Onze missie

“U verdient een team van doorzetters dat uw vastgoed ten volle waardeert”

Onze waarden

De verkoop en verhuur van een onroerend goed is een niet-alledaagse gebeurtenis. Het is een levensgebeurtenis. De voldoening mensen te kunnen helpen bij het vinden van een koper of huurder is immens.

Landbergh engageert zich daarom om iedere opdracht tot een goed einde te brengen. Gepassioneerd door architectuur en bouwkunst, beschikt Landbergh bovendien over een unieke affiniteit met het (ver)bouwproces, gaande van architecturaal ontwerp tot interieur en afwerking.

Landbergh hecht grote waarde aan het blijven specialiseren en uitdiepen van kennis in oa. de domeinen verkoop-op-plan (mét of zonder de Wet Breyne), huurwetgeving, 

materiaalkennis, vastgoedfotografie, homestyling en bemiddelingstechnieken. Vanzelfsprekend stellen we deze kennis ter beschikking van alle stakeholders.

Landbergh ziet een open dialoog als de basis voor een goede verstandhouding. Dit houdt het volgende in:

 1. de beschikbaarheid om bij te staan in woord en daad;
 2. het overleg over de te hanteren strategie;
 3. het op de hoogte houden over de stand van zaken;
 4. het meedenken in de zoektocht naar oplossingen.

Eén plus één is drie. De realisatie van gemeenschappelijke doelstellingen van klanten, collega’s en zakenpartners leidt tot synergieën. 

De meerwaarde van een vruchtbare samenwerking is onschatbaar. Landbergh beschouwt zichzelf daarom als een partner en stelt zich op als een teamplayer. 

Tact, integriteit, loyaliteit,  oprechtheid en respect. Landbergh staat voor ethisch handelen, in eer en geweten, zonder de zaken anders voor te stellen dan ze zijn. De belangen van de klant staan centraal

en elk engagement dat Landbergh aangaat verdient ten volle onze neutrale en onbevooroordeelde aanpak, onder het motto “eerlijk duurt het langst”.

Landbergh staat garant om elk dossier in vol vertrouwen te behandelen volgens de specifieke wensen van elke opdrachtgever. Alle informatie uit de persoonlijke privésfeer wordt met de hoogste discretie behandeld. 

Onze intentie

“We willen enkel tevreden klanten door ons voluit in te zetten op elk aspect van de opdracht”

Onze aanpak

 • 1 Voorstelling
 • 2 Objectieve waardebepaling
 • 3 Marketingstrategie bepalen
 • 4 Vastgoedstyling
 • 5 Professionele fotoreportage
 • 6 Dossieropvolging
 • 7 Bezoekdag
 • 8 Bemiddeling in de prijsonderhandelingen
 • 9 Opmaak overeenkomst
 • 10 Dienst na verkoop

Ons team

Onze diensten

Waardebepaling

Waardebepaling

Een correcte waardebepaling is dé basis van een succesvolle verkoop of verhuur. Dit gebeurt op basis van een aantal objectieve parameters zoals de ligging, oriëntatie, oppervlakte, vetusteit, afwerking en het volume. Vervolgens worden alle resultaten getoetst aan de economische realiteit. Het eindpunt omvat een vergelijking met andere onroerende goederen in de lokale omgeving.

Contacteer het Landbergh-team voor een uitgebreid proces-verbaal van waardebepaling van uw eigendom en dit tegen de billijke vergoeding van € 200 (incl. BTW). Hiervoor ontvangt u een grondig uitgewerkt, schriftelijk rapport met de objectieve, venale waarde van uw eigendom.

Vastgoedstyling

Vastgoedstyling

"De inrichting van je woonst in functie van een normaal leefcomfort en de inrichting in functie van een vlotte verkoop of verhuur, zijn twee totaal verschillende aspecten" 

Het is de doelstelling van het Landbergh-team om u zowel bij de verkoop als de verhuur van uw eigendom te adviseren hoe elke ruimte optimaal in te richten om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Aan de hand van een omstandig rapport op maat van uw eigendom helpen we u om elke ruimte afzonderlijk verkoop- of verhuurklaar te maken. Bovendien helpen we u mee met het aankleden van uw woonst aan de hand van onze eigen accessoires en meubilair.

Wist u dat het Landbergh-stylingrapport een exclusieve dienst is die vervat zit in elke opdracht en dit zonder enige meerprijs?

Verkoop

Verkoop

Onze jarenlange ervaring, technische kennis, enorme klantenbestand en bedrevenheid in professionele publiciteit maakt van het Landbergh-team uw ideale partner bij de bemiddeling bij elke vastgoedtransactie. Wij bieden u een servicepakket op maat, omdat elke vastgoedtransactie een unieke, niet-alledaagse aangelegenheid is.

Had u graag meer informatie over onze aanpak? We bieden u graag onze kennis en ervaring aan tijdens een eerste kennismaking.

Verhuur

Verhuur

Vastgoed is sinds jaar en dag het ultieme investeringsobject. Het aankopen en vervolgens verhuren van onroerend goed is dan ook vaak een rendabele stap in het uitbreiden van uw investeringsportefeuille. Landbergh biedt u, geheel vrijblijvend, deskundig advies omtrent dit alles.

Bij de verhuur van uw pand staan wij in voor het bepalen van een marktconforme prijsbepaling, het voeren van een strategisch doordachte publiciteit en een grondige screening van kandidaat-huurders.

Projecten

Projecten

Landbergh treedt op als een actieve partner voor de grondeigenaar, promotor, projectontwikkelaar en aannemer. Door middel van een grondig marktonderzoek op maat en vakkundig advies tijdens het vergunningstraject, bieden we U geheel vrijblijvend de nodige input voor een succesvolle ontwikkeling. Zowel over de architectuur, de keuze van technieken en de optimalisatie van de indelingen als over de verkoopbaarheid van het concept kan u rekenen op onze expertise. Ook bij het bekomen van de vergunning staan onze nieuwbouwspecialisten steeds paraat hun input te geven over zaken zoals de prijszetting, de opmaak van het commercieel lastenboek, de verkoopplannen en -brochures, de verkoopsvoorwaarden en de basisakte met het huishoudelijk reglement.

Een geslaagde lancering van een nieuwbouwproject is essentieel en verdient de nodige voorbereiding. Ook hierin biedt Landbergh een toegevoegde waarde met haar onderscheidende aanpak. 

In elke fase van het verkoopproces, zij het de verkoop op plan in het kantoor of de verkoop ter plaatse in een werfcontainer of een modelappartement, worden op regelmatig basis proactief infomomenten georganiseerd om zo zelf de hand uit te reiken naar de veelal twijfelende kandidaat-kopers.

Landbergh begeleidt haar kopers doorheen het aankoopproces en zoekt oplossingen die beantwoorden aan de noden en wensen. Vastgoedinvesteerders en kandidaten op zoek naar een nieuwe thuis kunnen steeds geheel vrijblijvend op deskundig advies rekenen, zonder druk of drang om de zaken anders voor te stellen.

Ons kantoor

Ons professioneel team staat steeds ter beschikking met vakkundig vastgoedadvies en een heldere visie op de markt. Landbergh onderscheidt zich vanwege haar langdurige relaties met haar stakeholders, een verfijnde service, vakbekwame mensen, een slimme marketingstrategie en een geëngageerde bemiddeling.

Onze duurzame samenwerking met ervaren vastgoedprofessionals zorgt voor een continue stroom aan contacten die op zoek zijn naar interessante opportuniteiten in het vastgoed of naar een nieuwe thuis.

Het ruime bestand aan kwalitatieve panden enerzijds en interessante contacten anderzijds, maakt van Landbergh een waardevolle schakel in iedere vastgoedtransactie.

Bovendien bieden de vastgoedmakelaars van Landbergh, als professionele bemiddelaars, een servicepakket op maat. Dit omdat elke vastgoedtransactie een complexe, niet-alledaagse aangelegenheid is.

 

Onze partners

Waarom kiezen voor Landbergh?

Zeer professionele service

Maandag 14 november 2022 - Kirsten Adriaens

Alles is goed gegaan. Zeer professionele service door mevrouw Adriaens. Sterk aanbevolen kantoor.

Armand Tóth
Fenomenaal hoe het team van Landbergh zo snel handelde

Zaterdag 30 juli 2022 - Guillian Fonteyne

Vanaf de eerste kennismaking was de klik er met Guillian. Hoe het team van Landbergh zo snel handelde om alles in kaart te brengen was fenomenaal, het resultaat: prachtige foto's en een ongelooflijk filmpje van onze woning. Guillian heeft ons van A tot Z enorm goed geïnformeerd, was steeds bereikbaar en na 2 zeer succesvolle kijkdagen was onze woning verkocht! We zouden direct op nieuw in zee gaan met Landbergh en kunnen het iedereen aanraden!

July Vandenhende
Binnen de week verkocht

Maandag 1 november 2021 - Guillian Fonteyne

Bedankt Guillian Fonteyne en team, om ons huis mooi in beeld te brengen via foto's en een filmpje. Er was een super goede opvolging van het dossier, afspraken voor bezoek werden correct nageleefd en met het nodige respect voor de privacy afgehandeld. Guillian was steeds bereikbaar, ook op momenten buiten de standaard kantooruren. Onze woning was dan ook binnen de week verkocht. Zeker een aanrader om mee samen te werken!

Pascale Slock
Door tot het uiterste te gaan, maakt Landbergh het verschil

Woensdag 20 oktober 2021 - Guillian Fonteyne

Wij zijn uiterst tevreden van het vastgoedkantoor Landbergh en in het bijzonder van Guillian. Zijn professionele aanpak bij het voorbereiden van de verkoop, de voorstelling aan de hand van de prachtige foto- en videoreportage op de website en zijn deskundige aanpak van de verkoopmomenten zorgen voor een persoonlijke service vanaf het eerste advies tot en met de afronding van het contract.

Het resultaat mag er zijn, onze woning was binnen de veertien dagen verkocht. Niets is hem te veel, van bij de eerste ontmoeting was er een klik. Hij is ook altijd bereikbaar zelfs buiten de kantooruren. Dankzij een grote motivatie om voor de klant tot het uiterste te gaan maakt Landbergh het verschil op de huidige vastgoedmarkt. Wij zullen Landbergh en in het bijzonder Guillian dus zeker aanbevelen bij iedereen die een woning wil verkopen of verhuren. Topteam!!!

Chris & Dany uit Hansbeke
Vlotte verkoop dankzij vakkennis en efficiëntie

Maandag 26 juli 2021 - Guillian Fonteyne

Ik ben heel tevreden en dankbaar aan Guillian van kantoor Landbergh voor zijn professionele aanpak en de vlotte verkoop van mijn woning. Door zijn vakkennis en efficiëntie heeft hij de juiste koper al na een paar weken kunnen vinden. Hij heeft mij ook geholpen met advies en oplossingen voor een aantal kleinere zaken rond de verkoop van de woning. Het was een fijne samenwerking.

Milena Genova uit Aalter
Landbergh had meteen onze eerste keuze moeten zijn

Dinsdag 29 juni 2021 - Leticia Muniz Martinez

Zeer professioneel team dat de verkoop van mijn appartement van A tot Z heeft verzorgd. De samenwerking was nog maar één week aan de gang en de allereerste biedingen kwamen al binnen. Een leuke afwisseling van dynamiek na eerst met twee andere agenten te hebben gewerkt! Landbergh had vanaf het begin onze eerste keuze moeten zijn. Zo simpel is het. Even terzijde: het was ook fijn om te zien hoe goed Landbergh ervoor zorgde dat de koper alle nodige informatie had. Professioneel en transparant! Gefeliciteerd en bedankt!

Oliwia A. uit Sint-Denijs-Westrem
Landbergh? Een echte aanrader!

Vrijdag 30 oktober 2020 - Guillian Fonteyne

Met als motto “wat je zelf doet, doe je beter” (en meestal ook goedkoper) heb ik eerst geprobeerd om de woning onderhands, zelfs zonder enige vorm van publiciteit, te verkopen. Van zodra men in de buurt wist dat mijn moeder overleden was, waren er een aantal omwonenden in de woning geïnteresseerd of kenden wel een of ander al dan niet ver familielid of kennis die zéker het huis zou willen kopen.

En ja, er kwamen een aantal zogezegde kandidaat-kopers langs... Achteraf gezien een povere ervaring en puur tijdverlies. Het verschil tussen willen en kunnen kopen werd mij met de dag duidelijker en bovendien had ik geen weet hoe dit op een goede manier aan te pakken. 

Onder “druk” van familie en kennissen dan maar de woning te koop aangeboden via het internet: snel vanuit alle hoeken een aantal foto’s gemaakt en op het internet gegooid. Resultaat? In één dag tijd hadden meer dan 1500 personen de woning bekeken, ontving ik meer dan 40 telefoontjes en 20 berichten met de vraag om bijkomende info. Dit kan een normaal mens alleen niet aan! 

Na een kort gesprek met Guillian werd het voor mij duidelijk dat een woning verkopen meer inhoudt dan de meesten van ons durven vermoeden: het vastleggen van een realistische waardebepaling, de marktomstandigheden, het aanbieden van de woning op het internet, professionele foto’s, publiciteit, blikvangers, de telefonische contacten met de kandidaat-kopers, het doorgeven van correcte informatie, het organiseren van de bezichtigingsnamiddagen, ...  Kortom, er is een zéér professionele aanpak nodig en die aanpak vond ik bij Landbergh. 

De inzet, gedrevenheid en correcte houding van Guillian en zijn team, hun ervaring en beroepsernst, de snelheid van handelen, de zeer goede organisatie en het vlot verloop van de administratieve opmaak van het dossier, dit in samenspraak met de notarissen, resulteerde in een zeer vlotte verkoop waarbij ook de kopers zich goed voelen. Men zegge dit voort ... Bedankt voor alles! 

Luc Janssens uit Gentbrugge
Verkopen met het hart: gecharmeerd door zijn persoonlijkheid en werkwijze

Woensdag 21 oktober 2020 - Guillian Fonteyne

Wij waren ervan overtuigd dat wij de verkoop van onze woning wilden laten verlopen zonder immobiliënkantoor. We hadden geen zin om al die verschillende makelaars over de vloer te krijgen met hun verkooppraatjes.

Zodra we Guillian ontmoetten waren we echter gecharmeerd door zijn persoonlijkheid en werkwijze. Door zelf al twee decennia lang een commerciële job met passie te beoefenen, weten we wat het verschil is tussen verkopen met het hart of enkel met het oog op het verwerven van inkomsten.

We beslisten al vlug om ondanks onze voornemens toch met hem in zee te gaan, en daar hebben we geen seconde spijt van. De voorbereiding tot de verkoop en de kijkdag verliepen beide zeer professioneel. Dit leidde dan ook tot een vlotte verkoop wat wij enkel maar kunnen toejuichen.

Guillian, bij deze willen we jou oprecht bedanken voor je inzet en professionele aanpak.

Julie & David uit Aalter
Zo vlug kan het gaan bij Landbergh

Maandag 12 oktober 2020 - Guillian Fonteyne

Wat we onmogelijk vonden is bij Landbergh gelukt binnen de 16 dagen.

Na twee maal zelf te proberen verkopen en 1 maal via een ander kantoor, werd ik door Guillian Fonteyne op een spontane, rustige en vriendelijke manier benaderd.

Zijn aanpak heeft me over de streep getrokken.

Na het nemen van professionele foto's en het online zetten was er al interesse en een bod nog voor de bezoekdag. 

Zo vlug kan het gaan bij Landbergh, een echte aanrader!

Evelyne - Waarschoot
Zeer persoonlijke, professionele, grondige en correcte aanpak

Vrijdag 25 september 2020 - Guillian Fonteyne

Dag Guillian en collega's,

Allereerst wil ik jullie nog eens bedanken voor het fantastische werk dat jullie voor mij hebben gedaan voor de verkoop van mijn woning!

Landbergh vastgoed heeft een zeer persoonlijke, professionele, grondige en correcte aanpak waardoor alles super snel is afgehandeld. Mijn huis was verkocht op de eerste bezoekdag aan de eerste koper. Ik heb heel veel goede reacties gekregen op de foto's die jullie hebben genomen.

Ik heb een zeer positieve ervaring met jullie en ik zal Landbergh vastgoed zeker bij iedereen aanbevelen!

Met vriendelijke groet,

Veerle uit Sint-Amandsberg
Een tevreden klant!

Dinsdag 15 september 2020 - Guillian Fonteyne

Dag Guillian, 

De verkoop van onze bouwgrond in de Molenweg in Tielt is nu afgewerkt.

We zijn een tevreden klant! De waardebepaling zat juist en met een goede begeleiding naar de verkoop toe is alles vlot en perfect verlopen.

Magda uit Tielt
Aantrekkelijk en realistisch in de markt gezet

Dinsdag 8 september 2020 - Guillian Fonteyne

Bedankt Landbergh, en in het bijzonder Guillian Fonteyne, om ons huis aantrekkelijk doch realistisch in de markt te zetten en het dossier goed op te volgen. Guillian was steeds bereikbaar, ook op momenten buiten de standaard kantooruren wat het voor ons heel comfortabel samenwerken maakte.

Leen uit Ruiselede
Dankzij Landbergh ging de moeizame verkoop plots snel

Donderdag 11 juni 2020 - Guillian Fonteyne

Wij verkochten onze woning in Nazareth met Landbergh. Onze contactpersoon was Guillian Fonteyne, een aangename en vriendelijke makelaar die ons huis heeft kunnen verkopen na een lange zoektocht naar geïnteresseerde kopers. 1,5 jaar stond het te koop bij 3 verschillende makelaars, maar enkel bij Landbergh ging het plots snel. De samenwerking ging vlot en ondanks de mindere tijden van de coronacrisis is ons huis verkocht geraakt. We zijn dan ook tevreden over de afhandeling van de makelaar.

Eric & Nadine uit Nazareth
Heel leuk samenwerken

Woensdag 10 juni 2020 - Guillian Fonteyne

Dankzij Guillian is mijn woning dan toch verkocht geraakt. Ik heb heel lang zelf proberen verkopen, maar tevergeefs. Ook met een andere makelaar waren het 4 verloren maanden. De home styling was perfect gedaan en ik werd van alles op de hoogte gehouden.

Heel leuk om samen te werken met zo een makelaar!

Ardiana uit Wachtebeke
Ondanks corona was ons appartement snel verhuurd

Donderdag 4 juni 2020 - Hanna Delabie

“Bedankt aan Landbergh voor de professionele ondersteuning bij de verhuur van ons appartement in hartje Gent. Ondanks corona was ons appartement snel verhuurd. Landbergh maakte voor hun website een erg stijlvolle presentatie van het appartement. En omdat een bezoek ter plaatse tijdelijk niet mogelijk was, maakten ze zelfs een filmpje voor de kandidaat-huurder. Het was de eerste keer dat wij ons appartement te huur stelden en Landbergh handelde voor ons ook netjes alle administratieve zaken af. Kortom, top!”

Groeten,
Bart en Karlien
Professionele, maar vriendschappelijke en menselijke aanpak

Dinsdag 12 mei 2020

Bij deze wil ik mijn dank uitspreken voor de professionele, maar tevens vriendschappelijke en menselijke manier waarop u en uw kantoor, Landbergh, ons hebben geholpen met de verkoop van onze woning in Sint-Amandsberg.

Het was de eerste keer dat we hebben samen gewerkt met jullie. We waren dan ook zeer aangenaam verrast. We zullen dan ook niet nalaten u aan te raden bij familie en vrienden.


Hans uit Sint-Amandsberg
Professionele foto's en video van een hoog niveau

Woensdag 22 april 2020

Mijn appartement verkopen met Landbergh was een hele goede ervaring. Mijn dossier werd van op a tot z opgevolgd. De communicatie verliep heel vlot in alle richtingen, zowel naar de kandidaat kopers, naar de huurders als naar mij. Ook de professionele foto's en filmpje die Landbergh maakte was van heel hoog niveau.

Michiel uit Gent
In een mum van tijd was onze woning verkocht

Zondag 3 november 2019 - Guillian Fonteyne

Bij het eerste contact met Guillian wisten we “dit zit goed”. Professionaliteit, correctheid, betrokkenheid, enthousiasme, vriendelijkheid, steeds bereikbaar, het was er allemaal.

Het resultaat mocht er dan ook zijn. In een mum van tijd was onze woning verkocht. Waarvoor dank. Immo Landbergh een aanrader.

Marleen en Chris uit Nazareth
Nooit aflatende inzet

Donderdag 5 september 2019 - Guillian Fonteyne

Ons huis verkopen was geen eenvoudige opdracht. Na contact met vier verschillende vastgoedkantoren kozen we voor Landbergh. We ontmoetten Guillian toevallig bij een infomoment over een nieuwbouwappartement. We hadden meteen een goed gevoel bij hem. Alles verliep uiterst professioneel en correct, zowel naar ons als naar de vele geïnteresseerde bezoekers. We waren zeer tevreden dat deze toch wel moeilijke verkoop binnen de vier maanden werd afgerond.

Bedankt, Guillian, voor je nooit aflatende inzet, gelijk welk uur van de dag, en je positieve ingesteldheid!

Noël en Mireille
We konden ons niet beter wensen.

Dinsdag 25 juni 2019 - Guillian Fonteyne

Voor de verkoop van ons appartement namen we contact op met Vastgoed Landbergh. We ondervonden een directe, persoonlijke en professionele aanpak. De contactpersoon die ons begeleidde van A tot Z was Guillian Fonteyne. Deze persoon zorgde voor de samenstelling van het volledige dossier. Op internet vond je een zeer doelgerichte publiciteit en een verkoopopdracht op maat, zoals we ons voorstelden. Na ieder bezoek van potentiële kopers ontvingen we een feed-back. Na ongeveer 1 week kregen we een telefoontje dat ons appartement verkocht was. We konden niet beter wensen. Een grote dank aan Guillian.

Jean-Philippe uit Gent
Een team dat van aanpakken weet

Donderdag 20 juni 2019 - Guillian Fonteyne

Om een woning te verkopen kan je best een team aanspreken welke van aanpakken weet. De presentatie van de woning en luchtfoto's geven een betere uitstraling van het pand. Bij Landbergh weten ze dit op een professionele manier aan te pakken en te realiseren. Communicatie, afspraken en begeleiding zijn top. Een pluim voor Guillian die ons pand aan de man heeft gebracht.

Luc en Mia uit Aalter
Een vlotte verkoop op de eerste bezoekdag

Woensdag 13 maart 2019

We zijn heel tevreden over de verkoop van onze woning. Er werd een duidelijke schatting gemaakt, de foto's waren prachtig, de kijkdag is vlot verlopen... alles ging zo vlot dat onze woning op de eerste kijkdag verkocht is! Nogmaals bedankt.

S. Blondeel uit Merelbeke
Op alle vlakken een plezier om mee samen te werken

Vrijdag 1 november 2019

Beste Jef,

Meestal neem ik niet altijd de tijd om mijn zakenpartners te bedanken. Maar in het geval van uw kantoor wil ik hier toch graag wat tijd voor vrij maken. Landbergh heeft mij op alle vlakken aangenaam verrast en heeft mij op een professionele manier begeleid met de verkoop van het appartement in Gent. Uw medewerkster was op alle vlakken top. Ze is zeer communicatief en volgt haar zaken heel goed op. Maar ook uw onopvallende aanwezigheid op de achtergrond om altijd de nodige steun of sturing te geven waar nodig werd zeer gewaardeerd. Op alle vlakken was het een plezier om met uw kantoor samen te werken.

Nogmaals dank hiervoor.

Met vriendelijke groeten,

Ann De Groote
De styling en fotografie was een pareltje

Woensdag 20 juni 2018

Landbergh is een jong en dynamisch team, ze weten van aanpakken, professioneel, vriendelijk, eerlijk en correct. Een aanrader! Mijn charmante gezinswoning in Gentbrugge werd op de eerste bezoekdag/kijkdag onmiddellijk verkocht. De styling en de fotografie was een pareltje. Men zegge het voort ...

Yvette uit Gentbrugge
Een zeer professionele aanpak

Donderdag 20 december 2018 - Guillian Fonteyne

Zeer professionele aanpak.
Het immo kantoor LANDBERGH, en in het bijzonder Guillian Fonteyne, is zeker aan te raden.
Opvolging, advies, schatting, luchtfoto's, bereikbaarheid, afspraken, bezoeken,... waren perfect.
Onze dank hiervoor!

Peter en Martine uit Gentbrugge
Twee aanbevelingen voor het team van Landbergh!

Woensdag 20 juni 2018 - Guillian Fonteyne

Bij ons eerste contact met twee medewerkers van Landbergh, Jef Van Cauwenberghe en Guillian Fonteyne, wonnen zij al snel ons vertrouwen voor de aankoop van ons appartement: correcte en uitvoerige informatie. Dit vertrouwen werd bevestigd in onze verdere contacten.

Nog meer. De hele verkoopprocedure van onze huidige woning door Guillian was weer een (geluks)treffer. Na de eerste verkoopdag gaf hij samen met ons richting aan een geslaagde verkoop.

Twee aanbevelingen dus voor het team van Landbergh!

Paul en Machteld uit Sint-Niklaas
We dachten dat een huis verkopen eenvoudig zou zijn...

Donderdag 16 november 2017 - Guillian Fonteyne

We dachten dat een huis verkopen eenvoudig zou zijn en begonnen we er zelf aan. We kregen heel wat telefoontjes van verschillende immo-kantoren die graag wilden helpen bij de verkoop. We hadden onmiddellijk een positief gevoel vanaf het eerste contact met Guillian.

Hij nam de tijd om de ganse werking uit te leggen, zonder opdringerig te zijn. Waardoor we uit het grote aanbod van immo-kantoren besloten hebben om de verkoop in de handen van Guillian te leggen. Er werden prachtige foto’s genomen van onze woning en kijkdagen werden georganiseerd. Wat ons zelf niet lukt, is Guillian op amper 2 bezoekdagen wel gelukt.

We zullen het verder vertellen, bij Landbergh zit je goed voor de verkoop van je woning!

Sandra en Kevin uit Eke
Niks anders dan lovende woorden

Woensdag 14 juni 2017 - Guillian Fonteyne

Aan Dhr. Fonteyne,

Een dikke proficiat voor de zeer vlotte verkoop van het huis in de Morekstraat te Wondelgem.

Wij waren reeds op ons gemak bij de eerste kennismaking. Zowel de koper als wij, de verkopers, waren zeer tevreden over de rondleiding en de nuttige informatie die hij gaf tijdens de eerste en enige bezoekdag. De voorstelling op de website was ook super. Niks was de makelaar teveel. Hij nam geregeld contact met ons op via de computer of telefoon. Even langskomen deed hij ook zonder probleem. Wij raden de kandidaten-kopers en -verkopers zeker aan om contact op te nemen met het vastgoedkantoor Landbergh, het vastgoedkantoor waar Dhr. Guillian Fonteyne werkzaam is. Wij heb niks anders dan lovende woorden voor hem. Als je Guillian contacteert, ben je in goeie handen.

Met vriendelijke groeten

Brigitte Verhoene uit Wondelgem
Open communicatie, met modern online eigenaarsplatform

Donderdag 13 juli 2017

Uitstekend kantoor! Open communicatie, met modern online eigenaarsplatform.
Zeer vlotte verkoop met dank aan goede begeleiding/advies/inrichting van de makelaars.
Een professioneel en creatief team

Maandag 10 juli 2017 - Guillian Fonteyne

Dit kantoor heeft een professioneel en creatief team met een efficiënte aanpak, van bij de eerste kennismaking. Een correcte waardebepaling en prijszetting, vlotte afspraken, samen met een sterke visuele aanpak leidde tot een heel vlotte verkoop van mijn woning.
Ik kijk tevreden terug naar de positieve samenwerking.
De vele beloftes waargemaakt

Woensdag 1 maart 2017 - Guillian Fonteyne

Mijn woning stond maanden te koop bij verschillende vastgoedkantoren in de regio, zonder resultaat, waardoor ik de moed begon te verliezen. Uiteindelijk kwam ik in contact met Guillian van het vastgoedkantoor Landbergh die mijn woning binnen de 2 weken kon verkopen aan de gewenste prijs. Door middel van een professionele fotoreportage, de volledige herinrichting van mijn woning en daarbij de inzet en het doorzettingsvermogen van Guillian heeft Landbergh, in tegenstelling tot andere kantoren, de vele beloftes ook effectief waargemaakt!

Wim uit Bellem
Professioneel en deskundig

Woensdag 12 juli 2017 - Guillian Fonteyne

Wij hebben een rustieke villa te koop gezet anderhalf jaar geleden aan een correcte prijs. Verschillende verkoopkantoren hebben de villa één na één in de verkoop gezet, zonder resultaat. Uiteindelijk kwamen we in contact met Guillian van het vastgoedbedrijf Landbergh, nà liefst anderhalf jaar te hebben aangemodderd.
De aanpak, het professionalisme en de vriendelijkheid spraken ons onmiddellijk aan. Je voelde duidelijk het verschil met alle andere verkoopkantoren. Er werd tijd nog moeite gespaard om de villa zijn waarde te geven die hem toekomt door ingrepen eigen aan de grondige aanpak van Landbergh (i.e. herbemeubeling, styling, luchtfoto's, opvolging, etc...). De villa werd dan ook zeer snel verkocht, en wat uiterst belangrijk is, aan de door ons vooropgestelde prijs.
Landbergh is zeer sterk aan te bevelen, een echte aanrader, een jong team van enthousiaste makelaars die weten waar ze mee bezig zijn op alle vlakken (verkoop, administratie, afhandeling, etc.). Onze speciale attentie gaat naar Guillian die wij waarderen als zeer professioneel en deskundig.
Een echte aanrader

Vrijdag 30 december 2016 - Guillian Fonteyne

Vanaf het eerste contact met Landbergh hadden we een super goed gevoel.
We dachten direct, dit wordt de vastgoedmakelaar die ons huis zal verkopen en ons huis werd al op de eerste bezoekdag verkocht.
We zijn super tevreden van Landbergh. Ze zijn heel correct, heel stipt, alles volgens wens.
Het is een super goed team die zich echt inzet voor de klanten.

Niks op aan te merken, een echte aanrader!

Dominique en Martin uit Gentbrugge
Stipt, correct en beleefd

Woensdag 14 december 2016 - Guillian Fonteyne

Beste Guillian,

Een betere en eerlijke verkoper bestaat niet. Altijd stipt op tijd, correct en beleefd in de omgang. Proficiat voor de verkoop en het bijkomende werk!!

Groeten,

Anita en Luc uit Melle
Een goed gevoel vanaf het eerste contact

Vrijdag 27 mei 2016 - Thibaut Van Landegem

Vanaf onze eerste contact met de vertegenwoordigers van Landbergh hadden wij een goed gevoel. Er werd eerlijk en met voldoende communicatie gewerkt.
De fotoreportage, de kijkdagen en de publicatie op de website waren correct en verzorgd. Er was in het verhaal met dit immobiliën kantoor geen enkel minpunt.
Wij zouden dit zeker aanbevelen aan familie en vrienden, wij danken de betrokkenen voor de aanzet, opvolging en de afhandeling van de verkoop van ons huis.

L. Bousard uit Dikkelvenne
Correcte en uitstekende werkwijze

Donderdag 15 december 2016 - Thibaut Van Landegem

Hallo Thibaut,

Bij deze wens ik jullie te bedanken voor de vlotte verkoop van mijn appartement.

Ik mag wel zeggen dat het bij jullie 'klikte' vanaf het eerste contact, dit was voor mij zeer belangrijk!

Bij het plegen van telefoontjes van mezelf naar jullie werd ik steeds vriendelijk en correct behandeld en met de nodige deskundige info die ik ontving, was ik tevreden. Sterk onder de indruk was ik ook van de werkwijze ttz de fotoreportage van het appartement!

Niks dan lof want op de eerste kijkdag was het bingo!

LANDBERGH is een aanrader!

Martine uit Gent
Doel niet gemist

Vrijdag 26 februari 2016

Bij deze zou ik mijn dank willen uitspreken voor de vlotte verkoop van mijn woning in Oudenaarde. Ik ben zeer tevreden over de professionele aanpak doorheen het hele dossier. De gedrevenheid en de passie waarmee de vastgoedmakelaars van Landbergh te werk gegaan zijn, is een voorbeeld voor alle vastgoedmakelaars. De marketinginspanningen, de professionele fotoreportage en de opendeurdag waren niet alleen vernieuwend, ze hebben hun doel niet gemist. Een eigenaar kan alleen maar dromen van een verkoop op de bezoekdag aan de vraagprijs.

Met vriendelijke groeten,

Bart Verstaen uit Oudenaarde
Geen loze beloftes

Maandag 4 mei 2015 - Thibaut Van Landegem

Tot driemaal toe zat ik vast voor zes maanden aan een immokantoor. Alle drie waren ze ervan overtuigd dat ze binnen de kortste tijd mijn pand verkocht zouden krijgen... alle drie hadden ze een half jaar later hun uitleg klaar waarom het niet gelukt was! Bij Landbergh geen loze beloftes, geen foto's los uit het vuistje genomen met de Iphone, geen stoere taal. Binnen de kortste keren een kijkdag en het was al prijs! Tussen de talrijk opgekomen geïnteresseerden zaten twee mogelijke kopers waarvan één meteen heeft doorgezet en twee weken later was de compromis getekend. Amper een goeie maand na de eerste kennismaking terwijl ik anderhalf jaar verloren had met drie verschillende makelaars. Ik werd van elke stap op de hoogte gehouden, alle contacten verliepen in een gemoedelijke sfeer en op een hoog professioneel niveau. Dit is wat je mag verwachten van een makelaar die zich inzet voor jou en die weet waarmee hij bezig is.

Niets dan lof voor deze manier van werken.

D.V.D. uit Gent
Een tevreden klant

Zaterdag 17 januari 2015 - Jef Van Cauwenberghe

Beste heer Van Cauwenberghe,

Na een lange zoektocht naar een geschikte woning kwamen we eerder toevallig bij Landbergh terecht. Samengevat kunnen we stellen: dit kantoor is een aanrader!

Reeds van bij de allereerste ontmoeting tot bij de allerlaatste ondertekening voel je de betrokkenheid en de dossierkennis van de zaakvoerder, dhr. Van Cauwenberghe.
Elke kandidaat koper wordt graag vriendelijk maar ook efficiënt en correct behandeld. Iets wat we bij dit vastgoedkantoor zeker ondervonden! Dank voor alles!

C. Kuppens-Hillen uit Lochristi
Gedreven om te bemiddelen bij elke vastgoedtransactie met vernieuwende marketing en een professionele aanpak, in Gent, Deinze en omstreken. Klik hier voor meer info

Index van het aanbod bij Landbergh