Appartement in Gent

Tweeslaapkamer appartement in uniek stadspaleis pal in het centrum van Gent

 • 2 Slaapkamers
 • 1 Badkamer
 • 94 m² bewoonbare oppervlakte
Dit appartement is gelegen in Edelhof, een gerenoveerd, authentiek Stadspaleis oorspronkelijk gebouwd in 1759 en gelegen pal in het historische hart van Gent. Gelegen op de hoek van de Koningstraat en de Onderstraat biedt Edelhof een unieke woonervaring met behoud van alle authentieke elementen in combinatie met een hedendaags wooncomfort. Rustig gelegen te midden van het bruisende stadscentrum geniet je hier van de talrijke gezellige cafés en restaurants, de vele winkels en een onbeperkt aanbod aan cultuur in de dichte nabijheid. Dankzij het wijdvertakte netwerk van trams, bussen en fietsroutes geraak je vanuit Edelhof in geen tijd op de omliggende universiteiten en hogescholen, de talrijke bedrijven en de grote cultuurhuizen die Gent te bieden heeft. 

Het appartement maakt deel uit van een totaalrenovatie die meer dan 3 jaar in beslag nam, waarbij het volledige gebouw voldoet aan de huidige woonnormen met de volledige vernieuwing van alle daken, elektriciteit, schrijnwerk, badkamers, vloerafwerking, keukens, dakisolatie, brandcompartimentering, aan- en afvoerleidingen en de plaatsing van individuele verwarmings- en ventilatiesystemen. Het gebouw omvat 6 studio’s, 9 appartementen en een polyvalente kelderverdieping, allen met weldoordachte indelingen. Zowel de gevels, de sierlijke details als de hoge plafonds zijn smaakvol gerestaureerd, waardoor Edelhof straalt als nooit tevoren. Als kers op de taart kreeg Edelhof een riant, gemeenschappelijk dakterras met een prachtig zicht over de drie Torens en de Gentse binnenstad.

Via de grote toegangspoort en monumentale inkom met wenteltrap en prachtige plafonds bereik je dit appartement van 94m². Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het authentieke stadspaleis Edelhof. Dit appartement van ca. 94 m² heeft een ruim loggia van ca. 12 m² en is gelegen op de tweede en derde verdieping. Op de tweede verdieping vind je de ruime inkomhal, de bijzonder lichtrijke leefruimte voorzien van een zit- en eethoek en de afzonderlijke keuken met toestellen van AEG en Siemens. Via de trap bereik je de derde verdieping met de ruime nachthal die toegang geeft tot de twee slaapkamers, het aparte toilet en de badkamer voorzien van een toilet, lavabo en inloopdouche. Het west georiënteerde loggia sluit direct aan op de slaapkamers. Tot slot beschikt dit appartement over een praktische berging met de individuele centrale verwarming en ventilatie, de elektriciteitskast en de aansluiting voor een wasmachine. 

EPC: A / Elektriciteit conform / CV op aardgas / Gemeenschappelijke fietsenberging / Vrij bij akte.

Benieuwd naar dit unieke stadspaleis met haar rijke geschiedenis in het hartje van Gent? Een persoonlijke rondleiding kan steeds worden ingepland via leticia@landbergh.be of 09 225 25 24.
 • Instapklaar
  Instapklaar Recent opgeleverd
 • Nabij het centrum
  In het centrum Met alle voorzieningen te bereiken op wandel- of fietsafstand
 • Zonnig
  Ruim zonneterras Gemeenschappelijk dakterras
 • Fietsenberging
  Fietsenberging Gemeenschappelijke fietsenberging
 • Sterke mobiliteit
  Sterke mobiliteit Mobiscore 9,5
 • Inkomhal 9.11 m²
 • Keuken 9.3 m²
 • Woonkamer 28.16 m²
 • Nachthal 14.22 m²
 • Badkamer 4.49 m²
 • Slaapkamer 12.13 m²
 • Slaapkamer 11.68 m²
 • Terras 10.07 m²
 • Berging 2.16 m²
 • Toilet 1.76 m²

De klassieke methode met een vaste vraagprijs

Stap 1: chronologisch invullen van de bezoekdagen

Voor de verkoop van deze eigendom werken we met een vaste vraagprijs die tot stand kwam na een objectieve waardebepaling. Er is dus geen tweede kans voor een hoger bod boven de vraagprijs.

Aangezien deze eigendom verkocht is van zodra iemand de vraagprijs biedt, hechten we er een groot belang aan om de bezoekdagen chronologisch in te vullen. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans en zijn de spelregels duidelijk.

Stap 2: geen biedsystemen, de vraagprijs is verkocht

Het staat iedereen vrij om een voorstel te doen ook onder de vraagprijs. We leggen elk voorstel voor aan de eigenaar(s) en koppelen spoedig terug. Van zodra iemand een voorstel doet van de vraagprijs, zonder voorwaarden, is de verkoop gesloten.

Iedereen behoudt het recht om zijn voorstel op ieder ogenblik uit te brengen, ook vóór de eerste bezoekdag. In dat geval zal de koper de eigendom niet hebben bezichtigd voorafgaand aan zijn aankoop, dit om de chronologische volgorde van de bezoekdagen steeds te respecteren.

Ligging

Gelegen in het historische hart van Gent

Rustig gelegen te midden van het bruisende stadscentrum geniet je van de talrijke gezellige cafés en restaurants, de vele winkels en een onbeperkt aanbod aan cultuur

Adres Koningstraat 1
9000 Gent
Mobiscore 9,5 Wat is een mobiscore?
Kaart
Bekijk de volledige kaart

Financieel