Photo

“Van mijn passie mijn job maken, was de beste keuze.”

Wie is Laila?

Na twaalf jaar in de banksector, besloot ik om mijn passie te volgen. Mijn interesses lagen altijd al bij architectuur, interieurdesign en vastgoedinvesteringen. Kiezen voor een job in de vastgoedsector was dan ook een keuze vanuit het hart. Landbergh biedt me een stimulerende omgeving waarbij ik me elke dag ten volle inzet om met gedreven gelijkgestemden de verkoop en verhuur van vastgoed in de beste banen te leiden.

1ddd176e 6b5a 41f2 8b0d 0b7baab5729f edit

Mijn aanpak

Mijn passie is mijn kracht. Het is de drijfveer van mijn sterke betrokkenheid naar klanten toe in hun zoektocht naar een warme thuis. Als office manager ben ik naast het eerste aanspreekpunt een ware duizendpoot. Zo bied ik achter de schermen ondersteuning voor de verschillende specialisaties van de verkoop van nieuwbouwprojecten tot de herverkoop en verhuur. Bovendien komt mijn gevoel voor stijl en interieur tot zijn recht tijdens het homestagen. Met oog voor détail, passie en gevoel tover ik je eigendom om tot een verzorgde, hoogst aantrekkelijke vastgoedparel.

Image 6487327 4

Persoonlijk

Samen met mijn man, mijn twee lieve kindjes, Yasmina en Rayan, en onze kat, Simba, wonen we in Merelbeke. In het weekend gaan we graag samen wandelen, fietsen of paardrijden in onze manege. Zodra het vakantie is nemen we het vliegtuig naar Marrakesh, waar mijn ouders Riad Eliksir25 uitbaten, een B&B waar het steeds heerlijk ontspannen is. Daarnaast ben ik een echte levensgenieter die graag afspreekt voor een culinaire babbeldate met vriendinnen. Humor, muziek, mindset coaches, creatief bezig zijn, quality time met het gezin en vrijheid geven me energie.