Landbergh Sept23 2

Klantgerichtheid staat centraal

Wie is Sarie?

Na mijn bacheloropleiding voedings- en dieetkunde, werkte ik enkele jaren in de zorgsector als diëtiste. Na deze boeiende periode, was het tijd om mijn grote droom te verwezenlijken: werken in de vastgoedsector. De interesse in architectuur en interieur is er altijd al geweest en nu mag ik met fierheid zeggen dat ik het Landbergh team mag vervoegen.

Landbergh Sept23 42

Meer over mij

Door de liefde te volgen, ben ik momenteel woonachtig in Evergem. Hier woon ik samen met mijn vriend, onze hond Juul en sinds kort ook met onze dochter Lou.

Je kan me best omschrijven als een levensgenieter, ik houd ervan om gastronomisch te gaan eten. Urenlang tafelen met een goed glas wijn, genieten! In het weekend spendeer ik veel tijd in Nieuwpoort. Lange strandwandelingen, shoppen,… Daarnaast reis ik heel graag, met absolute favoriet Italië. Tijdens de wintermaanden vind je me terug op de latten, skiën is namelijk een grote passie. Naast skiën, houd ik ook nog van yoga en fietsen.

Mijn aanpak

Mijn visie vertrekt steeds vanuit het oogpunt van de klant en welke noden en verwachtingen er zijn. Open en eerlijke communicatie staan hierbij centraal.

Door nauwkeurig en klantgericht te werken, kan ik een meerwaarde bieden in alle verschillende aspecten van de verkoop. Wanneer de klant tevreden kan terugkijken op zijn vastgoedtransactie, dan is mijn missie geslaagd.