Appartement in Gent

 • 1 Slaapkamer
 • 72 m² bewoonbare oppervlakte
 • Oriëntatie: Zuidwest
Dit dakappartement van ca. 72 m² is gelegen vlakbij het station Gent-Sint-Pieters en geniet een vlotte verbinding naar het historisch centrum van Gent. Het appartement is vlot bereikbaar dankzij de nabijheid van de R40 richting autostrade (E40/E17). Verder is er een uitgebreid aanbod aan winkels, scholen, gastronomie, cultuur en recreatie allerhande in de nabije omgeving. 

Het appartement heeft een lichtrijke leefruimte met een open geïnstalleerde keuken, een badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet en een mezzanine ingedeeld in een slaapkamer en aparte dressing. De leefruimte biedt rechtstreeks toegang tot het zonneterras met een prachtig uitzicht op de stad. 

Het dakappartement is voorzien van airco en een centrale verwarming met warmtepomp. Bovendien is het appartement geschilderd en voorzien van verlichting. 

Mobiscore: 9,4 / EPC: 239 (simulatie na renovatiewerken) 
Onmiddellijk beschikbaar. 

Benieuwd naar dit appartement in Gent? 
Maak zeker een afspraak via hanna@landbergh.be

www.landbergh.be
 • OV
  Nabij het openbaar vervoer Station Gent-Sints-Pieters op wandelafstand
 • Invalswegen
  Nabij belangrijke invalswegen R40, E17 en E40
 • Zonnig
  Zonnig terras Zuidwest

Inlichtingen

Ligging

Gunstige ligging nabij centrum Gent

Het appartement geniet een uitstekende ligging nabij het centrum van Gent en is gemakkelijk te bereiken dankzij de vlotte verbinding tot de snelwegen. Bovendien bevinden het station Gent-Sint-Pieters, talloze winkels, restaurants, scholen, ... zich op wandelafstand.

Adres Tennisbaanstraat 29A
9000 Gent
Mobiscore 9,4 Wat is een mobiscore?
Kaart
Bekijk de volledige kaart

Documenten & plannen