Landbergh Sept23 11

Ruben Van Coillie

Vastgoedmakelaar - stagiair


"Voortdurend strevend naar meer dan verwacht."

Wie is Ruben?

Landbergh staat bekend om zijn correcte, ethische benadering en allesomvattende aanpak. Als hard werkend teamlid met een continue drive om verbeterde resultaten te behalen vond ik hier dan ook snel mijn plaats. Tijdens mijn schoolstage raakte ik vertrouwd met het kantoor en werd ik grondig klaargestoomd voor een volgende stap. Vandaag vervul ik er met trots mijn BIV-stage, uitkijkend op een langdurige samenwerking.

Landbergh Sept23 133

Mijn aanpak

Als makelaar hanteer ik een benadering gedreven door een oprechte wens om mensen daadwerkelijk te helpen. Mijn focus ligt op het creëren van een win-winsituatie voor alle betrokken partijen. Geen overbodige omwegen of gladde verkooppraatjes. Ik geloof in duidelijke communicatie en ga recht op het doel af om samen het beste resultaat te bereiken.

 • Landbergh Sept23 124

  Objectieve waardebepaling

  Een uiterst diepgaande en correcte prijsbepaling van uw eigendom.

  Waardebepaling
 • Leefruimte9

  Vastgoedstyling

  Uw eigendom verkoopklaar maken voor het brede publiek.

  Vastgoedstyling
 • Rechthoek

  Professionele foto- en videoreportage

  Het potentieel van uw woning waardig in beeld brengen.

  Foto- en videoreportage
 • Landbergh Sept23 39

  Marketingstrategie

  Uw eigendom in het vizier krijgen van een waslijst aan potentiële kopers.

  Marketingstrategie

Thuisbasis

Ik kwam ter wereld terwijl het vuurwerk de Gentbrugse hemel verlichtte op nieuwjaarsnacht. Het is de Gentse deelgemeente waar ik werd geboren, getogen en nu ook mijn werkzaamheden als BIV-makelaar verricht.

Dankzij mijn ouders en twee geweldige broers beleefde ik een prachtige jeugd in de regio. Ik probeer dan ook, elke dag opnieuw, nieuwe inwoners van de ruime regio rond Gent hetzelfde gevoel te bezorgen in hun kersverse thuis.

Out of office

In mijn vrije tijd werk ik sporadisch in de horeca, waar ik mijn honger naar nieuwe ontmoetingen voed en geniet van de sociale interactie.

Daarnaast hou ik enorm van reizen. Mijn recente trektocht door de Schotse bergen met mijn hartsvriendin Axelle behoort dan ook tot mijn favoriete ervaringen.

Bovendien deel ik mijn passie voor vastgoed met een passie voor piano, en vind ik plezier in het gezelschap van goede vrienden tijdens gezellige etentjes. Ik ben dan ook steeds te vinden voor een ontspannen avond met een goed glas (rode) wijn in het bruisende centrum van Gent.