Nieuwbouwproject in pittoreske dorpskern - 6% btw mogelijk

Een kleinschalige residentie gelegen in de pittoreske dorpskern van Bachte-Maria-Leerne

 • Oppervlakte 88-192 m²
 • Bouwjaar 2024
 • Aantal units 13
 • Fase Ruwbouwwerken

Charmante en hedendaagse nieuwbouwappartementen

Pal in de dorpskern van Bachte-Maria-Leerne, een pittoreske gemeente gekend voor haar Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie en prachtige wandelroutes, verschijnt binnenkort de stijlvolle nieuwbouwresidentie Minnehof. De kleinschalige residentie bestaat uit 12 comfortabele én energiezuinige leefappartementen met aansluitend een geschakelde woning. Residentie Minnehof is uiterst centraal doch rustig gelegen op wandelafstand van het openbaar vervoer en de lokale voorzieningen. Er is een vlotte verbinding via de Leernsesteenweg richting Deinze en naar de op- en afrit van de E40 in Baarle. Ook de aanpalende gemeenten Nevele en Sint-Martens-Latem zijn nabij. U vindt op wandelafstand een apotheek, de lokale beenhouwer met groenten- en fruitafdeling, een bakker, kapsalon, fitness en kruidenier.

De atypische inplanting van het gebouw, haaks op de straat, zorgt voor een open geheel en een aangenaam ruimtegevoel. Dit wordt versterkt door het stijlvol aangelegd ‘dorpspleintje’ net voor het gebouw.

De appartementen met 1 en 2 slaapkamers zijn voorzien van alle hedendaagse comfort met zonnige terrassen op de verdiepingen en een terras met privatieve tuin voor de gelijkvloerse appartementen. Alle wooneenheden kunnen naar eigen smaak en goesting worden ingericht gezien de mooie budgetten voor de keuze van vloeren, keuken en sanitair, allen inbegrepen in de aankoopprijs.

Elke nieuwe woonst wordt standaard voorzien van fotovoltaïsche panelen en een individuele centrale verwarming met een lucht-waterwarmtepomp en vloerverwarming. Hiermee geniet u van een future-proof appartement voor wat betreft de energieprestaties (E-peil 20 of lager) wat bovenop de flink lagere energiefactuur, een vermindering van de onroerende voorheffing oplevert voor een periode van 5 jaar.

Tot slot zijn er twaalf autostaanplaatsen en een ruime fietsenberging voorzien, dit voor een optimaal comfort van alle bewoners. 

Benieuwd naar dit nieuwbouwproject in het gezellige Bachte-Maria-Leerne? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via guillian@landbergh.be of 09 278 78 79.
 • Plantje
  Wonen in het groen Nabij verschillende mooie wandel- en fietsroutes
 • Nabij het centrum
  In het centrum Pal in de dorpskern van Bachte-Maria-Leerne
 • Zonnig
  Zonnig terras Allen voorzien van een zonnig terras

13 units

Bachte-Maria-Leerne is een deelgemeente van de stad Deinze in de provincie Oost-Vlaanderen. De gemeente ontstond in 1823 door een samensmelting van Sint-Maria-Leerne en Bachte. Het is vandaag een pittoreske buurt gekend voor haar Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie, het Schipdonkkanaal en prachtige wandelroutes.

Natuur

Tussen Bachte (dorpje in Bachte-Maria-Leerne) en het kasteeldomein Ooidonk ligt een oude afgesneden arm van de Leie. Een prachtige wandeling langs het kasteelpark en de Leiemeersen brengt u midden in dit groene gebied.

Horeca

In Bachte-Maria-Leerne is het gastronomisch tafelen in unieke settings, van een karaktervolle brasserie tot een historisch koetshuis, het kasteel van Ooidonk en een achttiende-eeuwse gerestaureerde hoeve.

Mobiliteit

Via de Leernsesteenweg staat u op een kleine tien minuten in Deinze. Daarnaast zorgt ook de op- en afrit van de E40 in Baarle voor een vlotte verbinding.

Onderwijs

Bachte-Maria-Leerne biedt een school voor kleuter- en lager onderwijs. Daarnaast biedt groot Deinze heel wat secundair en volwassenonderwijs, vlot en veilig te bereiken met de bus of fiets.

Atelier voor Stedelijke Architectuur Gent werd opgericht in 1996. Bij ASA GENT is het hun dagelijks doel te zorgen voor een betere toekomst, in een wereld in volle verandering. Ze zijn een stam van perfectionisten, idealisten en creatievelingen. Altijd op zoek naar uitmuntendheid, altijd op zoek naar mogelijkheden en de laatste technische ontwikkelingen.

Gevel

De gevels worden uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardige materialen. De materiaalkeuzes voor de gevels zijn bepaald om tot een harmonieus architecturaal geheel te komen over de totaliteit van het project. Het metselwerk zal bestaan uit de combinatie van rode en grijze gevelstenen in combinatie met enkele houten accenten.

Terrassen

De terrasafwerking bestaat uit keramische tegels. De kleur zal gekozen worden door de bouwpromotor in samenspraak met de architect. Op de verdiepingen worden de tegels op tegeldragers gelegd, op het gelijkvloers worden de tegels op een fundering in stabilisé gelegd (incl. ontkoppelingsmat).

Buitenschrijnwerk

Het buitenschrijnwerk wordt uitgevoerd in aluminium. De kleur wordt gekozen door de bouwheer in samenspraak met de architect. Alle buitenschrijnwerk zijn voorzien van superisolerende dubbele beglazing met maximake k-waarde 1,0. De sierluiken worden uitgevoerd in hout, volgens de aanduidingen op de plannen van de architect.

Parking en berging

Aan de voorzijde van het perceel komt er aansluitend op de openbare weg een parkeerzonde die plaats biedt voor 12 auto's. De manoeuvreruimte wordt aangelegd in mozaiëk kasseien. De parkeerplaatsen worden aangelegd in grasdallen en zullen omrand worden door een bladhoudende haag. Daarnaast zal er bovengronds een fietsberging voorzien worden.

Tot aan de start van de afwerkingsfase heeft u als koper in Minnehof het voorrecht om zelf te kiezen hoe uw appartement er zal uitzien. Zowel voor de vloerafwerking, de badkamer, het toilet en de keuken als voor de positionering van de lichtpunten, schakelaars en stopcontacten heeft u de vrije keuze. Zo zal u worden uitgenodigd in de showrooms van de aangeduide leveranciers voor uw keuze van sanitaire toestellen, de configuratie van uw keuken en de vrije keuze in het ruime aanbod van tegels en parket. Dit alles onder de vakkundige begeleiding van een ervaren klantencoördinator.

Vloeren

Het gamma van de vloerbekleding zal kunnen gekozen worden in de toonzaal van speciaalzaak VAN HULLE BOUWSERVICE NV in Tielt. De vloer- en wandbekleding wordt geplaatst in overeenstemming met de individuele besproken kleurkeuze.

Keuken

De volledig uitgeruste keuken kan gekozen worden bij GRANDO keuken te Sint-Martens-Latem. Deze firma ontwerpt, levert en plaatst een volledig geïnstalleerde keuken, elektrische apparatuur, gootsteen en dampkamp. Het budget omvat de levering en de plaatsing van de keuken en de keukentoestellen.

Sanitair

De volledig uitgeruste badkamer kan gekozen worden bij STG SAX SANITAIR te Gentbrugge. Hiervoor werd een budget voorzien van € 3.713 excl. BTW. Het budget omvat zowel de levering als plaatsing van de sanitaire toestellen.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 19

Fotovoltaïsche zonnepanelen

De appartementen worden voorzien van zonnepanelen met omvormers, gekoppeld aan de individuele elektriciteitskasten.

Schermafbeelding 2023 03 17 om 14 40 38

Warmtepomp

De wooneenheden worden verwarmd zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen en met een warmtepomp lucht-water.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 13

Ventilatiesysteem- type D

Confrom de EPB-regelgeving worden de woningen uitgerust met een ventilatiesysteem D.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 17

E-peil ≤ 20

De constructie van het gebouw voldoet aan de EPB-norm inzake energieprestatie. Het opgelegde E-peil van het gebouw is maximaal E20 per appartement.

 • Bouwjaar: 2024
 • Verkavelingsvergunning: Ja
 • Voorkooprecht: Nee
 • Gevalideerd as-builtattest: Nee
 • Stedenbouwkundige vergunning: 1
 • Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
 • Overstromingsgevoeligheid:
  • P-score: Klasse A
  • G-score: Klasse A
 • Afgebakende oeverzone: Niet van toepassing
 • Beschermd erfgoed: Nee
 • Dagvaarding: Nee

Gelegen in het pittoreske centrum van Bachte-Maria-Leerne

Bekijk de volledige kaart

Pal in de gezellige dorpskern

Residentie Minnehof is uiterst centraal doch rustig gelegen op wandelafstand van het openbaar vervoer en lokale voorzieningen, alsook met een uitstekende verbinding via de Leernsesteenweg richting Deinze of de op- en afrit van de E40.

Adres Leernsesteenweg 160
9800 Bachte-Maria-Leerne
Mobiscore 6,4 Wat is een mobiscore?

Een team van projectmakelaars staat voor u klaar met advies

Jef Guillian cut