Onze missie

“U verdient een team van doorzetters dat uw vastgoed ten volle waardeert”

Onze waarden

De verkoop en verhuur van een onroerend goed is een niet-alledaagse gebeurtenis. Het is een levensgebeurtenis. De voldoening mensen te kunnen helpen bij het vinden van een koper of huurder is immens.

Landbergh engageert zich daarom om iedere opdracht tot een goed einde te brengen. Gepassioneerd door architectuur en bouwkunst, beschikt Landbergh bovendien over een unieke affiniteit met het (ver)bouwproces, gaande van architecturaal ontwerp tot interieur en afwerking.

Landbergh hecht grote waarde aan het blijven specialiseren en uitdiepen van kennis in oa. de domeinen verkoop-op-plan (mét of zonder de Wet Breyne), huurwetgeving, 

materiaalkennis, vastgoedfotografie, homestyling en bemiddelingstechnieken. Vanzelfsprekend stellen we deze kennis ter beschikking van alle stakeholders.

Landbergh ziet een open dialoog als de basis voor een goede verstandhouding. Dit houdt het volgende in:

 1. de beschikbaarheid om bij te staan in woord en daad;
 2. het overleg over de te hanteren strategie;
 3. het op de hoogte houden over de stand van zaken;
 4. het meedenken in de zoektocht naar oplossingen.

Eén plus één is drie. De realisatie van gemeenschappelijke doelstellingen van klanten, collega’s en zakenpartners leidt tot synergieën. 

De meerwaarde van een vruchtbare samenwerking is onschatbaar. Landbergh beschouwt zichzelf daarom als een partner en stelt zich op als een teamplayer. 

Tact, integriteit, loyaliteit,  oprechtheid en respect. Landbergh staat voor ethisch handelen, in eer en geweten, zonder de zaken anders voor te stellen dan ze zijn. De belangen van de klant staan centraal

en elk engagement dat Landbergh aangaat verdient ten volle onze neutrale en onbevooroordeelde aanpak, onder het motto “eerlijk duurt het langst”.

Landbergh staat garant om elk dossier in vol vertrouwen te behandelen volgens de specifieke wensen van elke opdrachtgever. Alle informatie uit de persoonlijke privésfeer wordt met de hoogste discretie behandeld. 

Onze intentie

“We willen enkel tevreden klanten door ons voluit in te zetten op elk aspect van de opdracht”

Onze aanpak

 • 1 Voorstelling
 • 2 Objectieve waardebepaling
 • 3 Marketingstrategie bepalen
 • 4 Vastgoedstyling
 • 5 Professionele fotoreportage
 • 6 Dossieropvolging
 • 7 Bezoekdag
 • 8 Bemiddeling in de prijsonderhandelingen
 • 9 Opmaak overeenkomst
 • 10 Dienst na verkoop

Ons team

Onze diensten

Waardebepaling

Waardebepaling

Een correcte waardebepaling is dé basis van een succesvolle verkoop of verhuur. Dit gebeurt op basis van een aantal objectieve parameters zoals de ligging, oriëntatie, oppervlakte, vetusteit, afwerking en het volume. Vervolgens worden alle resultaten getoetst aan de economische realiteit. Het eindpunt omvat een vergelijking met andere onroerende goederen in de lokale omgeving.

Contacteer het Landbergh-team voor een uitgebreid proces-verbaal van waardebepaling van uw eigendom en dit tegen de billijke vergoeding van € 114,95 (incl. BTW). Hiervoor ontvangt u een grondig uitgewerkt, schriftelijk rapport met de objectieve, venale waarde van uw eigendom.

Vastgoedstyling

Vastgoedstyling

"De inrichting van je woonst in functie van een normaal leefcomfort en de inrichting in functie van een vlotte verkoop of verhuur, zijn twee totaal verschillende aspecten" 

Het is de doelstelling van het Landbergh-team om u zowel bij de verkoop als de verhuur van uw eigendom te adviseren hoe elke ruimte optimaal in te richten om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Aan de hand van een omstandig rapport op maat van uw eigendom helpen we u om elke ruimte afzonderlijk verkoop- of verhuurklaar te maken. Bovendien helpen we u mee met het aankleden van uw woonst aan de hand van onze eigen accessoires en meubilair.

Wist u dat het Landbergh-stylingrapport een exclusieve dienst is die vervat zit in elke opdracht en dit zonder enige meerprijs?

Verkoop

Verkoop

Onze jarenlange ervaring, technische kennis, enorme klantenbestand en bedrevenheid in professionele publiciteit maakt van het Landbergh-team uw ideale partner bij de bemiddeling bij elke vastgoedtransactie. Wij bieden u een servicepakket op maat, omdat elke vastgoedtransactie een unieke, niet-alledaagse aangelegenheid is.

Had u graag meer informatie over onze aanpak? We bieden u graag onze kennis en ervaring aan tijdens een eerste kennismaking.

Verhuur

Verhuur

Vastgoed is sinds jaar en dag het ultieme investeringsobject. Het aankopen en vervolgens verhuren van onroerend goed is dan ook vaak een rendabele stap in het uitbreiden van uw investeringsportefeuille. Landbergh biedt u, geheel vrijblijvend, deskundig advies omtrent dit alles.

Bij de verhuur van uw pand staan wij in voor het bepalen van een marktconforme prijsbepaling, het voeren van een strategisch doordachte publiciteit en een grondige screening van kandidaat-huurders.

Projecten

Projecten

Landbergh treedt op als een actieve partner voor de grondeigenaar, promotor, projectontwikkelaar en aannemer. Door middel van een grondig marktonderzoek op maat en vakkundig advies tijdens het vergunningstraject, bieden we U geheel vrijblijvend de nodige input voor een succesvolle ontwikkeling. Zowel over de architectuur, de keuze van technieken en de optimalisatie van de indelingen als over de verkoopbaarheid van het concept kan u rekenen op onze expertise. Ook bij het bekomen van de vergunning staan onze nieuwbouwspecialisten steeds paraat hun input te geven over zaken zoals de prijszetting, de opmaak van het commercieel lastenboek, de verkoopplannen en -brochures, de verkoopsvoorwaarden en de basisakte met het huishoudelijk reglement.

Een geslaagde lancering van een nieuwbouwproject is essentieel en verdient de nodige voorbereiding. Ook hierin biedt Landbergh een toegevoegde waarde met haar onderscheidende aanpak. 

In elke fase van het verkoopproces, zij het de verkoop op plan in het kantoor of de verkoop ter plaatse in een werfcontainer of een modelappartement, worden op regelmatig basis proactief infomomenten georganiseerd om zo zelf de hand uit te reiken naar de veelal twijfelende kandidaat-kopers.

Landbergh begeleidt haar kopers doorheen het aankoopproces en zoekt oplossingen die beantwoorden aan de noden en wensen. Vastgoedinvesteerders en kandidaten op zoek naar een nieuwe thuis kunnen steeds geheel vrijblijvend op deskundig advies rekenen, zonder druk of drang om de zaken anders voor te stellen.

Ons kantoor

Ons professioneel team staat steeds ter beschikking met vakkundig vastgoedadvies en een heldere visie op de markt. Landbergh onderscheidt zich vanwege haar langdurige relaties met haar stakeholders, een verfijnde service, vakbekwame mensen, een slimme marketingstrategie en een geëngageerde bemiddeling.

Onze duurzame samenwerking met ervaren vastgoedprofessionals zorgt voor een continue stroom aan contacten die op zoek zijn naar interessante opportuniteiten in het vastgoed of naar een nieuwe thuis.

Het ruime bestand aan kwalitatieve panden enerzijds en interessante contacten anderzijds, maakt van Landbergh een waardevolle schakel in iedere vastgoedtransactie.

Bovendien bieden de vastgoedmakelaars van Landbergh, als professionele bemiddelaars, een servicepakket op maat. Dit omdat elke vastgoedtransactie een complexe, niet-alledaagse aangelegenheid is.

 

Onze partners

Waarom kiezen voor Landbergh?

Op de eerste bezoekdag verkocht

Vrijdag 5 juli 2019 - Thomas Rodrigue

Mijn bescheiden woning werd op de eerste bezoekdag verkocht door bemiddeling van Thomas Rodrigue die mij vanaf het eerste plaatsbezoek tot en met de ondertekening bij de notaris deskundig begeleid heeft. Een dikke pluim voor hem en dit kantoor!!

Christel Vanneuville uit Gent
We konden ons niet beter wensen.

Dinsdag 25 juni 2019 - Guillian Fonteyne

Voor de verkoop van ons appartement namen we contact op met Vastgoed Landbergh. We ondervonden een directe, persoonlijke en professionele aanpak. De contactpersoon die ons begeleidde van A tot Z was Guillian Fonteyne. Deze persoon zorgde voor de samenstelling van het volledige dossier. Op internet vond je een zeer doelgerichte publiciteit en een verkoopopdracht op maat, zoals we ons voorstelden. Na ieder bezoek van potentiële kopers ontvingen we een feed-back. Na ongeveer 1 week kregen we een telefoontje dat ons appartement verkocht was. We konden niet beter wensen. Een grote dank aan Guillian.

Jean-Philippe uit Gent
Antwoord op al onze vragen

Maandag 24 juni 2019 - Beau Van Laeren

Wij hebben net ons eerste huis gekocht en hebben hiervoor mogen samenwerken met Beau Van Laeren. Ze gaf antwoord op al onze vragen en we konden haar steeds per telefoon en per mail bereiken. Dankzij haar hebben we ons droomwoning kunnen kopen. Dankjewel!

Stijn en Eline
Een team dat van aanpakken weet

Donderdag 20 juni 2019 - Guillian Fonteyne

Om een woning te verkopen kan je best een team aanspreken welke van aanpakken weet. De presentatie van de woning en luchtfoto's geven een betere uitstraling van het pand. Bij Landbergh weten ze dit op een professionele manier aan te pakken en te realiseren. Communicatie, afspraken en begeleiding zijn top. Een pluim voor Guillian die ons pand aan de man heeft gebracht.

Luc en Mia - Aalter
Zeer flexibel, altijd vriendelijk en duidelijk!

Dinsdag 19 maart 2019 - Jolien Vercruysse

"Dag Jolien, 

Vorige donderdag was het huurdersvergadering bij Einstein en die is goed verlopen. 
De huurders zijn allemaal zeer tevreden en we hebben verschillende complimenten gekregen, ook over de samenwerking met jou! 

Hierbij hun feedback; Jolien was zeer flexibel om afspraken te maken, altijd vriendelijk & duidelijk, goede opvolging van de documenten,… 
Alles wat we al wisten is dus nogmaals bevestigd. Bedankt daarvoor!" 

Leen Vandenbussche uit Aalter
Wij waren onder de indruk!

Woensdag 13 maart 2019 - Beau Van Laeren

Wij houden eraan het vastgoedkantoor "Landbergh", en in het bijzonder haar medewerkster Beau van Laeren, te bedanken voor de bijzonder succesvolle verkoop van onze woning.

Een correcte prijsbepaling, degelijke informatie, een mooie presentatie van onze woning op de webpagina en de vriendelijke en erg gedreven voormelde medewerkster, hebben gezorgd voor een verkoop op de allereerste kijkdag.

Wij waren onder de indruk !

Roger en Rita Clauw - Ogiers
Een vlotte verkoop op de eerste bezoekdag

Woensdag 13 maart 2019 - Elodie Elet

We zijn heel tevreden over de verkoop van onze woning. Er werd een duidelijke schatting gemaakt, de foto's waren prachtig, de kijkdag is vlot verlopen... alles ging zo vlot dat onze woning op de eerste kijkdag verkocht is! Nogmaals bedankt Elodie.

S. Blondeel uit Merelbeke
Een heel positieve ervaring!

Donderdag 14 februari 2019 - Beau Van Laeren

De persoonlijke aanpak en de flexibele en gedreven begeleiding van - in dit geval jullie uitstekende medewerkster Beau - hebben ons bij de aankoop van ons huis erg geholpen .een heel positieve ervaring .

Jenna & Roger uit Bornem
Doelgericht, bewust, eerlijk, minzaam en nooit gehaast of opgejaagd

Donderdag 17 januari 2019 - Beau Van Laeren

Beste Beau en collegae,

De uitspraak "Een goed verhandelen" kan je dialectisch samenvatten tot een strategisch spel van opbod tot afbod of omgekeerd. "Wie verkoopt, incasseert liefst zoveel mogelijk; wie koopt, betaalt liefst zo weinig mogelijk." Deze wetmatigheid is reeds in de eerste historische documenten ondubbelzinnig uitgeschreven.
Dit axioma inspireert mij om mijn waardering uit te drukken voor jullie kantoor en dan vooral voor Beau, die de overdracht van het ouderlijk nalatenschap in goede banen gehouden heeft: doelgericht, bewust, eerlijk, minzaam en nooit gehaast of opgejaagd. Kwaliteiten die nodig zijn voor het welslagen van ingrijpende veranderingen, als een definitieve herorientering en bestemming van familiaal erfgoed.

Bedankt,

Guy uit Zottegem
Een professionele service op maat

Vrijdag 4 januari 2019 - Thomas Rodrigue

Op basis van een zeer degelijk onderbouwde schatting werd ons pand door Landbergh substantieel hoger geschat dan door andere makelaars - én ze slaagden er vlotjes in om het binnen anderhalve maand verkocht te krijgen niet ver onder die vraagprijs. Tel daarbij nog een professionele service-op-maat, een proactieve opvolging, en een vriendelijk en dynamisch team - en er is geen enkele reden om *niet* voor Landbergh te kiezen! Wij kunnen vergelijken met andere makelaars in Gent en (ver) daarbuiten - maar een makelaar als Landbergh zijn we nog niet tegengekomen! Met een speciale pluim voor Thomas Rodrigue, die ons dossier opvolgde!

Lieve uit Gent
Een zeer professionele aanpak

Donderdag 20 december 2018 - Guillian Fonteyne

Zeer professionele aanpak.
Het immo kantoor LANDBERGH, en in het bijzonder Guillian Fonteyne, is zeker aan te raden.
Opvolging, advies, schatting, luchtfoto's, bereikbaarheid, afspraken, bezoeken....waren perfect.
Onze dank hiervoor!

Peter en Martine - Gentbrugge
Verkocht op de eerste bezoekdag

Woensdag 7 november 2018 - Beau Van Laeren

De aankleding van de woning,de mooie foto's waarvan de luchtfoto's een mooi overzicht geven van de ligging van het pand.
De snelheid van het online zetten van het pand en het verkopen van het pand bij de eerste kijkdag en vooral de vriendelijkheid en het geduld van Beau Van Laeren.

Marnix - Gavere
De styling en fotografie was een pareltje

Woensdag 20 juni 2018

Landbergh is een jong en dynamisch team, ze weten van aanpakken, professioneel, vriendelijk, eerlijk en correct. Een aanrader ! Mijn charmante gezinswoning in Gentbrugge werd op de eerste bezoekdag/kijkdag onmiddellijk verkocht. De styling en de fotografie was een pareltje. Dank aan Thibaut en Anouck. Men zegge het voort ...

Yvette - Gentbrugge
Twee aanbevelingen voor het team van Landbergh!

Woensdag 20 juni 2018 - Guillian Fonteyne

Bij ons eerste contact met twee medewerkers van Landbergh, Jef Van Cauwenberghe en Guillian Fonteyne, wonnen zij al snel ons vertrouwen voor de aankoop van ons appartement: correcte en uitvoerige informatie. Dit vertrouwen werd bevestigd in onze verdere contacten.

Nog meer. De hele verkoopprocedure van onze huidige woning door Guillian was weer een (geluks)treffer. Na de eerste verkoopdag gaf hij samen met ons richting aan een geslaagde verkoop.

Twee aanbevelingen dus voor het team van Landbergh!

Paul en Machteld - Sint-Niklaas
De inzet was groot!

Donderdag 11 januari 2018

Beste Guillian en Thomas,

Graag kom ik met ons verhaal naar buiten. Na 2 slechte ervaringen met andere immo-kantoren die 8 maanden duurden hadden we er de buik van vol. Alle vertrouwen was weg en volgens ons waren het allemaal charlatans. Tot op een dag Landbergh ons zelf contacteerde en na een goed gesprek konden ze ons toch overtuigen met hen in zee te gaan. De afspraken waren veel intressanter en alles verliep stipt en punctueel. De inzet van de 2 jongens om mooie fotos te maken was groot en lonend want na 2 weken was ons huis verkocht. Dus als je een immo nodig hebt, twijfel niet en ga voor Landbergh.

Andrea en Marc - Gentbrugge
Onze familie is vol lof over de vlotte aanpak bij het verkopen van onze hoeve.

Vrijdag 17 november 2017

Onze familie is vol lof over de vlotte aanpak bij het verkopen van onze hoeve.

Landbergh was voor ons tot op heden onbekend, maar bij een eerste ongedwongen ontmoeting met Evelien zijn we voluit gestart met de verkoop. Haar professionele aanpak en het restylen van de woning heeft geleid tot een zeer vlotte verkoop. Zowel de kopers als de verkopers waren zeer tevreden over haar aanpak, de vele rondleidingen en de zeer nuttige informatie die zij gaf tijdens de bezoekdagen. Wij werden telkens op de hoogte gebracht via het internet platform en mochten haar zowel overdag als avonds contacteren.

Wij raden de kandidaat kopers en verkopers zeker aan om contact op te nemen met Landbergh want alles verliep vlot & zeer professioneel voor deze niet alledaagse verkoop

Familie De Latte - Herzele
We dachten dat een huis verkopen eenvoudig zou zijn...

Donderdag 16 november 2017 - Guillian Fonteyne

We dachten dat een huis verkopen eenvoudig zou zijn en begonnen we er zelf aan. We kregen heel wat telefoontjes van verschillende immo-kantoren die graag wilden helpen bij de verkoop. We hadden onmiddellijk een positief gevoel vanaf het eerste contact met Guillian.

Hij nam de tijd om de ganse werking uit te leggen, zonder opdringerig te zijn. Waardoor we uit het grote aanbod van immo-kantoren besloten hebben om de verkoop in de handen van Guillian te leggen. Er werden prachtige foto’s genomen van onze woning en kijkdagen werden georganiseerd. Wat ons zelf niet lukt, is Guillian op amper 2 bezoekdagen wel gelukt.

We zullen het verder vertellen, bij Landbergh zit je goed voor de verkoop van je woning!

Sandra en Kevin - Eke
Open communicatie, met modern online eigenaarsplatform

Donderdag 13 juli 2017

Uitstekend kantoor! Open communicatie, met modern online eigenaarsplatform.
Zeer vlotte verkoop met dank aan goede begeleiding/advies/inrichting van de makelaars.
Een professioneel en creatief team

Maandag 10 juli 2017 - Guillian Fonteyne

Dit kantoor heeft een professioneel en creatief team met een efficiënte aanpak, van bij de eerste kennismaking. Een correcte waardebepaling en prijszetting, vlotte afspraken, samen met een sterke visuele aanpak leidde tot een heel vlotte verkoop van mijn woning.
Ik kijk tevreden terug naar de positieve samenwerking.
Wij raden Landbergh aan bij onze vrienden!

Maandag 12 juni 2017

De samenwerking met Landbergh liep perfect op elk vlak: het eerste contact, de voorbereiding, de verkoop zelf en de verdere afhandeling. Thibaut en Evelien stonden ons van bij het begin bij met professioneel en vriendelijk advies, ze waren altijd bereikbaar als wij met vragen zaten (ook 's avonds) en maakten hun beloftes waar door ons huis op de eerste verkoopdag aan de vraagprijs te verkopen. Eventuele problemen losten ze snel en rustig op. Wij hebben Landbergh alvast bij onze vrienden aangeraden!
Professioneel en deskundig

Woensdag 12 juli 2017 - Guillian Fonteyne

Wij hebben een rustieke villa te koop gezet anderhalf jaar geleden aan een correcte prijs. Verschillende verkoopkantoren hebben de villa één na één in de verkoop gezet, zonder resultaat. Uiteindelijk kwamen we in contact met Guillian van het vastgoedbedrijf Landbergh, nà liefst anderhalf jaar te hebben aangemodderd.
De aanpak, het professionalisme en de vriendelijkheid spraken ons onmiddellijk aan. Je voelde duidelijk het verschil met alle andere verkoopkantoren. Er werd tijd nog moeite gespaard om de villa zijn waarde te geven die hem toekomt door ingrepen eigen aan de grondige aanpak van Landbergh (i.e. herbemeubeling, styling, luchtfoto's, opvolging, etc...). De villa werd dan ook zeer snel verkocht, en wat uiterst belangrijk is, aan de door ons vooropgestelde prijs.
Landbergh is zeer sterk aan te bevelen, een echte aanrader, een jong team van enthousiaste makelaars die weten waar ze mee bezig zijn op alle vlakken (verkoop, administratie, afhandeling, etc.). Onze speciale attentie gaat naar Guillian die wij waarderen als zeer professioneel en deskundig.
Niks anders dan lovende woorden

Woensdag 14 juni 2017 - Guillian Fonteyne

Aan Dhr. Fonteyne,

Een dikke proficiat voor de zeer vlotte verkoop van het huis in de Morekstraat te Wondelgem.

Wij waren reeds op ons gemak bij de eerste kennismaking. Zowel de koper als wij, de verkopers, waren zeer tevreden over de rondleiding en de nuttige informatie die hij gaf tijdens de eerste en enige bezoekdag. De voorstelling op de website was ook super. Niks was de makelaar teveel. Hij nam geregeld contact met ons op via de computer of telefoon. Even langskomen deed hij ook zonder probleem. Wij raden de kandidaten-kopers en -verkopers zeker aan om contact op te nemen met het vastgoedkantoor Landbergh, het vastgoedkantoor waar Dhr. Guillian Fonteyne werkzaam is. Wij heb niks anders dan lovende woorden voor hem. Als je Guillian contacteert, ben je in goeie handen.

Met vriendelijke groeten

Brigitte Verhoene - Wondelgem
Stipt, correct en beleefd

Woensdag 14 december 2016 - Guillian Fonteyne

Beste Guillian,

Een betere en eerlijke verkoper bestaat niet. Altijd stipt op tijd, correct en beleefd in de omgang. Proficiat voor de verkoop en het bijkomende werk!!

Groeten,

Anita en Luc - Melle
De vele beloftes waargemaakt

Woensdag 1 maart 2017 - Guillian Fonteyne

Mijn woning stond maanden te koop bij verschillende vastgoedkantoren in de regio, zonder resultaat, waardoor ik de moed begon te verliezen. Uiteindelijk kwam ik in contact met Guillian van het vastgoedkantoor Landbergh die mijn woning binnen de 2 weken kon verkopen aan de gewenste prijs. Door middel van een professionele fotoreportage, de volledige herinrichting van mijn woning en daarbij de inzet en het doorzettingsvermogen van Guillian heeft Landbergh, in tegenstelling tot andere kantoren, de vele beloftes ook effectief waargemaakt!

Wim - Bellem
Correcte en uitstekende werkwijze

Donderdag 15 december 2016 - Thibaut Van Landegem

Hallo Thibaut,

Bij deze wens ik jullie te bedanken voor de vlotte verkoop van mijn appartement.

Ik mag wel zeggen dat het bij jullie 'klikte' vanaf het eerste contact, dit was voor mij zeer belangrijk!

Bij het plegen van telefoontjes van mezelf naar jullie werd ik steeds vriendelijk en correct behandeld en met de nodige deskundige info die ik ontving, was ik tevreden. Sterk onder de indruk was ik ook van de werkwijze ttz de fotoreportage van het appartement!

Niks dan lof want op de eerste kijkdag was het bingo!

LANDBERGH is een aanrader!

Mvg

Martine - Gent
Een goed gevoel vanaf het eerste contact

Vrijdag 27 mei 2016 - Thibaut Van Landegem

Vanaf onze eerste contact met de vertegenwoordigers van Landbergh hadden wij een goed gevoel. Er werd eerlijk en met voldoende communicatie gewerkt.
De fotoreportage, de kijkdagen en de publicatie op de website waren correct en verzorgd. Er was in het verhaal met dit immobiliën kantoor geen enkel minpunt.
Wij zouden dit zeker aanbevelen aan familie en vrienden, wij danken de betrokkenen voor de aanzet, opvolging en de afhandeling van de verkoop van ons huis.

L. Bousard - Dikkelvenne
Geen loze beloftes

Maandag 4 mei 2015 - Thibaut Van Landegem

Tot driemaal toe zat ik vast voor zes maanden aan een immokantoor. Alle drie waren ze er van overtuigd dat ze binnen de kortste tijd mijn pand verkocht zouden krijgen... alle drie hadden ze een half jaar later hun uitleg klaar waarom het niet gelukt was! Bij Landbergh geen loze beloftes, geen foto's los uit het vuistje genomen met de Iphone, geen stoere taal. Binnen de kortste keren een kijkdag en het was al prijs! Tussen de talrijk opgekomen geïnteresseerden zaten twee mogelijke kopers waarvan één meteen heeft doorgezet en twee weken later was de compromis getekend. Amper een goeie maand na de eerste kennismaking terwijl ik anderhalf jaar verloren had met drie verschillende makelaars. Ik werd van elke stap op de hoogte gehouden, alle contacten verliepen in een gemoedelijke sfeer en op een hoog professioneel niveau. Dit is wat je mag verwachten van een makelaar die zich inzet voor jou en die weet waarmee hij bezig is.

Niets dan lof voor deze manier van werken.

D.V.D. - Gent
Een echte aanrader

Vrijdag 30 december 2016 - Guillian Fonteyne

Vanaf het eerste contact met Landbergh hadden we een super goed gevoel.

We dachten direct, dit wordt de vastgoedmakelaar die ons huis zal verkopen en ons huis werd al op de eerste bezoekdag verkocht.

We zijn super tevreden van Landbergh. Ze zijn heel correct, heel stipt, alles volgens wens.

Het is een super goed team die zich echt inzet voor de klanten.

Niks op aan te merken, een echte aanrader!

Dominique en Martin - Gentbrugge
Een tevreden klant

Zaterdag 17 januari 2015 - Jef Van Cauwenberghe

Beste heer Van Cauwenberghe,

Na een lange zoektocht naar een geschikte woning kwamen we eerder toevallig bij Landbergh terecht. Samengevat kunnen we stellen: dit kantoor is een aanrader!

Reeds van bij de allereerste ontmoeting tot bij de allerlaatste ondertekening voel je de betrokkenheid en de dossierkennis van de zaakvoerder, dhr. Van Cauwenberghe.
Elke kandidaat koper wordt graag vriendelijk maar ook efficiënt en correct behandeld. Iets wat we bij dit vastgoedkantoor zeker ondervonden! Dank voor alles!

C. Kuppens-Hillen - Lochristi
Doel niet gemist

Vrijdag 26 februari 2016

Beste,

Bij deze zou ik mijn dank willen uitspreken voor de vlotte verkoop van mijn woning in Oudenaarde. Ik ben zeer tevreden over de professionele aanpak doorheen het hele dossier. De gedrevenheid en de passie waarmee de vastgoedmakelaars van Landbergh te werk gegaan zijn, is een voorbeeld voor alle vastgoedmakelaars. De marketinginspanningen, de professionele fotoreportage en de opendeurdag waren niet alleen vernieuwend, ze hebben hun doel niet gemist. Een eigenaar kan alleen maar dromen van een verkoop op de bezoekdag aan de vraagprijs.

Met vriendelijke groeten,

Bart Verstaen - Oudenaarde
Uitstekende en professionele aanpak

Donderdag 1 augustus 2019 - Thomas Rodrigue

Door de uitstekende en professionele aanpak van Thomas Rodrigue was de bescheiden woning van mijn ouders bij de eerste bezoekdag verkocht.

De opvolging, het advies, de foto’s en al onze afspraken waren positief en correct tot bij de notaris.

Hartelijke dank aan het Landbergh team en in het bijzonder aan Thomas Rodrique.

Vriendelijke Groeten,
Annie en Patrick
Vlotte communicatie en prima administratie

Woensdag 14 augustus 2019 - Jolien Vercruysse

We hebben onze eigendom voor verhuring uitbesteed aan het kantoor Landbergh.

Het contact met Jolien verliep heel aangenaam en ontspannen. We konden met onze vragen bij haar terecht en alles voor de verhuur verliep volgens afspraak. Er was een heel vlotte communicatie en de administratie was prima in orde.

We zijn tevreden met onze keuze voor Eikenpark en met de keuze die we maakten om met het kantoor Landbergh samen te werken.

Rik en Roos uit Drongen
Nooit aflatende inzet

Donderdag 5 september 2019 - Guillian Fonteyne

Ons huis verkopen was geen eenvoudige opdracht. Na contact met vier verschillende vastgoedkantoren kozen we voor Landbergh. We ontmoetten Guillian toevallig bij een infomoment over een nieuwbouwappartement. We hadden meteen een goed gevoel bij hem. Alles verliep uiterst professioneel en correct, zowel naar ons als naar de vele geïnteresseerde bezoekers. We waren zeer tevreden dat deze toch wel moeilijke verkoop binnen de vier maanden werd afgerond.

Bedankt, Guillian, voor je nooit aflatende inzet, gelijk welk uur van de dag, en je positieve ingesteldheid!

Noël en Mireille
Volharding in stijl

Dinsdag 1 oktober 2019 - Elodie Elet

Beste Elodie,

Ik ben je bijzonder dankbaar voor je volharding-in-stijl om mijn huis verkocht te krijgen.
Volgens mij is je bijdrage daarin cruciaal geweest.
Het is het resultaat geweest van heel hard werken en een grote dosis mensenkennis.
Van harte proficiat met jouw aanpak!

Met hartelijke groeten

An uit Melsen
Alle verwachtingen overstegen

Maandag 4 november 2019 - Thomas Rodrigue

Bedankt voor de fantastische service. Mijn woning werd verkocht op eerste bezoekdag met de hulp van Thomas Rodrigue. Een vlotte communicatie en een directe, professionele aanpak zorgden voor een aangenaam verkoop proces. De werking van dit kantoor overstijgt alle verwachtingen.

Ibe Van den Driessche uit Gent
In een mum van tijd was onze woning verkocht

Zondag 3 november 2019 - Guillian Fonteyne

Bij het eerste contact met Guillian wisten we “dit zit goed”. Professionaliteit, correctheid, betrokkenheid, enthousiasme, vriendelijkheid, steeds bereikbaar, het was er allemaal.

Het resultaat mocht er dan ook zijn. In een mum van tijd was onze woning verkocht. Waarvoor dank. Immo Landbergh een aanrader.

Marleen en Chris uit Nazareth
Op alle vlakken een plezier om mee samen te werken

Vrijdag 1 november 2019 - Elodie Elet

Beste Jef,

Meestal neem ik niet altijd de tijd om mijn zakenpartners te bedanken. Maar in het geval van uw kantoor wil ik hier toch graag wat tijd voor vrij maken. Landbergh heeft mij op alle vlakken aangenaam verrast en heeft mij op een professionele manier begeleid met de verkoop van het appartement in Gent. Uw medewerkster, Elodie Elet, was op alle vlakken top. Ze is zeer communicatief en volgt haar zaken heel goed op. Maar ook uw onopvallende aanwezigheid op de achtergrond om altijd de nodige steun of sturing te geven waar nodig werd zeer gewaardeerd. Op alle vlakken was het een plezier om met uw kantoor samen te werken.

Nogmaals dank hiervoor.

Met vriendelijke groeten,

Ann De Groote
Een geëngageerde en professionele makelaar

Donderdag 7 november 2019 - Beau Van Laeren

Wij zijn heel tevreden over onze samenwerking met Beau Van Laeren voor de verkoop van onze woning en bouwgrond. Een sympathieke jongedame die we leerden kennen als een geëngageerde en professionele makelaar! Dankzij een correcte waardebepaling en de goed gekozen publiciteit is onze woning verkocht op de eerste kijkdag. Ook haar ondersteuning op administratief vlak en de vlotte communicatie konden we zeer waarderen.

Dankjewel Beau!

Frank en Marleen
Gedreven om te bemiddelen bij elke vastgoedtransactie met vernieuwende marketing en een professionele aanpak, in Gent … Klik hier voor meer info

Index van het aanbod bij Landbergh