Appartementsgebouw in Aalter

 • 557 m² oppervlakte perceel
 • Oriëntatie: Zuidwest
Nabij het centrum en het station van Aalter kunt u deze meergezinswoning terugvinden. Dit appartementsgebouw is gelegen op een perceel van 557 m² en beschikt op vandaag over 6 verhuurde appartementen. In 1995 werd een vergunning afgeleverd voor 3 appartementen in tegenstelling tot de uitgevoerde situatie met 6 waardoor de constellatie op heden niet reglementair is. Concreet vraagt de gemeente om het gebouw aan te passen naar 3 entiteiten verdeeld over 3 bouwlagen, zoals voorzien in de vergunning. De regularisatievergunning werd hiervoor reeds afgeleverd door de gemeente en de werken dienen aangevat te worden binnen een termijn van 2 jaar, startend vanaf het verlenen van de definitieve omgevingsvergunning.

De eigenaar heeft er destijds voor gekozen om de appartementen op te splitsen door een muur (met keukenwand) te voorzien in het midden van elk appartement. Dit dient dus aangepast te worden samen met de technieken (ventilatie / elektriciteit / centrale verwarming). Op vandaag zijn alle appartementen voorzien van afzonderlijke tellers voor wat betreft de elektriciteit en water. De huidige EPC attesten hebben waarden tussen 240 kWh/m² en 448 kWh/m²

Ook werd er toestemming gegeven voor het aanleggen van parkeerplaatsen, het bouwen van een fietsenstalling en het slopen van de garage op het perceel. Gezien er achteraan een erfdienstbaarheid geldt ten voordele van dit verkochte perceel, kan men langs deze weg vlot toegang verlenen tot de nog aan te leggen parkeerplaatsen. 

Benieuwd naar deze te renoveren opbrengsteigendom nabij het station van Aalter? 
Maak dan snel uw afspraak via guillian@landbergh.be of 09 278 78 79
 • Invalswegen
  Nabij belangrijke invalswegen met een vlotte verbinding tot de Knokkebaan en de op-en afrit van de E40
 • Groot perceel
  Groot perceel op een perceel van 557 m²
 • Sterke mobiliteit
  Sterke mobiliteit Vlakbij het station van Aalter

De klassieke methode met een vaste vraagprijs

Stap 1: chronologisch invullen van de bezoekdagen

Voor de verkoop van deze eigendom werken we met een vaste vraagprijs die tot stand kwam na een objectieve waardebepaling. Er is dus geen tweede kans voor een hoger bod boven de vraagprijs.

Aangezien deze eigendom verkocht is van zodra iemand de vraagprijs biedt, hechten we er een groot belang aan om de bezoekdagen chronologisch in te vullen. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans en zijn de spelregels duidelijk.

Stap 2: geen biedsystemen, de vraagprijs is verkocht

Het staat iedereen vrij om een voorstel te doen ook onder de vraagprijs. We leggen elk voorstel voor aan de eigenaar(s) en koppelen spoedig terug. Van zodra iemand een voorstel doet van de vraagprijs, zonder voorwaarden, is de verkoop gesloten.

Iedereen behoudt het recht om zijn voorstel op ieder ogenblik uit te brengen, ook vóór de eerste bezoekdag. In dat geval zal de koper de eigendom niet hebben bezichtigd voorafgaand aan zijn aankoop, dit om de chronologische volgorde van de bezoekdagen steeds te respecteren.

Ligging

Adres Brugstraat 59
9880 Aalter
Kaart
Bekijk de volledige kaart

Financieel