Amy

Ik hou onze onderscheidende aanpak met een verfrissende kijk tegen het licht.

Wie is Amy?

Vanaf de eerste kennismaking, kon ik als net afgestudeerde Master Meertalige Communicatie (Nederlands, Engels, Spaans) niet anders dan meegezogen worden in het enthousiasme van Landbergh. Ondertussen is ook mijn persoonlijke interesse in vastgoed stevig aangewakkerd.

Dankzij mijn functie als Content Marketeer kan ik me dagelijks verdiepen in vastgoed op een erg gevarieerde manier. Mijn rol als copywriter laat me enerzijds toe om de wetgeving, actualiteit en tips ronds vastgoed op een verstaanbare manier tot bij u te brengen. Anderzijds laat mijn taak als foto- en videografe me de troeven ontdekken van de meeste diverse woningen, projecten en buurten.

M Landbergh 50

Mijn aanpak

Als twintiger hou ik onze onderscheidende aanpak met een verfrissende kijk tegen het licht, met als doel non-stop te presteren. Dagelijks leef ik me uit met mijn camera, computer en smartphone op de meest eigentijdse manier. Van up-to-date content tot een gebruiksvriendelijke website en kwalitatief beeldmateriaal. De vernieuwende manier waarmee Landbergh naar vastgoed kijkt, past perfect bij mijn moderne mindset.

 • Jeshoots com p8ka V Re4ed M unsplash

  Professionele fotoreportage

  Het potentieel van uw woning waardig in beeld brengen.

  Fotoreportage
 • Pexels edgar delgado 13572453

  Professionele videoreportage

  De sfeer van uw eigendom en buurt tot uiting brengen.

  Videoreportage
 • Appartementen Zwijnaarde Rijvisschehof E

  Vastgoedstyling

  Uw eigendom verkoopklaar maken voor het brede publiek.

  Vastgoedstyling
 • M Landbergh 146

  Marketingstrategie

  Uw eigendom in het vizier krijgen van een waslijst aan potentiële kopers.

  Marketingstrategie

Meer over mij

Na een mooie jeugd in Baarle-Nassau, Baarle-Hertog en uiteindelijk Zele, ben ik in 2021 uit het nest gevlogen richting Gent. Dankzij de hechte band met mijn gezin, krijgen ze me echter nog wekelijks over de vloer. Samen met hen of met vrienden kan ik erg genieten van een weekend in de natuur. Ik trek er dan ook graag op uit, liefst zelfs over grenzen heen. Als reisfanaat is mijn bucket list van te bezoeken locaties behoorlijk lang. Steeds vergezeld van mijn camera, probeer ik mijn droombestemmingen geleidelijk aan af te vinken.