Dimitri V2 Site

Dimitri Keereman

Vastgoedmakelaar-stagiair
BIV 518 516


"Klantgerichtheid en transparantie zijn twee waarden waar ik enorm veel belang aan hecht."

Wie is Dimitri?

Na mijn studies Handelswetenschappen en Overheidsmanagement aan de Universiteit van Gent, begon ik mijn carrière als consultant en auditor voor diverse overheden en lokale besturen. Met twee zelfstandige ouders ontwikkelde ik al vroeg mijn commerciële talenten. Mijn interesse in gebouwenbeheer, architectuur en renovatie bracht me uiteindelijk naar de vastgoedsector.

De professionele en klantgerichte aanpak van Landbergh sluit perfect aan bij mijn eigen visie en werkwijze, wat me overtuigde om deze stap te zetten.

Landbergh team Dimitri V2

Mijn aanpak

Landbergh staat bekend om zijn allesomvattende aanpak, waarbij directe, open en eerlijke communicatie centraal staat. Voor mij zijn klantgerichtheid en transparantie dan ook van essentieel belang.

Ik streef naar een aangename samenwerking met elke koper en verkoper, waarbij ik beide partijen zo goed mogelijk ondersteun en ontzorg. Persoonlijk contact met de klant vind ik cruciaal, zowel voor, tijdens als na een verkoopopdracht.

  Landbergh team Dimitri V3

  Mijn regio

  Als makelaar werk ik in het gebied ten zuiden van onze kantoren in Deinze en Gent, alsook in de Vlaamse Ardennen. Ik verken deze regio vaak per fiets. Daarnaast ben ik actief betrokken bij het lokale verenigingsleven, wat mijn werk als makelaar verrijkt met waardevolle inzichten.

  Out of office

  Samen met mijn vrouw Charlotte zijn we eerst in Oudenaarde gaan wonen en daarna verhuisden we naar het landelijke Maarkedal. We wonen daar in onze vierkantshoeve met onze dochter Coco en onze dieren.

  Mijn passie voor vastgoed deel ik met mijn liefde voor fietsen. Niets geeft me meer voldoening dan buiten sporten in de natuur. Voor rust zoek ik graag de tuin op of ga ik naar zee. Op vakantie geniet ik vaak van de bergen. Als ik niet buiten ben, maak ik graag tijd voor vrienden of ga ik naar culturele evenementen zoals comedy en concerten. In mijn vrije tijd maak ik graag uitstapjes met mijn gezin. Ik ben een sociaal dier en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.