Appartement in Astene

Lichtrijk nieuwbouwappartement te huur in Astene

  • 1 Slaapkamer
  • 76 m² bewoonbare oppervlakte
  • Oriëntatie: Zuid
Dit instapklaar appartement is gelegen op de eerste verdieping van residentie De Asters. Het appartement beschikt over een inkomhal met toegang tot de lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken met praktische bergruimte, 1 slaapkamer, een badkamer, afzonderlijk toilet en een zuidelijk georiënteerd terras. 

De residentie is gelegen langs de Emiel Clauslaan, de verbindingsweg tussen Deinze en Gent die parallel loopt met de kronkelende Leie. De vele restaurants, supermarkten, het zwembadcomplex Palaestra, de twee lokale tennisclubs, het ruime aanbod aan scholen en het cultureel centrum, allen in de dichte nabijheid, maken van deze ligging dan ook de ideale uitvalsbasis. Bovendien zijn het bus- en treinstation van Deinze slechts enkele minuten verwijderd. 

Het hoge comfort vertaalt zich in het gebruik van efficiënte, vooruitstrevende technieken, de verwarming in dit appartement gebeurd door middel van een geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Bovendien wordt het appartement uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Een laag energieverbruik wordt zo ten allen tijden gegarandeerd. 

Een autostaanplaats is inbegrepen in de huurprijs. 
Deze zal uitgerust worden met een laadpaal (eigen verbruik). 

Kosten voor de gemeenschappelijke delen: €75/maand 
E-peil: 30
Onmiddellijk beschikbaar. 

Landbergh werkt met het online platform mijnhuurprofiel.be.
Bezorg ons je profiel via deze link dan nodigen we je uit voor het bezoekmoment.
  • Energiezuinig
    Energiezuinig wat resulteert in een lage energiefactuur
  • Terras
    Ruim terras zuidelijk georiënteerd
  • Autolaadpunt
    Elektrisch laadpunt auto aanwezig
  • Vrij van fossiele brandstoffen
    Vrij van fossiele brandstoffen met een eigen geothermische warmtepomp

Ligging

Gelegen aan de verbindingsweg tussen Deinze en Gent die parallel loopt met de kronkelende Leie

De vele restaurants, supermarkten, het zwembadcomplex Palaestra, de twee lokale tennisclubs, het ruime aanbod aan scholen en het cultureel centrum, allen in de dichte nabijheid, maken van deze ligging dan ook de ideale uitvalsbasis. Bovendien zijn het bus- en treinstation van Deinze slechts enkele minuten verwijderd.

Adres Emiel Clauslaan 91
9800 Astene
Kaart
Bekijk de volledige kaart