Handelspand in Deinze

Handelsruimte met 5 parkings te huur in Astene

  Deze lichtrijke, gloednieuwe handelsruimte van liefst 276 m² is gelegen in residentie 'De Asters', een nieuwbouwproject langs de Emiel Clauslaan (verlengde Kortrijksesteenweg), tussen Sint-Martens-Latem en Deinze. Het gaat om een erg mooie, kleinschalige, future-proof  residentie gelegen op een zeer commerciële ligging met grote zichtbaarheid, veel licht en voldoende parkeergelegenheden.  

  De handelsruimte beschikt over erg veel lichtinval dankzij de grote raampartijen op drie van de vier gevels. Bovendien wordt u een handelsruimte in casco toestand aangeboden zodat deze in samenspraak met de verhuurder volledig op maat van uw bedrijf kan worden afgewerkt.

  Voor een optimaal comfort werden er voor de handelsruimte 5 autostaanplaatsen voorzien waarvan twee net voor de ruimte, ideaal voor uw bezoekers, en 3 achteraan, zeer handig voor u en uw team. Bovendien is er per 2 parkings een laadpunt voorzien, eenvoudig te gebruiken via een systeem met badge en een centrale, individuele afrekening ifv een vlotte facturatie en transparante verdeling van de kosten.

  Onmiddellijk beschikbaar. 

  Benieuwd naar deze handelsruimte?
  Maak een afspraak via hanna@landbergh.be of 09 278 78 79

  www.landbergh.be
  • Energiezuinig
   Energiezuinig Energielabel A
  • Autolaadpunt
   Elektrisch laadpunt auto Vrij te gebruiken
  • Sterke mobiliteit
   Sterke mobiliteit Met een erg vlotte bereikbaarheid

  Ligging

  Gunstige ligging

  De handelsruimte is gelegen op een zeer commerciële ligging met grote zichtbaarheid, veel licht en voldoende parkeergelegenheden.

  Adres Emiel Clauslaan 91
  9800 Deinze
  Mobiscore 6.1 Wat is een mobiscore?
  Kaart
  Bekijk de volledige kaart