Bouwgrond in Nevele

Zonnig perceel bouwgrond van 448 m²

 • 448 m² oppervlakte perceel
 • 235 m² bewoonbare oppervlakte
 • Oriëntatie: Zuidwest
Deze zuidwestelijk georiënteerde bouwgrond met een oppervlakte van 448 m² is gelegen langs de Biebuyckstraat te Nevele en maakt deel uit van een groter perceel bestaande uit 5 loten. Deze grond geniet van een uiterst goede ligging vanwege de nabijheid van het centrum van Nevele op wandelafstand en de vlotte bereikbaarheid met de wagen tot de E40. 

De bouwgrond is geschikt voor het bouwen van een gesloten bebouwing met een breedte van 8,70 meter, een maximale diepte van 15 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. Op deze grond kan een woning geconstrueerd worden met een hellend dak en een maximale kroonlijsthoogte van 6 meter. Een woning met een plat dak is eveneens toegestaan waarbij de maximale kroonlijst hoogte 6,5 meter bedraagt. De bewoonbare oppervlakte kan bijgevolg ca. 235 m² bedragen, zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen

Aan de voorkant van het perceel wordt er een gemeenschappelijke oprit met de gekoppelde woning voorzien met een gezamenlijke breedte van 7 meter. De gehele oppervlakte van de voortuinstrook mag voor maximaal 50% verhard worden. De te construeren woning bevindt zich in een geheel bestaande uit twee halfopen en een gesloten bebouwing waarbij dezelfde voorbouwlijn, bouwhoogte en dakhelling dient gekozen worden. Hierbij is de eerst vergunde woning toonaangevend. 

De overige beschikbare loten: 
- Lot 1: 570 m2 - 234.840 euro
- Lot 3: 510 m2 - 210.120,00 euro
- Lot 4: 542 m2  - 223.304,00 euro
- Lot 5: 478 m2 -  196.936,00 euro

Het perceel biedt dus vele mogelijkheden voor het bouwen voor een gezinswoning is een landelijke omgeving en een met goede bereikbaarheid. 

Benieuwd naar deze bouwgrond in Nevele? Een vrijblijvende afspraak kan via guillian@landbergh.be of bel 09 278 78 79.
 • Invalswegen
  Nabij belangrijke invalswegen Vlot bereikbaar via de E40
 • Winkelen
  Nabij winkels In het centrum van Nevele
 • Nabij school
  Nabij onderwijs Kleuter- en basisschool op <300 m
 • Zonnig
  Ruime, zonnige tuin Zuidwestelijk georiënteerd perceel
 • Nabij water
  Nabij het water Met mooie fiets- en wandelroutes

Verkoopprocedure

De klassieke methode met een vaste vraagprijs

Stap 1: chronologisch invullen van de bezoekdagen

Voor de verkoop van deze eigendom werken we met een vaste vraagprijs die tot stand kwam na een objectieve waardebepaling. Er is dus geen tweede kans voor een hoger bod boven de vraagprijs.

Aangezien deze eigendom verkocht is van zodra iemand de vraagprijs biedt, hechten we er een groot belang aan om de bezoekdagen chronologisch in te vullen. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans en zijn de spelregels duidelijk.

Stap 2: geen biedsystemen, de vraagprijs is verkocht

Het staat iedereen vrij om een voorstel te doen ook onder de vraagprijs. We leggen elk voorstel voor aan de eigenaar(s) en koppelen spoedig terug. Van zodra iemand een voorstel doet van de vraagprijs, zonder voorwaarden, is de verkoop gesloten.

Iedereen behoudt het recht om zijn voorstel op ieder ogenblik uit te brengen, ook vóór de eerste bezoekdag. In dat geval zal de koper de eigendom niet hebben bezichtigd voorafgaand aan zijn aankoop, dit om de chronologische volgorde van de bezoekdagen steeds te respecteren.

Inlichtingen

Ligging

Uitstekende ligging

Vlakbij het centrum van Nevele en vlot bereikbaar via de E40

Adres Biebuyckstraat 13 D
9850 Nevele
Mobiscore 6,4 Wat is een mobiscore?
Kaart
Bekijk de volledige kaart

Financieel