Appartement in Gent

Drieslaapkamer appartement in Gent

  • 3 Slaapkamers
  • 109 m² oppervlakte perceel
  • Oriëntatie: Zuid
VERHUURD, HUUROVEREENKOMST IN OPMAAK 

Dit nieuwbouwappartement op de tweede verdieping maakt deel uit van het nieuwbouwproject Novum in Gent en werd ontworpen door CAAN architecten. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 109 m2 met een terras en twee balkons van samen 12 m².

De indeling van dit doorzonappartement is als volgt: via de inkomhal heeft u toegang tot de open keuken die direct in verbinding staat met de lichtrijke eet-/leefruimte met grote raampartijen en een terras en balkon aan beide zijden voor een overvloed aan lichtinval en een verheven woonbeleving. Daarnaast heeft dit appartement een ruime berging, drie slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel en douche. Er is een praktische fietsenstalling voorzien en een autostaanplaats om uw wagen veilig te parkeren. 

Het appartement is uitermate gunstig gelegen in een rustige stadsbuurt in het centrum van Gent, op slechts tien minuten wandelafstand van de bruisende stadskern. U vindt er een veelzijdig aanbod aan diensten, winkels en restaurants. Bovendien ligt het op een boogscheut van het station Gent-Dampoort, wat zorgt voor een vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer, alsook een optimaal woon-werkverkeer. Met de wagen bereikt u in een mum van tijd het oprittencomplex R4, E40 en E17.

Het appartement is reeds van lichtarmaturen en gordijnrails voorzien. 
Lift aanwezig. 

Provisie voor gemene lasten bedraagt: €100/maand. 
E-Peil: 35 / Mobiscore: 9,5
Onmiddellijk beschikbaar

Benieuwd naar dit nieuwbouwappartement in hartje Gent?
Maak zeker een afspraak via sarie@landbergh.be of 09 225 25 24 

www.landbergh.be
  • Nabij het centrum
    Nabij het centrum Op slechts 10 minuten wandelafstand
  • Instapklaar
    Instapklaar Eerste bewoning
  • Energiezuinig
    Energiezuinig Wat resulteert in een lage energiefactuur

Ligging

Uitermate gunstig gelegen in een rustige stadsbuurt

Slechts tien minuten wandelafstand van de bruisende stadskern. U vindt er een veelzijdig aanbod aan diensten, winkels en restaurants. Bovendien ligt het op een boogscheut van het station Gent-Dampoort, wat zorgt voor een vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer, alsook een optimaal woon-werkverkeer.

Adres Slachthuisstraat 48
9000 Gent
Mobiscore 9,5 Wat is een mobiscore?
Kaart
Bekijk de volledige kaart