Bouwgrond in Drongen

Zonnig perceel bouwgrond van 1.296 m²

 • 1296 m² oppervlakte perceel
 • Oriëntatie: Zuidwest
Deze zuidwest georiënteerde bouwgrond met een oppervlakte van 1.296 m² is gelegen te Drongen. Het perceel is gelegen in een verkaveling waardoor, rekening houdend met de officiële bestemming in agrarisch gebied, de opbouw van een woning mogelijk is zonder bestemmingswijziging. Dit perceel is zeer vlot bereikbaar dankzij de goede ontsluiting met de E40. De bouwgrond is geschikt voor het bouwen van een open bebouwing (landelijk karakter) met een maximale diepte van 20 m op het gelijkvloers en 15 m op de verdieping. Op deze grond kan een woning geconstrueerd worden, afgewerkt met een zadeldak en een kroonlijst van maximaal 6 m. 

Een eventuele afzonderlijke garage kan opgericht worden op minstens 20 m achter de voorbouwlijn, met een maximale oppervlakte van 32 m². Verder is er een zijdelings bouwverbod van 4 m beginnend vanaf de perceelsgrens van aanpalende percelen. 

In de tuinzone achter de woning kan een constructie (berging, serre…) worden opgericht op minstens 30 m van de voorbouwlijn met een maximale hoogte van 3,5 m. Verder zal het bijgebouw dienen afgewerkt te worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw. 

Dit perceel biedt dus een mooie kans voor het bouwen van een open gezinswoning in een groene en vlot bereikbare omgeving. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij bent te kiezen wanneer u uw droomwoning bouwt. 

Benieuwd naar deze bouwgrond in Drongen? Maak een afspraak via leticia@landbergh.be of bel 09 225 25 24

www.landbergh.be
 • Groot perceel
  Groot perceel Perceel van 1.296 m² geschikt voor het bouwen van een open bebouwing
 • Zonnig
  Ruime, zonnige tuin Zuidwestelijk georiënteerd perceel
 • Sterke mobiliteit
  Sterke mobiliteit Zeer vlot bereikbaar dankzij de goede ontsluiting met de E40

Ligging

Vlot bereikbare bouwgrond

Dit perceel is zeer vlot bereikbaar dankzij de goede ontsluiting met de E40

Adres Baarleveldestraat 15
9031 Drongen
Mobiscore 6,8 Wat is een mobiscore?
Kaart
Bekijk de volledige kaart

Financieel