Nieuwbouwproject Rubano in Kruisem

Het project bestaat uit 22 luxueuze leefappartementen, ruime terrassen en zicht op het aangelegde binnengebied.

 • Oppervlakte 63.71-132 m²
 • Bouwjaar 2024
 • Aantal units 22
 • Fase Afwerking

Kwalitatieve en energiezuinige nieuwbouwappartementen

Rubano is een bijna-energieneutraal nieuwbouwproject op een boogscheut van de dorpskern in Kruisem. Het project bestaat uit 22 luxueuze leefappartementen met één, twee en drie slaapkamers, ruime terrassen en zicht op het aangelegde binnengebied. De gelijkvloerse appartementen kunnen genieten van een privatieve tuin.

De appartementen worden allen kwalitatief en stijlvol afgewerkt. Dankzij de grote raampartijen en extra hoge plafonds, bieden ze een open gevoel en een glasheldere verbinding met de collectieve binnentuin en groendaken. Bovendien wordt er gebouwd volgens de BEN-normen, waarbij duurzame materialen en de meest recente technieken worden gebruikt op vlak van energieverbruik, isolatie en ventilatie.

Rubano ligt op fietsafstand van het hart van Kruisem met alle nodige voorzieningen. Daarnaast geniet deze heuvelachtige gemeente van een centrale ligging tussen Kortrijk, Gent, Waregem en Oudenaarde met een vlotte bereikbaarheid via de E17. Op gebied van recreatie en natuur vindt u zowel het Kordaal- als Lozerbos in de directe nabijheid, net als de talloze fiets- en wandelroutes die de Vlaamse Ardennen te bieden heeft. Het Vlaamse fietsroutenetwerk loopt dan ook dwars door uw straat.

Op zoek naar een comfortabel appartement met een gunstige ligging in Kruisem? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via guillian@landbergh.be of 09 278 78 79.
 • Energiezuinig
  Energiezuinig Future-proof appartementen voorzien van warmtepompen en zonnepanelen
 • Terras
  Ruim terras Ruime en zonnige terrassen uitkijkend op de binnentuin
 • Ruime tuin
  Ruime tuin Gelijkvloerse appartementen genieten van een privatieve tuin

22 units

Kruisem is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen die in 2019 ontstond na de fusie tussen Kruishoutem en Zingem. Hieronder vallen ook de deelgemeentes Huise, Nokere, Ouwegem en Wannegem-Lede. Dit heuvelachtige gebied bevindt zich tussen Deinze en Oudenaarde en ligt op de grens van Zandig en Zandlemig Vlaanderen, aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Ten oosten wordt Kruisem begrensd door de Schelde. Het combineert een rustig, landelijk karakter met een plattelandse verstedelijking.

Natuur

Kruisem bevindt zich in de Vlaamse Ardennen en dat brengt heel wat mooie fiets-, mountainbike-, ruiter- en wandelroutes met zich mee. De Kruishoutemberg is een beklimming in van 1.8 km lang. Op de top is er een uitkijktoren met zicht over het Leiedal.

Het Kordaalbos is een natuurgebied in een diep, kort dal dat doorkruist wordt door de sterk meanderende Kordaalbeek. In de natuurreservaten Grootmeers en Kleinmeers is het rustig wandelen langs de Schelde.

Mobiliteit

Zingem heeft een station langs de spoorlijn Gent-Oudenaarde-Ronse. Daarnaast is het ook met de bus vlot reizen naar steden als Gent, Deinze, Nazareth en Oudenaarde. Bovendien zorgen ook de E17 en N60 voor een goede verbinding.

Onderwijs

In Kruisem is er een gevarieerd aanbod aan basisscholen, alle met elkaar verbonden via het concept Creakindo. De scholen bundelen hierbij de krachten en organiseren activiteiten die bijdragen tot een betere lichamelijke en geestelijke gezondheid bij leerlingen. Daarnaast is er ook een Academie Muziek & Woord en een Academie Beeldende Kunst.

Vertongen Architecten 

Vertongen Architecten is actief in de renovatie en nieuwbouw van één- en meergezinswoningen, industriebouw, kantoren of projecten op maat. Ze staan garant voor creatieve en doordachte ontwerpen van diverse projecten, zowel in de private als publieke sfeer met de focus op professionele klanten. Bovendien koesteren ze hun ambitie om elke vraag te beantwoorden met een verfijnd, verrassend en impact makend concept.

Gevel

De gevels van het hoofdvolume worden uitgevoerd in metselwerk, gevoegd of uitvoering in dunbedmortel. Op bepaalde plaatsen werd deze gevel voorzien van claustra (openingen die licht doorlaten) en aan de dakranden worden de stenen in een ander metselverband geplaatst.

Terrassen

De terrassen worden gevormd door doorlopende vloerplaten. Afscheidingen worden gevormd door bloembakken en gemetste wanden. De terrassen worden bekleed met terrastegels in keramiek, beton of gelijkwaardig.

Buitenschrijnwerk

Het buitenschrijnwerk is een aluminium schrijnwerk met kwalitatieve afwerking en dubbele

hoogrendementsbeglazing (Ug.max = maximum1,0 W/m²K).

Parking en berging

Voor het comfort van de bewoners werden er in dit project 25 autostaanplaatsen voorzien, deels op en deels overdekt. De fietsen kunnen in de gemeenschappelijke fietsenberging worden geplaatst.

Tot aan de start van de afwerkingsfase heeft u als koper in Rubano het voorrecht om zelf te kiezen hoe uw appartement er zal uitzien. Zowel voor de vloerafwerking, de badkamer, het toilet en de keuken als voor de positionering van de lichtpunten, schakelaars en stopcontacten heeft u de vrije keuze. Zo zal u worden uitgenodigd in de showrooms van de aangeduidde leveranciers voor uw keuze van sanitaire toestellen, de configuratie van uw keuken en de vrije keuze in het ruime aanbod van tegels en parket. Dit alles onder de vakkundige begeleiding van een ervaren klantencoördinator.

Vloeren

In de hal, living, keuken, WC, badkamer, douchekamer, berging, slaapkamers kan er gekozen worden tussen een keramische tegel of half massieve samengestelde parket. Er is een vrije keuze van vloeren in zover deze nog niet geplaatst zijn. De afmetingen van de te kiezen tegelvloeren zijn minimum 30 cm x 30 cm tot de max. afmetingen 60 cm x 60 cm.

Keuken

elk appartement is een volledig ingerichte keuken voorzien. De keuken wordt verzorgd door een gespecialiseerde keukenfabrikant, gekozen door de bouwheer, en omvat de levering en plaatsing in overeenstemming met de individueel besproken keuze.

Sanitair

voor het sanitair worden er handelswaarden voorzien tussen 6.033 euro en 13.238 euro (incl. plaatsing en btw). Volgende toestellen zijn voorzien:

 • Badkamer: bad en/of douche, meubel met enkele of dubbele lavabo, mengkranen, handsproeiers, douchewand/deur, handdoekradiator
 • WC: hangtoilet, handwasbakje met kraan
Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 13

Ventilatiesysteem - type D

Bij een gesloten ventilatiesysteem type D gebruiken we mechanische ventilatie voor aanvoer van de verse lucht in de droge ruimtes en mechanische afvoer van lucht via de natte ruimtes.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 17

E-peil ≤ 30

De constructie van het gebouw voldoet aan de EPB-norm inzake energieprestatie. Het opgelegde E-peil van het gebouw is maximaal E30 per appartement.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 10

Hoogrendementsketel op aardgas

De appartementen worden individueel verwarmd door middel van een hoogrendement condenserende wandketel op aardgas en plaatstalen radiatoren die voorzien zijn van thermostatische kranen.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 19

Fotovoltaïsche zonnepanelen

Op het hoofddak wordt een installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen geplaatst.

 • Bouwjaar: 2024
 • Verkavelingsvergunning: Ja
 • Voorkooprecht: Nee
 • Gevalideerd as-builtattest: Nee
 • Stedenbouwkundige vergunning: 1
 • Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
 • Overstromingsgevoeligheid:
 • Afgebakende oeverzone: Niet van toepassing
 • Beschermd erfgoed: Nee
 • Dagvaarding: Nee

Rustig en landelijke gelegen te Kruisem

Bekijk de volledige kaart

Locatie nabij het centrum

Rubano ligt op fietsafstand van het hart van Kruisem met alle nodige voorzieningen. Daarnaast geniet deze heuvelachtige gemeente van een centrale ligging tussen Kortrijk, Gent, Waregem en Oudenaarde met een vlotte bereikbaarheid via de E17.

Adres Winkelkouter 0
9770 Kruisem
Mobiscore 6,7 Wat is een mobiscore?

Een team van projectmakelaars staat voor u klaar met advies

Jef Guillian cut
Werfbezoek zaterdag 09 sept
Op afspraak
 • Neem een kijkje in de plannen en krijg een antwoord op al uw vragen

 • Bekijk uw persoonlijke mogelijkheden samen met de dossierverantwoordelijke

Maak hier uw afspraak