Suzan

Suzan Verschraege

Verantwoordelijke marketing


Een passie voor grafisch ontwerp en een voorliefde voor architectuur en interieurvormgeving

Wie is Suzan?

Gedurende mijn Masteropleiding Beeldende Kunsten - Grafisch Ontwerp, ontwikkelde ik naast mijn passie voor grafisch ontwerp ook een voorliefde voor architectuur en interieurvormgeving. Dat ik deze mag combineren bij Landbergh vertaalt zich dan ook in het grote enthousiasme waarmee ik dagelijks aan de slag ga.
Ik ben trots deel uit te maken van een jong en dynamisch vastgoedbedrijf waarbij passie, dialoog, teamgeest en ethiek centrale waarden zijn.

Suzan bijgeknipt

Mijn aanpak

Als grafisch ontwerper ben ik steeds op zoek naar nieuwe en verfrissende manieren om een visie in beeld te brengen. Bij Landbergh kan ik me als marketingverantwoordelijke dan ook optimaal uitleven. De dynamische aanpak en de frisse, no-nonsense huisstijl sluiten volledig aan bij mijn eigen visie en werkwijze.

Nane

Meer over mij

Recent werd ik trotse mama van een dochtertje. Mijn vriend en ikzelf verhuisden vervolgens erg clichématig vanuit het bruisende centrum van Gent naar een rustige wijk in Evergem. Hier heb ik de ruimte om me in mijn vrije tijd uit te leven als goudsmid en hebben we de ideale tuin om met vrienden en familie te genieten van een gezellige barbecue.