Hanna

Mijn missie is pas geslaagd als zowel verhuurder als huurder tevreden klanten zijn

Landbergh okt22 113

Wie is Hanna?

Mijn interesse in vastgoed is gegroeid uit mijn bijzondere aandacht voor bouwkunst. Tijdens iedere reis bepaalde die specifieke fascinatie voor architectuur dan ook steeds de daginvulling. De belangstelling voor bouwkunde vertaalde zich later in een bachelor Facility management en een banaba Vastgoed en Makelaardij. Bij Landbergh kon ik mijn passie ten volle inzetten binnenin een dynamisch en ijverig team.

Landbergh okt22 114

Mijn aanpak

Via een professionele vastgoedstyling, sterke online presentatie en slimme marketingstrategieën wordt uw pand breed in de kijker gezet. Hierdoor kunt u rekenen op een uitgebreide lijst kandidaat-huurders waaruit u de meest geschikte kunt selecteren.

Bij de keuze van uw ideale huurder, kunt u steeds rekenen op mijn deskundig advies. Alle binnenkomende kandidaturen worden grondig opgevolgd en gescreend, waarbij ik u steeds correct en uitgebreid op de hoogte hou. Mijn missie is pas geslaagd als zowel verhuurder als huurder tevreden klanten zijn.

Mijn buurten

Als vastgoedmakelaar verhuur ben ik actief in Gent en deelgemeenten. Sinds mijn studies ligt deze stad me nauw aan het hart. Het uitgebreide aanbod aan cultuur, architectuur, gastronomie, winkels recreatie, sport en meer maken van Gent dan ook een bijzonder gegeerde woonplek. De omliggende deelgemeenten bieden vaak een rustige uitvalsbasis nabij de stad.

M Landbergh 148

Samenwerken?

Bent u op zoek naar een gedreven makelaar met een hands-on aanpak? Bekijk hoe we ons via onderstaande stappen grenzeloos inzetten bij de verhuur van uw eigendom.

 • Landbergh okt22 105

  Marktconforme huurprijsbepaling

  Een weloverwogen huurprijsbepaling op basis van een grondige marktkennis.

  huurprijsbepaling
 • VS 3

  Vastgoedstyling

  Uw eigendom verhuurklaar maken voor het brede publiek.

  Vastgoedstyling
 • 2 2

  Professionele fotoreportage

  Het potentieel van uw woning waardig in beeld brengen.

  Fotoreportage
 • M Landbergh 135

  Marketingstrategie

  Uw eigendom in het vizier krijgen van een waslijst aan potentiële huurders.

  Marketingstrategie

Persoonlijk

Sinds mijn studies heb ik het landelijke West-Vlaanderen omgeruild voor het bruisende Gent. Het liefst trek ik dan ook de stad in met vrienden om samen te genieten van de talrijke hotspots. Mijn sportieve kant uit zich in mijn loopsessies aan de Watersportbaan of wandelingen in de Bourgoyen. Ten slotte heb ik een avontuurlijk karakter en leef ik helemaal op van een nieuwe uitdaging!

Klanten aan het woord

Christian De Vos uit Deinze

In afwachting van onze nieuwe woonst, hebben wij tijdelijk een appartement gehuurd. Onze administratie terzake werd geregeld door Hanna van Landbergh - vastgoedkantoor. Alle contacten verliepen zeer vlot, vriendelijk en professioneel. Een snelle afhandeling van ons dossier en een vlotte terugstorting van de huurwaarborg. Dus voor al uw immodossiers, place to be: Landbergh Vastgoedkantoor! Gent en Deinze.

Leen Vandenbussche uit Aalter

De huurders van residentie Einstein waren allen erg tevreden. We hebben verschillende complimenten gekregen, ook over de samenwerking met Landbergh. Altijd vriendelijk, duidelijk en zeer flexibel om afspraken mee te maken. Ook de goede opvolging van de documenten heeft hen erg geholpen.

Jan-Baptist Dejonghe

Heel professioneel en ondersteunend. Verhuur nu voor de derde keer een appartement via Landbergh. Alles is steeds piekfijn in orde, meerdere bezoekdagen, alle documentatie in orde en up to date, plaatsbeschrijving steeds correct en steeds heel duidelijk en open. Echte aanrader voor zowel verhuur als verkoop.

Andre de Somville uit Merelbeke

Zeer positieve ervaring met het team van Landberg - Heel vlot en professioneel, dit in het kader van verkoop van huis en huur van appartement. Dank aan Leticia (verkoop) en aan Hannah (huur). Landberg is ten zeerste aan te bevelen, zowel voor verkoop - aankoop als voor huur van immobilien. Speciale dank aan Jef Van Cauwenberghe.

20230317123448

Heeft u een eigendom die u wenst te verhuren? Dan sta ik u graag bij voor deskundig advies op maat!