgronden. Landbergh biedt een unieke service voor vastgoed.

Index van het aanbod bij Landbergh