Nieuwbouwproject Jardin Callier in Nazareth

Unieke appartementen met ruime zonneterrassen die zicht hebben op het stijlvol, aangelegde privépark.

 • Oppervlakte 78-141 m²
 • Bouwjaar 2023
 • Aantal units 27
 • Fase Afwerking

Gelegen in een hedendaagse residentie met zicht op privé-tuin

Jardin Callier is een nieuwbouwproject gelegen pal in het centrum van Nazareth, bestaande uit 27 appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers, allen voorzien van ruime zonneterrassen met zicht op het stijlvol, aangelegde privépark.

Bij de ontwikkeling werd een bijzondere aandacht besteed aan de integratie van de gevel met herkenbare, gele geglazuurde bakstenen van de herenwoning in combinatie met de tijdloze architectuur van het nieuwe volume. In het ruime binnengebied geven de privatieve terrassen en tuinen uit in het stijlvol aangelegde privépark.  Voor een optimaal comfort vindt u in de ondergrondse verdieping een mooi aanbod van garageboxen, autostaanplaatsen en kelderbergingen.

De uitvalsbasis van Jardin Callier in de Drapstraat is één van haar sterke troeven. Enerzijds bevindt men zich in het bruisende hart van Nazareth, waar men een ruim aanbod aan winkels, diensten en restaurants op wandelafstand aantreft. Anderzijds situeert het project zich op 3 kilometer van de oprit van de E17 en vertrekken er vanop de markt 4 buslijnen richting Gent, Gavere, Zottegem, Deinze en Oudenaarde. Tenslotte is het in Nazareth rustig wonen nabij prachtig groen zoals de Hospicebossen en Eekse Scheldevallei. 

De oplevering is voorzien in het voorjaar van 2024. 

Benieuwd naar dit nieuwbouwproject? Maak dan snel uw afspraak.
 • Plantje
  Wonen in het groen Zicht op het stijlvol, aangelegde privépark
 • Invalswegen
  Nabij belangrijke invalswegen Vlakbij de E40 en de R4
 • Nabij het centrum
  In het centrum Gelegen in het centrum van Nazareth

27 units

Nazareth is een landelijke gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen, op een boogscheut van Gent, Deinze en Oudenaarde. Ze maakt deel uit van Zandig Vlaanderen, waar vele bossen en heidelandschappen het uitzicht karakteriseren. Bovendien staat Nazareth gekend als een economisch knooppunt. Ze biedt dan ook de grootste werkgelegenheid in Oost-Vlaanderen, na de stad Gent. In combinatie met de aanwezigheid van belangrijke snel- en gewestwegen, maakt dit van Nazareth een zeer gunstig gelegen woonplaats omringd door prachtig groen.

Natuur

Nazareth heeft twee groene longen: de Hospice- of Nazarethse bossen en de Eekse Scheldevallei. Deze laatste vormt een prachtig decor voor fiets- en wandeltochten. De Hospicebossen staan bekend om hun biodiversiteit, speelzone en wandel-, fiets- en ruiterpaden.

Openbaar vervoer

Vanuit het Station Eke-Nazareth rijdt de trein van De Pinte via Oudenaarde en Ronse naar Leuze en verder naar Basècles. Ook het Gent-Sint-Pietersstation is rechtstreeks te bereiken vanuit Eke-Nazareth. Daarnaast is er een uitgebreid bussennetwerk. Met de wagen bent u vlot op weg via de E17, N35 en N60.

Onderwijs

Nazareth biedt niet alleen diverse basisscholen, maar ook een Academie voor Muziek en Woord, een kunstatelier, een videolab (voor toekomstige YouTubers) en een techniekacademie voor kinderen.

BONTINCK Architecture & Engineering werd opgericht in de jaren '20 en is geëvolueerd tot het dynamisch en up-to-date architectenbureau van vandaag. Het team telt een dertigtal allround toparchitecten. BONTINCK Architecture & Engineering geeft aan dat elk project te maken krijgt met negatieve, externe factoren. Men beschouwt dit als een uitdaging waarbij beperkingen worden gegoten tot de sterke punten van elk project. Zo krijgt het project zijn eigen identiteit en vormt het een sterk en uniek concept.

Gevel

De buitengevel wordt opgetrokken in gevelsteen kleur beige/grijs genuanceerd. De buitenmuren worden samengesteld met snelbouwstenen en/of silicaat en/of beton conform de studie van de architect en/of ingenieur stabiliteit. De beige/grijze baksteen wordt gecombineerd met strak, zwart schrijnwerk. De terrassen aan de voorzijde van het woongebouw worden inpandig voorzien, zodat deze geïntegreerd zijn in het volume, en afgewerkt met een strakke zwarte balustrade.

Terrassen

Uitkragende terrassen zullen uitgevoerd worden in geprefabriceerde betonelementen of aangestort worden aan de vloerplaat. De terrassen en balkons voorzien op platte daken worden afgewerkt met een stenen terrasbekleding – kleur lichtgrijs. De borstweringen en terrasscheidingen worden uitgevoerd volgens voorstel van de architect.

Buitenschrijnwerk

De ramen zijn in PVC (kleur - zwart). Ze zijn opendraaiend, schuivend of vast volgens aanduiding op de plannen. De ramen van de bestaande te renoveren herenwoning worden afwijkend in hout uitgevoerd ten belope van de voorgevel op het gelijkvloers en de eerste verdieping. Aan alle ramen die niet tot op de grond komen is een venstertablet in natuursteen of hout MDF voorzien volgens voorstel van de promotor.

Parking en berging

De ondergrondse parking onder het appartementsgebouw biedt plaats aan 41 wagens. De bewoners van de appartementen kunnen gebruik maken van de collectieve ondergrondse en bovengrondse fietsenstallingen.

De interieurarchitect heeft de afwerking van de keuken, badkamer en vloerbekleding in overeenstemming met het ontwerp stijlvol samengesteld. Deze afwerkingskeuzes werden inmiddels uitgevoerd, wat betekent dat u met het grootste gemak uw intrek kan nemen in uw instapklaar appartement na de voorlopige oplevering.

Vloeren

In de leefruimtes, keuken, badkamer, toilet, berging & inkomhal worden niet-gerectificeerde keramische tegels voorzien, afmetingen gelijk aan 45/45 cm. De bevloering wordt voorzien op een gladde chape of op een zandbed. De plaatsing van de tegel is recht en standaard is een grijze voeg voorzien. De bevloering van de nachthal en slaapkamers bestaat uit een laminaat bevloering. Indien de nachthal eveneens de inkomhal vormt, wordt een keramische tegel voorzien.

Keuken

Per appartement wordt een individueel keukenvoorstel uitgewerkt. Ze is samengesteld uit kastelementen, zowel onderkasten en bovenkasten, van kwaliteitsfabrikaat volgens keuze van de promotor. Onder de kookplaat zijn 1 lade en 2 voorraadladen voorzien. Een keukentafel is standaard niet voorzien. De nodige elektro-huishoudelijke inbouwapparaten zijn voorzien.

Sanitair

Badkamer:

 • Ligbad en/of douche inclusief douchescherm (volgens uitvoering plan), witte kleur, met handsproeier en eengreepsmengkraan in chroom. Douches worden voorzien van een douchewand/deur.
 • Wastafel(s): witte kleur, greeploos design badkamermeubel, met chroom eengreepsmengkraan, reukafsnijder en spiegel.
 • WC (‘s): hangtoilet met geluidsarme jachtbak met economische spoelingen en zitting, witte kleur, design handenwasser met koudwaterkraan in chroom.
Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 13

Ventilatie-healthbox

Elk appartement is uitgerust met een ventilatie-healthbox.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 17

E-peil ≤ 40

De constructie van het gebouw voldoet aan de EPB-norm inzake energieprestatie. Het opgelegde E-peil van het gebouw is maximaal E40 per appartement.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 10

Individuele condenserende gaswandketel

Elk appartement beschikt over een individuele condenserende gaswandketel. Deze staat in voor zowel het warm water als de centrale verwarming. Radiatoren zijn in alle ruimtes voorzien.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 19

Fotovoltaïsche zonnepanelen

De appartementen beschikken over fotovoltaïsche zonnepanelen in functie van het behalen van de EPB-eis.

 • Bouwjaar: 2023
 • Verkavelingsvergunning: Ja
 • Voorkooprecht: Nee
 • Gevalideerd as-builtattest: Ja
 • Stedenbouwkundige vergunning: 1
 • Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
 • Overstromingsgevoeligheid:
 • Afgebakende oeverzone: Niet van toepassing
 • Beschermd erfgoed: Nee
 • Dagvaarding: Nee

Landelijke, doch centraal gelegen residentie met een vlotte bereikbaarheid te Nazareth

Bekijk de volledige kaart

Rustige locatie in het centrum

in het bruisende hart van Nazareth, waar men een ruim aanbod aan winkels, diensten en restaurants op wandelafstand aantreft

Adres Drapstraat 31
9810 Nazareth
Mobiscore 7,4 Wat is een mobiscore?

Een team van projectmakelaars staat voor u klaar met advies

Landbergh okt22 162 pinnetjes ok
Infomoment
Op afspraak
 • Neem een kijkje in de plannen en krijg een antwoord op al uw vragen.

 • Bekijk uw persoonlijke mogelijkheden samen met de dossierverantwoordelijke

Maak hier uw afspraak