Nieuwbouwproject Porta Klara in Deinze - 6% BTW mogelijk

Het project bestaat uit 18 units waarvan veertien leefappartementen telkens voorzien van ruime zonneterrassen.

 • Oppervlakte 82.88-124.43 m²
 • Bouwjaar 2024
 • Aantal units 18
 • Fase Afwerking

Hedendaagse appartement op een toplocatie

Porta Klara is een standingvol, zorgvuldig ontwikkeld nieuwbouwproject op de hoek van de Tolpoortstraat en de Achiel Van Eechautestraat in het centrum van Deinze. Het project bestaat uit 18 units waarvan veertien leefappartementen telkens voorzien van 2 en 3 slaapkamers met ruime zonneterrassen over de eerste 3 bouwlagen en 3 unieke penthouses. De gelijkvloerse appartementen beschikken tevens over een privatieve tuin. 

De ligging heeft als belangrijkste troef haar sterke bereikbaarheid van het centrum van de stad. Met de wagen zijn de opritten van de E17 en E40 dichtbij. Ook het openbaar vervoer is er goed georganiseerd vanuit het station van Deinze, op wandelafstand van Porta Klara. Daarenboven biedt Deinze u een aangename, bruisende leefomgeving met een uitgebreide waaier aan activiteiten zoals shopping, sportfaciliteiten, horeca en culturele evenementen.

De appartementen worden uitgerust met individuele, hoogrenderende condensatieketels op aardgas, ventilatiesystemen met warmterecuperatie en fotovoltaïsche panelen voor de appartementen waar noodzakelijk. Hierdoor geniet elk appartement van een E-peil lager of gelijk aan 40 wat u een erg lage energiefactuur zal opleveren.

Voor een optimaal comfort voor alle inwoners zijn er ondergronds 18 staanplaatsen, 2 garages en 18 kelderbergingen voorzien.

Benieuwd naar het volledige aanbod van dit nieuwbouwproject? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via guillian@landbergh.be of 09 278 78 79.
 • OV
  Nabij het openbaar vervoer Op wandelafstand van het station van Deinze
 • Afrit
  Vlot naar het oprittencomplex Op een boogscheut van de E17 en E40
 • Nabij het centrum
  In het centrum In het centrum van Deinze

18 units

Kerk

De Onze-Lieve-Vrouwekerk is een schoolvoorbeeld van de Scheldegotiek en meteen ook één van de laatste bouwwerken in deze stijl. Ze bevindt zich op het Sint-Poppoplein, aan de Leie.

Museum

Kunstliefhebbers kunnen terecht in het Museum van Deinze en de Leiestreek (Mudel). Hier vindt u uitsluitend werken van kunstenaars die gewoond en/of gewerkt hebben in de streek rond de Leie, onder wie George Raveel, Constant Permeke en Emile Claus.

Klooster

Het Sint-Blasiushospitaal is een voormalig hospitaal en later klooster in de Kaaistraat. De zusters augustinessen verzorgden er armen en zieken, en gaven er onderwijs aan meisjes. Later kwamen de zusters maricolen die er een klooster en school stichtten.

Gevel

Alle gevels worden afgewerkt met een lichtgrijze gevelsteen, gekozen door bouwheer en architect, in combinatie met houten donkerkleurige gevelbekleding.

Terrassen

De terrassen die rusten op een plat dak en uitgevoerd zijn in EPDM of roofing of gelijkwaardig worden voorzien van een afwerking met planken in hardhout (met open voegen), duurzaamheidsklasse I. De andere terrassen worden ofwel uitgevoerd met tegels op terrasdragers ofwel als architectonische betonterrassen waarvan de bovenkant niet verder wordt afgewerkt.

Buitenschrijnwerk

Alle buitenschrijnwerken van de appartementen worden uitgevoerd in PVC met een ralkleur passend bij de gevelsteen en gekozen door bouwheer en architect. De raamprofielen zijn voorzien van een thermische onderbreking. Alle buitenschrijnwerken zijn voorzien van dubbele beglazing met een U-waarde van maximum 1,0 W/m2K.

Parking en berging

Voor een optimaal comfort voor alle inwoners zijn er ondergronds 18 staanplaatsen, 2 garages en 18 kelderbergingen voorzien.

De interieurarchitect heeft de afwerking van de keuken, badkamer en vloerbekleding in overeenstemming met het ontwerp stijlvol samengesteld. Deze afwerkingskeuzes werden inmiddels uitgevoerd, wat betekent dat u met het grootste gemak uw intrek kan nemen in uw instapklaar appartement na de voorlopige oplevering.

 • Bouwjaar: 2024
 • Verkavelingsvergunning: Nee
 • Voorkooprecht: Nee
 • Gevalideerd as-builtattest: Nee
 • Stedenbouwkundige vergunning: 1
 • Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
 • Overstromingsgevoeligheid:
 • Afgebakende oeverzone: Niet van toepassing
 • Beschermd erfgoed: Nee
 • Dagvaarding: Nee

Centraal gelegen appartement met een vlotte verbinding, zowel met het openbaar vervoer alsook met de wagen.

Bekijk de volledige kaart

Ligging vlakbij het station Deinze

Porta Klara is een standingvol, zorgvuldig ontwikkeld nieuwbouwproject op de hoek van de Tolpoortstraat en de Achiel Van Eechautestraat in het centrum van Deinze.

Adres Tolpoortstraat 126
9800 Deinze
Mobiscore 8,5 Wat is een mobiscore?

Een team van projectmakelaars staat voor u klaar met advies

Jef Guillian cut
Werfbezoek zaterdag 09 sept
Op afspraak
 • Neem een kijkje in de plannen en krijg een antwoord op al uw vragen

 • Bekijk uw persoonlijke mogelijkheden samen met de dossierverantwoordelijke

Maak hier uw afspraak