Appartement in Astene

Lichtrijk nieuwbouwappartement te huur in Astene

 • 1 Slaapkamer
 • 76 m² bewoonbare oppervlakte
 • Oriëntatie: Zuid
VERHUURD, HUUROVEREENKOMST IN OPMAAK

Dit instapklaar appartement is gelegen op de eerste verdieping van residentie De Asters. Het appartement beschikt over een inkomhal met toegang tot de lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken met praktische bergruimte, 1 slaapkamer, een badkamer, afzonderlijk toilet en een zuidelijk georiënteerd terras. 

De residentie is gelegen langs de Emiel Clauslaan, de verbindingsweg tussen Deinze en Gent die parallel loopt met de kronkelende Leie. De vele restaurants, supermarkten, het zwembadcomplex Palaestra, de twee lokale tennisclubs, het ruime aanbod aan scholen en het cultureel centrum, allen in de dichte nabijheid, maken van deze ligging dan ook de ideale uitvalsbasis. Bovendien zijn het bus- en treinstation van Deinze slechts enkele minuten verwijderd. 

Het hoge comfort vertaalt zich in het gebruik van efficiënte, vooruitstrevende technieken, de verwarming in dit appartement gebeurd door middel van een geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Bovendien wordt het appartement uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Een laag energieverbruik wordt zo ten allen tijden gegarandeerd. 

De autostaanplaats voorzien van een laadpaal (eigen verbruik) is inbegrepen in de huurprijs. 

Kosten voor de gemeenschappelijke delen: €75/maand 
E-peil: 30
Onmiddellijk beschikbaar.
 • Energiezuinig
  Energiezuinig wat resulteert in een lage energiefactuur
 • Terras
  Ruim terras zuidelijk georiënteerd
 • Autolaadpunt
  Elektrisch laadpunt auto aanwezig
 • Vrij van fossiele brandstoffen
  Vrij van fossiele brandstoffen met een eigen geothermische warmtepomp

Ligging

Gelegen aan de verbindingsweg tussen Deinze en Gent die parallel loopt met de kronkelende Leie

De vele restaurants, supermarkten, het zwembadcomplex Palaestra, de twee lokale tennisclubs, het ruime aanbod aan scholen en het cultureel centrum, allen in de dichte nabijheid, maken van deze ligging dan ook de ideale uitvalsbasis. Bovendien zijn het bus- en treinstation van Deinze slechts enkele minuten verwijderd.

Adres Emiel Clauslaan 91
9800 Astene
Kaart
Bekijk de volledige kaart