Bouwgrond in Merendree

  • 698 m² oppervlakte perceel
  • 210 m² bewoonbare oppervlakte
Deze bouwgrond met een oppervlakte van 698 m² bevindt zich langs de Diepestraat, op wandelafstand van het centrum van Merendree. Dankzij de centrale ligging zijn diverse faciliteiten zoals scholen, winkels en eetgelegenheden nabij.
 
De bouwgrond, die aan de voorkant uitkijkt over het natuurgebied de Oude Kale, is geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing met een breedte van 7 meter, een maximale diepte van 18 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. Er kan bijgevolg een woning gebouwd worden met een bewoonbare oppervlakte van 210 m2  zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen.  Het daktype, de helling en de bouwmaterialen kunnen vrij worden gekozen. De eerstgebouwde woning van deze koppelwoningen is toonaangevend. 

Aan de voorkant van het perceel kan een gemeenschappelijke oprit met de aangrenzende woning worden voorzien, met een maximale breedte van 7 meter. Indien er wordt gekozen voor een afzonderlijke oprit bedraagt de maximale breedte 4,50 meter. Een garage dient steeds in het hoofdgebouw worden opgenomen. In de tuinzone achter de woning kan een bijgebouw worden opgericht, op minstens drie meter van de bouwzone van het hoofdgebouw en 1 meter van de perceelsgrens, met een maximale hoogte van 3 meter. Het bijgebouw zal afgewerkt worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw of in verzorgd schrijnwerk.

Het perceel biedt dus tal van mogelijkheden voor de bouw van een gezinswoning in een mooi omgeving en met een goede bereikbaarheid. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij kan kiezen wanneer en met wie u uw droomwoning bouwt.

Benieuwd naar deze bouwgrond in Merendree? Een vrijblijvende afspraak kan via guillian@landbergh.be of bel 09 278 78 79.

  • Zicht op de velden
    Zicht op de velden Uitkijkend over het natuurdomein de Oude Kale
  • Nabij het centrum
    Nabij het centrum Het centrum van Merendree is op wandelafstand gelegen
  • Groot perceel
    Groot perceel Met een oppervlakte van 698 m²
  • Nabij water
    Nabij het water Met mooie wandel- en fietsroutes

De klassieke methode met een vaste vraagprijs

Stap 1: chronologisch invullen van de bezoekdagen

Voor de verkoop van deze eigendom werken we met een vaste vraagprijs die tot stand kwam na een objectieve waardebepaling. Er is dus geen tweede kans voor een hoger bod boven de vraagprijs.

Aangezien deze eigendom verkocht is van zodra iemand de vraagprijs biedt, hechten we er een groot belang aan om de bezoekdagen chronologisch in te vullen. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans en zijn de spelregels duidelijk.

Stap 2: geen biedsystemen, de vraagprijs is verkocht

Het staat iedereen vrij om een voorstel te doen ook onder de vraagprijs. We leggen elk voorstel voor aan de eigenaar(s) en koppelen spoedig terug. Van zodra iemand een voorstel doet van de vraagprijs, zonder voorwaarden, is de verkoop gesloten.

Iedereen behoudt het recht om zijn voorstel op ieder ogenblik uit te brengen, ook vóór de eerste bezoekdag. In dat geval zal de koper de eigendom niet hebben bezichtigd voorafgaand aan zijn aankoop, dit om de chronologische volgorde van de bezoekdagen steeds te respecteren.

Ligging

Vlakbij het centrum van Merendree

Adres Diepestraat 19
9850 Merendree
Mobiscore 6,7 Wat is een mobiscore?
Kaart
Bekijk de volledige kaart

Financieel