Woning in Aalter

 • 6219 m² oppervlakte perceel
 • 590 m² bewoonbare oppervlakte
Dit charmante landhuis is gelegen op een perceel van 6.219 m² in de Langendamdreef, een rustige en kindvriendelijke straat in de residentiele en zeer gegeerde villawijk 'het Loveld' in Aalter. De bereikbaarheid is er uitstekend met een vlotte verbinding tot het centrum van Aalter met zijn bruisende horeca en diverse supermarkten, scholen en de op- en afrit van de E40. Kortom, een ideale uitvalsbasis voor wie van de natuur en het groen wil genieten maar toch een vlotte verbinding wenst richting de belangrijke invalswegen. 

Dit landhuis werd een 40-tal jaar geleden opgesplitst in twee afzonderlijke woningen die elk over hun eigen noodzakelijke voorzieningen beschikken. De leefruimtes van beide woningen grenzen aan elkaar waardoor de mogelijkheid wel bestaat om hier een opening te creëren en zo opnieuw tot één woning te komen, dit conform de toegestane bouwvoorschriften in de regio. De rechtse woning, nummer 36, heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 242 m² en werd ingedeeld als volgt: een inkomhal met gastentoilet, een bureauruimte / gelijkvloerse slaapkamer, een ruime zit- en eethoek met prachtige open haard, een keuken met aansluitend de veranda met een mooi uitzicht over de tuin en het achtergelegen bos. Op het eerste verdiep beschikt deze woonst over 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien van een dubbele wastafel, een ligbad en een toilet. Tot slot beschikt deze woning ook over een ruime inpandige garage.

Bij de linkse woning, nummer 36A, situeert alles zich op het gelijkvloers verdiep. Ook hier kunt u een inkomhal terugvinden met een bureauruimte/gelijkvloerse slaapkamer, een ruime woonkamer bestaande uit een zit- en eethoek, een keuken met veranda, een badkamer en een berging. De zolder wordt gebruikt als werkruimte en biedt de mogelijkheid om hier nog bijkomende kamers te gaan creëren. De zolder zal een totaalrenovatie moeten ondergaan indien men hier een kwalitatieve en bruikbare ruimte van wenst te maken. De bewoonbare oppervlakte van de linkse woning bedraagt ca. 348 m².

Verder beschikt deze eigendom over een grote aangelegde tuin met achtergelegen privébos, 2 garages en lange opritten met plaats voor meerdere wagens. 

EPC: 397/D (rechtse woning) en 684/F (linkse woning) / EK niet conform / Centrale verwarming op stookolie / Niet asbestveilig

Benieuwd naar deze uitzonderlijke en karaktervolle woning op een erg gegeerde locatie? maak dan vrijblijvend uw afspraak via guillian@landbergh.be of 09 278 78 79
 • Plantje
  Wonen in het groen met een privébos
 • Nabij het centrum
  Nabij het centrum met zijn uitgebreid aanbod aan winkels, supermarkten, horeca en recreatie
 • Ruime tuin
  Ruime tuin Gelegen op een perceel van 6.219 m²
 • Garagebox
  Garage met 2 afgesloten garageboxen
 • Sterke mobiliteit
  Sterke mobiliteit Met een vlotte verbinding naar de E40

Meerdere bezoekmomenten én een tweede kans

Stap 1: meerdere bezoekdagen

Voor de verkoop van deze eigendom werken we met verschillende, vooraf vastgelegde bezoekmomenten binnen een periode van tien tot twintig dagen. Deze bezoekmomenten zijn steeds op afspraak en worden vanaf de publicatie van de eigendom meegegeven via de diverse media. Zo krijgen alle kandidaten de kans om de eigendom in alle rust te bekijken en zelfs meerdere keren terug te komen alvorens een concreet prijsvoorstel te doen.

Aan iedere kandidaat-koper die een afspraak heeft gemaakt, bezorgt de vastgoedmakelaar het volledige verkoopdossier met bijhorend bod-formulier.

Stap 2: het beste voorstel wint

Tegen een vooraf bepaalde deadline, krijgen alle kandidaat-kopers de kans om hun voorstel over te maken naar verkoop@landbergh.be d.m.v. het bod-formulier. Belangrijk hierbij is dat we alle voorstellen boven de vraagprijs gelijk stellen aan de vraagprijs. U hoeft dus niet méér te bieden dan de vraagprijs in deze eerste fase.

Enkel indien na de deadline zou blijken dat er meerdere kandidaten zijn met een voorstel van de vraagprijs, dan krijgen zij allen éénmalig de kans om hun beste en finale voorstel te doen. De biedingen worden te allen tijde discreet behandeld en in geen geval tegen mekaar uitgespeeld.

Ligging

Gelegen op één van de meest gegeerde straten van Aalter

een ideale combinatie van wonen in de natuur en toch uiterst bereikbaar met een vlotte verbinding tot de E40

Adres Langendamdreef 36
9880 Aalter
Mobiscore 5.9 Wat is een mobiscore?
Kaart
Bekijk de volledige kaart

Financieel