Appartement in Gent

Hoogwaardig gerenoveerd appartement nabij Gent-Dampoort

 • 2 Slaapkamers
 • 1 Badkamer
 • 73 m² bewoonbare oppervlakte
Wenst u dit hoogwaardig gerenoveerd appartement te bezoeken? We nodigen je graag uit voor een persoonlijke rondleiding. 

Dit tweeslaapkamerappartement met stadskoer bevindt zich op het gelijkvloers van een kleinschalig renovatieproject (2024) met 4 appartementen in de Pilorijnstraat in Gent. Dankzij haar uiterst bereikbare ligging zijn scholen, diensten, horecagelegenheden, openbaar vervoer en warenhuizen op wandelafstand bereikbaar. Het appartement ligt op 5 minuten wandelen van het station Gent-Dampoort en op 2 minuten van de Carrefour.

Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 73 m² en is als volgt ingedeeld: bij binnenkomst van het appartement betreedt u de leefruimte die is voorzien van een open keuken, eet- en zitruimte. Vanuit deze leefruimte heeft u directe toegang tot de stadskoer van ca. 7 m², die momenteel in de afwerkingsfase verkeert. De open keuken is voorzien van een massief houten werkblad en kwalitatieve inbouwtoestellen van AEG. Het appartement is voorzien van een volwaardige slaapkamer en bureau-/ kinderkamer. Daarnaast beschikt het appartement over een gastentoilet, een praktische en ruime berging met aansluiting voor de huishoudtoestellen en een moderne badkamer voorzien van een hedendaagse inloopdouche, een dubbele wastafel met spiegel- en ladekasten en een handdoekradiator.

Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke fietsenberging en in de kelder zijn er tevens twee privatieve kelderbergingen, welke optioneel mee zijn aan te kopen.

EPC: 117(B) / Elektriciteit conform / Asbestveilig / Centrale verwarming op aardgas.

Benieuwd naar dit volledig gerenoveerd appartement nabij het station Gent-Dampoort? Maak een afspraak via ruben@landbergh.be of bel 09 225 25 24.
 • Winkelen
  Nabij winkels Carrefour vlakbij
 • Sterretjes
  Kwalitatief afgewerkt Grondige totaalrenovatie
 • Energiezuinig
  Energiezuinig EPC B
 • Sterke mobiliteit
  Sterke mobiliteit Vlakbij het station Gent-Dampoort
 • Woonkamer 33.5 m²
 • Slaapkamer 12.5 m²
 • Slaapkamer 12 m²
 • Badkamer 5 m²
 • Toilet 1.9 m²
 • Koer 7 m²
 • Berging 5.5 m²

De klassieke methode met een vaste vraagprijs

Stap 1: chronologisch invullen van de bezoekdagen

Voor de verkoop van deze eigendom werken we met een vaste vraagprijs die tot stand kwam na een objectieve waardebepaling. Er is dus geen tweede kans voor een hoger bod boven de vraagprijs.

Aangezien deze eigendom verkocht is van zodra iemand de vraagprijs biedt, hechten we er een groot belang aan om de bezoekdagen chronologisch in te vullen. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans en zijn de spelregels duidelijk.

Stap 2: geen biedsystemen, de vraagprijs is verkocht

Het staat iedereen vrij om een voorstel te doen ook onder de vraagprijs. We leggen elk voorstel voor aan de eigenaar(s) en koppelen spoedig terug. Van zodra iemand een voorstel doet van de vraagprijs, zonder voorwaarden, is de verkoop gesloten.

Iedereen behoudt het recht om zijn voorstel op ieder ogenblik uit te brengen, ook vóór de eerste bezoekdag. In dat geval zal de koper de eigendom niet hebben bezichtigd voorafgaand aan zijn aankoop, dit om de chronologische volgorde van de bezoekdagen steeds te respecteren.

Ligging

Op fietsafstand van het centrum Gent

Met diverse voorzieningen zoals recreatie, horeca, winkels op wandelafstand

Adres Pilorijnstraat 3 bus 001
9000 Gent
Mobiscore 9,4 Wat is een mobiscore?
Kaart
Bekijk de volledige kaart

Financieel