Paulien Landbergh Apr24 2

Mijn aanpak zorgt voor een naadloze verhuurervaring, die pas voltooid is als zowel verhuurder als huurder volledig tevreden zijn.

Wie is Paulien?

Van het behalen van mijn Bachelor in Vastgoedmakelaardij tot het afronden van een uitdagende BIV-stage, heeft mijn liefde voor vastgoed altijd centraal gestaan. Bij Landbergh kan ik die passie, samen met mijn oog voor detail en sterke motivatie, volledig tot uiting brengen om de verhuurafdeling te versterken.

Maar wie is Paulien? Simpelweg iemand met een diepe liefde voor vastgoed en een sterke drang om te groeien.

Paulien Landbergh 1

Mijn aanpak

Tijdens het verhuurproces neem ik de verantwoordelijkheid voor een optimale presentatie van je eigendom, met aandacht voor vastgoedstyling en een professionele fotoreportage. Bij de bezichtigingen, waarbij ik jou als verhuurder vertegenwoordig, luister ik aandachtig naar de behoeften van potentiële huurders om de perfecte match te vinden.

Mijn aanpak is simpel maar doeltreffend: ik selecteer zorgvuldig kwalitatieve kandidaat-huurders en neem alle administratieve taken uit handen, inclusief de opmaak van de overeenkomsten en alle bijbehorende administratieve taken. De uiteindelijke selectie van de kandidaat-huurder ligt steeds bij jou. Mijn missie beschouw ik pas als volbracht wanneer zowel verhuurder als huurder tevreden zijn.

IMG 0234

Out of office

Samen met mijn partner Michiel en onze kat Marcel woon ik in Nazareth. Festivals, zonnige terrasjes en etentjes met vrienden zijn enkele van mijn favoriete bezigheden.

Wanneer ik niet buiten ben, nodig ik met plezier vrienden uit voor een ontspannen avond vol gezelschapsspellen, waarbij gelach en gezelligheid centraal staan. Ook ben ik regelmatig te vinden op het tennisveld of op de skipistes in de winter. Familie is voor mij van onschatbare waarde. Hun steun en liefde zijn onmisbaar.

Dus ja, noem me gerust een levensgenieter die altijd op zoek is naar nieuwe ervaringen om te koesteren en te delen.

Mijn buurten

Ik ben steeds werkzaam geweest in Gent en ben ondertussen vertrouwd met deze prachtige stad.

Gent behandel ik samen met mijn collega Hanna.

Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de verhuur in ons kantoor te Deinze, waardoor deze stad alsook de omstreken tot mijn regio’s behoren.

Pln5

Uw eigendom zorgenloos verhuren? Contacteer mij vrijblijvend voor advies op maat!