Verkopen, verhuren en vastgoedexpertise

Onze jarenlange ervaring, technische kennis, enorme klantenbestand en bedrevenheid in professionele publiciteit maken van het Landbergh-team uw ideale partner voor de bemiddeling bij elke vastgoedtransactie.

Benieuwd hoe Landbergh uw eigendom in de markt zet?
Lees alles over onze doordachte aanpak.

M Landbergh 91
2 A gespiegeld

Vastgoedstyling

Uw eigendom inrichten in functie van een normaal leefcomfort en uw eigendom presenteren in functie van een vlotte verkoop of verhuur zijn twee totaal verschillende aspecten. Aan de hand van uitgebreid verslag op maat van uw eigendom, leggen we u uit hoe u uw woning verkoopklaar kan maken. Met ons eigen stylingmateriaal richten we iedere ruimte optimaal in om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken.

Vastgoedstyling

Professionele foto-, video- en dronereportage

Door een waardige online presentatie zetten we het potentieel van uw eigendom maximaal in de kijker. Met de vastgoedstyling op punt belichten we de sterktes van uw eigendom aan de hand van een onderscheidende foto-, video- en dronereportage.

Vastgoedfoto- en videografie
M Landbergh 149

Marketingstrategie

Door sterk in te zetten op offline en online communicatie komt uw eigendom in het vizier van een breed scala aan potentiële kopers of huurders. Ons eigen marketingteam promoot uw eigendom dan ook maximaal via social media, mailings, flyers, videomarketing, grote immoportaalsites als Immoweb en Zimmo, stijlvolle borden, SEA en SEO met remarketing, een prominente plaats in Home & Trends en ons eigen vastgoedmagazine.

Marketingstrategie
Landbergh okt22 75

Objectieve waardebepaling

Uw eigendom te koop plaatsen aan een te hoge of te lage prijs is nefast voor u en de verkoop. Bij Landbergh zetten we daarom volop in op een grondig uitgewerkte objectieve waardebepaling.

Op basis van objectieve parameters getoetst aan de economische realiteit komen we tot de werkelijke, strikt afgewogen marktwaarde.

Waardebepaling

Klanten aan het woord

S. Blondeel uit Merelbeke

We zijn heel tevreden over de verkoop van onze woning. Er werd een duidelijke schatting gemaakt, de foto's waren prachtig, de kijkdag is vlot verlopen... alles ging zo vlot dat onze woning op de eerste kijkdag verkocht is! Nogmaals bedankt.

Ardiana uit Wachtebeke

Dankzij Guillian is mijn woning dan toch verkocht geraakt. Ik heb heel lang zelf proberen verkopen, maar tevergeefs. Ook met een andere makelaar waren het 4 verloren maanden. De home styling was perfect gedaan en ik werd van alles op de hoogte gehouden. Heel leuk om samen te werken met zo een makelaar!

Yvette uit Gentbrugge

Landbergh is een jong en dynamisch team, ze weten van aanpakken, professioneel, vriendelijk, eerlijk en correct. Een aanrader! Mijn charmante gezinswoning in Gentbrugge werd op de eerste bezoekdag/kijkdag onmiddellijk verkocht. De styling en de fotografie was een pareltje. Men zegge het voort ...

Michiel uit Gent

Mijn appartement verkopen met Landbergh was een hele goede ervaring. Mijn dossier werd van op a tot z opgevolgd. De communicatie verliep heel vlot in alle richtingen, zowel naar de kandidaat kopers, naar de huurders als naar mij. Ook de professionele foto's en filmpje die Landbergh maakte was van heel hoog niveau.

Murielle Van Bignoot

Dank voor de opvolging bij de verkoop van onze woning. Thibaut en team hebben dit heel professioneel en discreet opgevolgd. Puik werk!

Potrell | Bart Sobry uit Izegem

Uiterst professioneel. Adequaat in vragen en antwoorden. Kwalitatief in alle aspecten van hun dienstverlening: marketing, advies, voorgestelde projecten… Wij kijken ernaar uit om deze vruchtbare samenwerking verder te zetten en te intensifiëren.

Anita en Luc uit Melle

Beste Guillian, Een betere en eerlijke verkoper bestaat niet. Altijd stipt op tijd, correct en beleefd in de omgang. Proficiat voor de verkoop en het bijkomende werk!!

Hanne Broekmans

Wij zijn erg tevreden. Landbergh kwam alle afspraken na, er was een heel goed contact en ons dossier werd heel nauw opgevolgd. Wij zouden Landbergh Vastgoed zeker aanraden. Vlot contact, vlotte opvolging en dus ook snelle verkoop. Bedankt!

Karin Van Swol

Wij waren heel tevreden met de aanpak van Landbergh. Men heeft ons zeer goed geholpen, mooie foto’s gemaakt en correct gehandeld. Wij maken graag reclame voor dit immokantoor!

Marleen en Chris uit Nazareth

Bij het eerste contact met Guillian wisten we “dit zit goed”. Professionaliteit, correctheid, betrokkenheid, enthousiasme, vriendelijkheid, steeds bereikbaar, het was er allemaal. Het resultaat mocht er dan ook zijn. In een mum van tijd was onze woning verkocht. Waarvoor dank. Immo Landbergh een aanrader.

Wim Leppens

Na vele makelaars te hebben vergeleken en ook met twee eerder te hebben samengewerkt, valt het op dat Landbergh wel het resultaat krijgt dat ik voor ogen had. Over de gehele lijn een geslaagde service, van de publicatie in stijl tot de gepersonaliseerde verkoopovereenkomst.

David Van den Hende

Verkoop van mijn huis werd vlot begeleid door vastgoedkantoor Landbergh. Heldere en vriendelijke communicatie. Geen loze beloften aan hun kant, geen zorgen aan mijn kant.

Armand Tóth uit Deinze

Alles is goed gegaan. Zeer professionele service door mevrouw Adriaens. Sterk aanbevolen kantoor.

3V-Living | Lieven Van Doorslaer uit Wevelgem

Landbergh is vanuit onze ervaring het voorbeeldkantoor op vlak van vastgoedbemiddeling. Heel professioneel en responsief! We zijn ook in de toekomst nog van plan met hen samen te werken.

Landbergh Sept23 138

Het Landbergh-team

Benieuwd naar de gezichten van zij die bovenstaande woorden omzetten in daden?

Ontmoet het Landbergh-team
  • Servicepakket op maat
    Wij bieden steeds een servicepakket op maat
  • USP netwerk
    We hebben een groot bereik dankzij ons enorm klantenbestand
  • De ideale bemiddelingspartner bij vastgoedtransacties
M Landbergh 129

Vragen over een mogelijke samenwerking met Landbergh?

Neem vrijblijvend contact op