Appartement in Evergem

Gerenoveerd tweeslaapkamer appartement in vlot bereikbare en groene omgeving

 • 2 Slaapkamers
 • 1 Badkamer
 • 89 m² bewoonbare oppervlakte
Wenst u dit volledig gerenoveerde tweeslaapkamerappartement te bezoeken? We nodigen u graag uit voor een persoonlijke rondleiding op woensdag 17/07 tussen 16u en 18u. (op afspraak)

Dit volledig gerenoveerde (2019) appartement van circa 80 m² met een ruim terras bevindt zich in het centrum van Evergem, in het Elslopark. Met een ruim terras, omringd door groen en een vlotte verbinding naar de R4 en E34, biedt deze locatie zowel rust als bereikbaarheid. Bovendien vindt u in de buurt tal van winkels, voorzieningen, openbaar vervoer en scholen.

Bij binnenkomst via de inkomhal betreedt u de ruime leefruimte. De grote ramen met hoogrendementsglas laten volop natuurlijk licht binnen en bieden toegang tot het terras. De ideale plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving. 

De volledig nieuwe Dovy-keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, oven, microgolfoven, vaatwasser, wasmachine en een ruim kookeiland. Verder beschikt het appartement over twee volwaardige slaapkamers, waarvan één momenteel in gebruik is als nagelstudio. De moderne badkamer, gelegen naast de slaapkamer, is voorzien van een douche, toilet en een badkamermeubel met dubbele wastafel. Daarnaast is het appartement uitgerust met een onderhoudsvriendelijke Floorify-vloer.

Op de ondergrondse verdieping bevindt zich een private kelderberging. Tot slot zijn er twee garageboxen optioneel aan te kopen, elk voor 28.000 euro.

EPC: 284 kWh/m² (C) | CV op stookolie | mazoutketel (2016), lift (2018) en dak (2016) werden recent vernieuwd

Bent u benieuwd naar dit appartement met twee slaapkamers in Evergem? Maak een afspraak via ruben@landbergh.be of bel 09 225 25 24. 
 • Plantje
  Wonen in het groen Omringd door een bospark
 • Nabij het centrum
  Nabij het centrum Gelegen in het centrum van Evergem
 • Afrit
  Vlot naar het oprittencomplex Vlotte toegang R4 en E34
 • Winkelen
  Nabij winkels Carrefour, Okay, bakker en een apotheek vlakbij
 • Garagebox
  Garage Optioneel afgesloten garagebox aan te kopen
 • Badkamer 12 m²

Video

De klassieke methode met een vaste vraagprijs

Stap 1: chronologisch invullen van de bezoekdagen

Voor de verkoop van deze eigendom werken we met een vaste vraagprijs die tot stand kwam na een objectieve waardebepaling. Er is dus geen tweede kans voor een hoger bod boven de vraagprijs.

Aangezien deze eigendom verkocht is van zodra iemand de vraagprijs biedt, hechten we er een groot belang aan om de bezoekdagen chronologisch in te vullen. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans en zijn de spelregels duidelijk.

Stap 2: geen biedsystemen, de vraagprijs is verkocht

Het staat iedereen vrij om een voorstel te doen ook onder de vraagprijs. We leggen elk voorstel voor aan de eigenaar(s) en koppelen spoedig terug. Van zodra iemand een voorstel doet van de vraagprijs, zonder voorwaarden, is de verkoop gesloten.

Iedereen behoudt het recht om zijn voorstel op ieder ogenblik uit te brengen, ook vóór de eerste bezoekdag. In dat geval zal de koper de eigendom niet hebben bezichtigd voorafgaand aan zijn aankoop, dit om de chronologische volgorde van de bezoekdagen steeds te respecteren.

Ligging

Gelegen in een groene omgeving

Uitstekende locatie met alle dagdagelijkse voorzieningen op wandel- en fietsafstand

Adres Elslopark 2
9940 Evergem
Mobiscore 8,00 Wat is een mobiscore?
Kaart
Bekijk de volledige kaart

Financieel