Leticia website kopieren

Een passie voor vastgoed? Absoluut!

DSC 0827

Wie is Leticia?

Na mijn masteropleiding in de handelswetenschappen, koos ik er onmiddellijk voor om mijn droom waar te maken en aan de slag te gaan als vastgoedconsulente. De fascinatie voor alles wat met vastgoed te maken heeft, heb ik al van jongs af aan. Sinds ik deel uitmaak van het jonge en enthousiaste Landbergh-team, ga ik dagelijks met een grote glimlach door het leven.

Mijn aanpak

De verkoop van een onroerend goed is geen alledaagse gebeurtenis en daarom doe ik mijn uiterste best om klanten hier voor de volle 100% in bij te staan. Met oog voor detail zorg ik ervoor dat elke fase in de verkoop met zorg wordt uitgevoerd. Een tevreden klant is namelijk goud waard voor mij. Hoe Landbergh op een eerlijke, professionele en vooral onderscheidende manier tewerk gaat is bewonderenswaardig. Ik ben enorm trots om deze onderneming te vertegenwoordigen.

Zee

Meer over mij

Ik woon in Evergem en word het liefst omringd door vrienden en familie. In mijn vrije tijd ben ik vaak op stap met mijn zus en nicht; mijn hartsvriendinnen. Verder ben ik steeds te vinden voor feestjes/festivals, zon-zee-strandreizen of citytrips en geniet ik graag van de gastronomie. Knuffelen doe ik het liefste met mijn hondje Amy.

Mijn buurten

Als echte Gentse, geboren en getogen, sta ik in voor de verkoop van panden in de regio Groot-Gent.

M Landbergh 91

Samenwerken?

Bent u op zoek naar een enthousiaste makelaar met een professionele aanpak en oog voor detail? Bekijk hoe we ons via onderstaande stappen grenzeloos inzetten bij de verkoop van uw eigendom.

 • WB

  Objectieve waardebepaling

  Een uiterst diepgaande en correcte prijsbepaling van uw eigendom.

  Waardebepaling
 • Vastgoedstyling

  Vastgoedstyling

  Uw eigendom verkoopklaar maken voor het brede publiek.

  Vastgoedstyling
 • Fotorep

  Professionele foto- en videoreportage

  Het potentieel van uw woning waardig in beeld brengen.

  Foto- en videoreportage
 • Marktstrat

  Marketingstrategie

  Uw eigendom in het vizier krijgen van een waslijst aan potentiële kopers.

  Marketingstrategie
IMG 2928

Contacteer me vrijblijvend voor al uw vragen omtrent de verkoop van uw eigendom.