Bouwgrond in Aalter

Bouwgrond te koop in gegeerde villawijk

  • 1403 m² oppervlakte perceel
  • Oriëntatie: Zuidwest
Deze zuidwestelijk georiënteerde bouwgrond met een oppervlakte van 1.403 m² is gelegen in de residentiële, zeer gegeerde villawijk 'het Loveld' in Aalter. De bereikbaarheid is er uitstekend met een vlotte verbinding tot het centrum van Aalter met zijn bruisende horeca en diverse supermarkten, scholen en de op- en afrit van de E40. Kortom, een ideale uitvalsbasis voor wie van de natuur en het groen wil genieten maar toch een vlotte verbinding wenst richting de belangrijke invalswegen. 

Op het perceel is het "Ruimtelijk Uitvoeringsplan Woonpark" van toepassing, waarin de volgende voorschriften staan omschreven. Het perceel is opgesplitst in een stuk cultuurvlak (bouwgrond) en een stuk bosvlak. Maximaal 50% van de perceelsoppervlakte kan ingenomen worden door het cultuurvlak.

Op de grond kan een villa worden gebouwd met ofwel een plat dak (kroonlijst op max. 7 meter) ofwel een hellend dak (kroonlijst op max. 6 meter en nok op max. 11 meter). De bouwbreedte bedraagt maximaal 2/3 van de perceelsbreedte waarbij er langs weerskanten een bouwvrije strook is van minimum 5 meter ten opzichte van de zijperceelsgrenzen. De bouwdiepte is vrij te kiezen voor zover het maximale bouwvolume van 2.000 m³ gerespecteerd blijft. 

Naast het hoofdgebouw kan er ook een bijgebouw worden opgetrokken waarbij de plaats vrij kan gekozen worden binnen het cultuurvlak. De maximale gezamenlijke vloeroppervlakte van de bijgebouwen bedraagt 60 m² en de maximale kroonlijsthoogte is 3,5 meter bij zowel een plat als een hellend dak. Bij een hellend dak mag de nokhoogte 4,50 meter bedragen. Maximum 40% van het cultuurvlak kan ingericht worden met private sportinfrastructuur in open lucht, tuinaccommodatie en verhardingen in functie van opritten, tuinpaden en terrassen. Meer info omtrent het "RUP woonpark" kunt u terugvinden via deze link.

Wenst u meer informatie met betrekking tot dit perceel? Neem dan vrijblijvend contact op via guillian@landbergh.be of 09 278 78 79.
  • Plantje
    Wonen in het groen In de villawijk 'het Loveld'
  • Nabij het centrum
    Nabij het centrum met zijn bruisende horeca
  • Nabij diverse voorzieningen
    Nabij diverse voorzieningen op fietsafstand van supermarkten, scholen en het openbaar vervoer
  • Groot perceel
    Groot perceel met een oppervlakte van 1.403 m²
  • Sterke mobiliteit
    Sterke mobiliteit vlakbij de op-en afrit van de E40 richting Brugge of Gent

De klassieke methode met een vaste vraagprijs

Stap 1: chronologisch invullen van de bezoekdagen

Voor de verkoop van deze eigendom werken we met een vaste vraagprijs die tot stand kwam na een objectieve waardebepaling. Er is dus geen tweede kans voor een hoger bod boven de vraagprijs.

Aangezien deze eigendom verkocht is van zodra iemand de vraagprijs biedt, hechten we er een groot belang aan om de bezoekdagen chronologisch in te vullen. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans en zijn de spelregels duidelijk.

Stap 2: geen biedsystemen, de vraagprijs is verkocht

Het staat iedereen vrij om een voorstel te doen ook onder de vraagprijs. We leggen elk voorstel voor aan de eigenaar(s) en koppelen spoedig terug. Van zodra iemand een voorstel doet van de vraagprijs, zonder voorwaarden, is de verkoop gesloten.

Iedereen behoudt het recht om zijn voorstel op ieder ogenblik uit te brengen, ook vóór de eerste bezoekdag. In dat geval zal de koper de eigendom niet hebben bezichtigd voorafgaand aan zijn aankoop, dit om de chronologische volgorde van de bezoekdagen steeds te respecteren.

Ligging

Bouwgrond in één van de meest gegeerde straten van Aalter

Het Loveld wordt gekenmerkt door zijn groene en beboste omgeving in combinatie met de vlotte verbinding tot de E40

Adres Langendamdreef 16
9880 Aalter
Mobiscore 6,4 Wat is een mobiscore?
Kaart
Bekijk de volledige kaart

Financieel