Guillian Web

Guillian Fonteyne

Erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar
BIV 511 227 | Verantwoordelijke Landbergh Deinze


Elk pand verdient een uiterst gedreven makelaar

Wie is Guillian

Met beide ouders actief in de handel, ontwikkelde ik mijn commercieel talent reeds van kleins af. Het is een talent dat ik graag inzet voor anderen. Mijn oog viel op Landbergh gedurende een stage in het kader van mijn opleiding bedrijfsmanagement. De professionele en klantgerichte manier van werken sluit perfect aan bij mijn persoonlijke aanpak en visie. Het versterkte mijn interesse in de immobiliënwereld en overtuigde me om de stap te zetten.

DSC 3465

Mijn aanpak

Bij Landbergh dragen we ethisch handelen en een verfijnde service hoog in het vaandel. Steeds streven we naar een win-winsituatie voor alle betrokken partijen. Dat is wat Landbergh onderscheidt en dat is wat me als vastgoedmakelaar elke dag opnieuw de energie geeft om er voluit voor te gaan.

Door de correcte en klantgerichte aanpak probeer ik steeds een langdurige relatie op te bouwen waarbij zowel verkopers, alsook (kandidaat-)kopers steeds beroep op mij kunnen doen bij vastgoed gerelateerde vragen. Een zorgeloze transactie voor verkoper en koper is voor mij een absolute prioriteit.

Normal u71

Voorstelling

In een eerste gesprek stel ik mezelf en ons kantoor kort voor, maar luisteren we vooral naar uw noden en verwachtingen en hoe we daaraan tegemoet kunnen komen. We nemen ruim de tijd om uw eigendom te bekijken wanneer het u het best past en bepalen vervolgens een verkoopstrategie op maat.

Meer over mij

In mijn vrije tijd kunt u mij vooral terugvinden bij mijn vrouw en twee kindjes (Jules en Anna) alsook regelmatig in de plaatselijke horeca. Tot slot spendeer ik ook heel graag tijd aan sporten. Sinds mijn 5 jaar beoefen ik tennis en basketbal in clubverband, waar ondertussen padel en fietsen nog zijn bijgekomen. Sporten is altijd al één van mijn belangrijkste uitlaatkleppen geweest.

Klanten aan het woord

July Vandenhende uit Ruiselede

Hoe het team van Landbergh zo snel handelde om alles in kaart te brengen was fenomenaal. Het resultaat: prachtige foto's en een ongelooflijk filmpje van onze woning. Guillian heeft ons van A tot Z enorm goed geïnformeerd, was steeds bereikbaar en na 2 zeer succesvolle kijkdagen was onze woning verkocht!

Pascale Slock uit Bellem

Bedankt Guillian Fonteyne en team, om ons huis mooi in beeld te brengen via foto's en een filmpje. Er was een super goede opvolging van het dossier, afspraken voor bezoek werden correct nageleefd en met het nodige respect voor de privacy afgehandeld. Guillian was steeds bereikbaar, ook op momenten buiten de standaard kantooruren. Onze woning was dan ook binnen de week verkocht. Zeker een aanrader om mee samen te werken!

Milena Genova uit Aalter

Ik ben heel tevreden en dankbaar aan Guillian van kantoor Landbergh voor zijn professionele aanpak en de vlotte verkoop van mijn woning. Door zijn vakkennis en efficiëntie heeft hij de juiste koper al na een paar weken kunnen vinden. Hij heeft mij ook geholpen met advies en oplossingen voor een aantal kleinere zaken rond de verkoop van de woning. Het was een fijne samenwerking.

Magda uit Tielt

Dag Guillian, De verkoop van onze bouwgrond in de Molenweg in Tielt is nu afgewerkt. We zijn een tevreden klant! De waardebepaling zat juist en met een goede begeleiding naar de verkoop toe is alles vlot en perfect verlopen.

Leen uit Ruiselede

Bedankt Landbergh, en in het bijzonder Guillian Fonteyne, om ons huis aantrekkelijk doch realistisch in de markt te zetten en het dossier goed op te volgen. Guillian was steeds bereikbaar, ook op momenten buiten de standaard kantooruren wat het voor ons heel comfortabel samenwerken maakte.

Eric & Nadine uit Nazareth

Wij verkochten onze woning in Nazareth met Landbergh. Onze contactpersoon was Guillian Fonteyne, een aangename en vriendelijke makelaar die ons huis heeft kunnen verkopen na een lange zoektocht naar geïnteresseerde kopers. 1,5 jaar stond het te koop bij 3 verschillende makelaars, maar enkel bij Landbergh ging het plots snel. De samenwerking ging vlot en ondanks de mindere tijden van de coronacrisis is ons huis verkocht geraakt. We zijn dan ook tevreden over de afhandeling van de makelaar.

Marleen en Chris uit Nazareth

Bij het eerste contact met Guillian wisten we “dit zit goed”. Professionaliteit, correctheid, betrokkenheid, enthousiasme, vriendelijkheid, steeds bereikbaar, het was er allemaal. Het resultaat mocht er dan ook zijn. In een mum van tijd was onze woning verkocht. Waarvoor dank. Immo Landbergh een aanrader.

Luc en Mia uit Aalter

Om een woning te verkopen kan je best een team aanspreken welke van aanpakken weet. De presentatie van de woning en luchtfoto's geven een betere uitstraling van het pand. Bij Landbergh weten ze dit op een professionele manier aan te pakken en te realiseren. Communicatie, afspraken en begeleiding zijn top. Een pluim voor Guillian die ons pand aan de man heeft gebracht.

Hier vind je mij aan het werk

De regio waar ik als makelaar actief ben, situeert zich voornamelijk in en rond Deinze, waar ons kantoor gevestigd is.

Bij de start van mijn BIV-stage koos ik ervoor om de regio ten westen van Gent te gaan bewerken. Zelf was ik toen wonende in Aalter waardoor mijn netwerk zich hier reeds had ontwikkeld. Na de kern van Aalter, heb ik mijn regio verder uitgebreid richting Deinze, Nevele en Ruiselede. Deze buurten hebben naar mijn mening een erg gevarieerd aanbod aan vastgoed voor alle doelgroepen in onze samenleving.

Dit is de regio waar ik ondertussen al geruime tijd actief ben met de nodige referenties.

Landbergh Sept23 108

Kennismaken? Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek.