Kirsten

Dankzij een hands-on aanpak garandeer ik u steeds een zorgeloos verhuurproces

Wie is Kirsten?

Met beide ouders actief in bouwsector, was een job in de vastgoedsector geen ver-van-mijn-bedshow. De passie die ze hadden overgedragen, ontwikkelde ik verder tijdens mijn vastgoedopleiding, gevolgd door een Banaba financie-en verzekeringswezen. Hierna stortte ik me meteen in de immowereld. Gedurende mijn BIV-stage behandelde ik zowel verkoop als verhuur, maar al snel bleek die laatste tak mij het meeste te bekoren.

DBEEDF80 E68 C 4 B7 E 84 DA 0275 CBB12 AB8 3

Mijn aanpak

U heeft vast al enkele horrorverhalen gehoord omtrent het verhuren van een onroerend goed. Het is voor veel mensen een stresserende en tijdrovende bedoening. Hierbij schiet ik graag te hulp. Met veel enthousiasme engageer ik mij dagelijks om de perfecte match tussen beide partijen te vinden.

Klanten aan het woord

Nikola Djukic

Moving to a new country and finding a place to live can often be stressful, but Kirsten from Landbergh did not just help us find a perfect place but also made sure that we completely understand the Belgian system and have all the necessary information to start our lives here. During our search, we had contact with many other real estate agencies and agents, but our experience with Landbergh and Kirsten was by far the best. Highly recommended!

Armand Tóth uit Deinze

Alles is goed gegaan. Zeer professionele service door mevrouw Adriaens. Sterk aanbevolen kantoor.

Dhr. Vancoppernolle uit Merelbeke

Onze dank aan Mevr Adriaens voor het geleverde werk. De plaatsbeschrijving is zeer overzichtelijk en uiterst gedetailleerd. Wij hebben veel waardering voor de professionele inzet waarmee dit gebeurd is.

IMG 2544

Persoonlijk

Mijn vriend en ik wonen sinds kort in Beveren-Leie, samen met onze kat, Lou. Mij kan je het best beschrijven als een echte Bourgondiër, bij wie genieten van het leven en vooral lekker eten centraal staan. Je vindt mij dan ook regelmatig terug in een goed restaurant.

Daarnaast hou ik ervan om herinneringen vast te leggen op foto, geniet ik tot mijn vriend zijn grote spijt vaak van online shoppen en heb ik een voorliefde voor make-up en parfums.

Mijn buurten

Ik ben steeds werkzaam geweest in Gent en ben ondertussen vertrouwd met deze prachtige stad.

Gent behandel ik samen met mijn collega Hanna.

Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de verhuur in ons kantoor te Deinze, waardoor deze stad alsook de omstreken tot mijn regio’s behoren.

Landbergh okt22 150

Uw eigendom zorgenloos verhuren? Contacteer mij vrijblijvend voor advies op maat!