Appartement in Gent

Appartment in uniek stadspaleis pal in het centrum van Gent

 • 1 Slaapkamer
 • 1 Badkamer
 • 74 m² bewoonbare oppervlakte
Dit appartement is gelegen in Edelhof, een gerenoveerd, authentiek Stadspaleis oorspronkelijk gebouwd in 1759 en gelegen pal in het historische hart van Gent. Gelegen op de hoek van de Koningstraat en de Onderstraat biedt Edelhof een unieke woonervaring met behoud van alle authentieke elementen in combinatie met een hedendaags wooncomfort. Rustig gelegen te midden van het bruisende stadscentrum geniet je hier van de talrijke gezellige cafés en restaurants, de vele winkels en een onbeperkt aanbod aan cultuur in de dichte nabijheid. Dankzij het wijdvertakte netwerk van trams, bussen en fietsroutes geraak je vanuit Edelhof in geen tijd op de omliggende universiteiten en hogescholen, de talrijke bedrijven en de grote cultuurhuizen die Gent te bieden heeft. 

Het appartement maakt deel uit van een totaalrenovatie die meer dan 3 jaar in beslag nam, waarbij het volledige gebouw voldoet aan de huidige woonnormen met de volledige vernieuwing van alle daken, elektriciteit, schrijnwerk, badkamers, vloerafwerking, keukens, dakisolatie, brandcompartimentering, aan- en afvoerleidingen en de plaatsing van individuele verwarmings- en ventilatiesystemen. Het gebouw omvat 6 studio’s, 9 appartementen en een polyvalente kelderverdieping, allen met weldoordachte indelingen. Zowel de gevels, de sierlijke details als de hoge plafonds zijn smaakvol gerestaureerd, waardoor Edelhof straalt als nooit tevoren. Als kers op de taart kreeg Edelhof een riant, gemeenschappelijk dakterras met een prachtig zicht over de drie Torens en de Gentse binnenstad.

Via de grote toegangspoort en monumentale inkom met wenteltrap en prachtige plafonds bereik je dit appartement van 74 m² met haar extra hoge plafonds en authentieke houtgewelven. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en bestaat uit een lichtrijke leefruimte voorzien van een zit- en eethoek, een keuken met toestellen van AEG en Siemens, een praktische berging met de individuele centrale verwarming en ventilatie, de elektriciteitskast en de aansluiting voor een wasmachine, een afzonderlijk toilet, een badkamer voorzien van een lavabo en inloopdouche en een ruime slaapkamer met plaats voor een dubbel bed, voldoende kasten en extra opbergruimte.

EPC: B / Elektriciteit conform / CV op aardgas / Gemeenschappelijke fietsenberging / Vrij bij akte.

Benieuwd naar dit unieke stadspaleis met haar rijke geschiedenis in het hartje van Gent? Een persoonlijke rondleiding kan steeds worden ingepland via leticia@landbergh.be of 09 225 25 24.
 • Instapklaar
  Instapklaar Recent opgeleverd
 • Nabij het centrum
  In het centrum Met alle voorzieningen te bereiken op wandel- of fietsafstand
 • Zonnig
  Ruim zonneterras Gemeenschappelijk dakterras
 • Fietsenberging
  Fietsenberging Gemeenschappelijke fietsenberging
 • Sterke mobiliteit
  Sterke mobiliteit Mobiscore 9,5
 • Woonkamer 28.72 m²
 • Keuken 10.04 m²
 • Berging 1.83 m²
 • Toilet 1.59 m²
 • Nachthal 4.58 m²
 • Badkamer 2.8 m²
 • Slaapkamer 15.24 m²
 • Ruim zonneterras 62.49 m²

Video

De klassieke methode met een vaste vraagprijs

Stap 1: chronologisch invullen van de bezoekdagen

Voor de verkoop van deze eigendom werken we met een vaste vraagprijs die tot stand kwam na een objectieve waardebepaling. Er is dus geen tweede kans voor een hoger bod boven de vraagprijs.

Aangezien deze eigendom verkocht is van zodra iemand de vraagprijs biedt, hechten we er een groot belang aan om de bezoekdagen chronologisch in te vullen. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans en zijn de spelregels duidelijk.

Stap 2: geen biedsystemen, de vraagprijs is verkocht

Het staat iedereen vrij om een voorstel te doen ook onder de vraagprijs. We leggen elk voorstel voor aan de eigenaar(s) en koppelen spoedig terug. Van zodra iemand een voorstel doet van de vraagprijs, zonder voorwaarden, is de verkoop gesloten.

Iedereen behoudt het recht om zijn voorstel op ieder ogenblik uit te brengen, ook vóór de eerste bezoekdag. In dat geval zal de koper de eigendom niet hebben bezichtigd voorafgaand aan zijn aankoop, dit om de chronologische volgorde van de bezoekdagen steeds te respecteren.

Ligging

Gelegen in het historische hart van Gent

Rustig gelegen te midden van het bruisende stadscentrum geniet je van de talrijke gezellige cafés en restaurants, de vele winkels en een onbeperkt aanbod aan cultuur

Adres Koningstraat 1
9000 Gent
Mobiscore 9,5 Wat is een mobiscore?
Kaart
Bekijk de volledige kaart

Financieel