Cassina landbergh nieuwbouw deinze 02

Nieuwbouwproject Cassina in tweede lijn op de Markt van Deinze

Kleinschalig appartementsgebouw vlakbij de Markt

 • Oppervlakte 72-113 m²
 • Bouwjaar 2024
 • Aantal units 4
 • Fase Grondwerken

Comfortabele appartementen op een sterke ligging

Verkocht: compromis in opmaak

Gelegen in een rustige straatje in tweede lijn van de Markt van Deinze, vindt u dit kleinschalig nieuwbouwproject genaamd Cassina, met rechtstreekse doorsteek naar de Markt. Dit budgetvriendelijk en kleinschalig appartementsgebouw bestaat uit een combinatie van compacte éénslaapkamer appartementen en comfortabele appartementen met 2 slaapkamers en ruime, zuidwest gerichte terrassen.

Door haar ligging net achter residentie Imperia op de markt van Deinze, is het er erg rustig en toch pal in het hart van Deinze, met op wandelafstand tal van restaurants, winkels, cultuur, zorg en supermarkten. Ook de Brielmeersen zijn vlakbij met haar prachtig aanbod aan natuur, recreatie en sportfaciliteiten. Verder geniet deze ligging van een uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer, de fiets als met de wagen.

Het gebouw met haar comfortabele en lichtrijke appartementen werd voorzien van toekomstgerichte technieken, volledig vrij van fossiele brandstoffen. Zo krijgt u er een individuele warmtepomp met vloerverwarming voor een optimaal plaatsgebruik, een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Naast de geringe, ecologische voetafdruk hebben deze efficiënte technieken tal van voordelen, denk aan uw maandelijkse energiefactuur en uw persoonlijk comfort.

Op het gebied van afwerking beschikken deze appartementen over mooie budgetten voor de keuken, de vloerbekleding en de sanitaire toestellen waarbij u zal worden uitgenodigd om deze materialen zelf te gaan uitkiezen in de betreffende showrooms, volledig in lijn met uw eigen smaak en voorkeuren. Bovendien is er voor iedere eigenaar een bovengrondse parkeerplaats en een praktische berging voorzien.

Tot slot krijgen de bewoners van deze residentie Cassina het recht om de inkom van het appartementsgebouw aan de kant van de Markt (Imperia) te gebruiken waardoor men geen omweg hoeft te maken en zo een directe verbinding tot aan de Markt heeft. Ideaal voor mensen die van de rust willen genieten en toch op enkele meters stappen van de Markt willen wonen.

Benieuwd naar het volledige aanbod van dit nieuwbouwproject? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via guillian@landbergh.be of 09 278 78 79
 • Nabij het centrum
  In het centrum Vlakbij de markt van Deinze
 • Sterretjes
  Kwalitatief afgewerkt Mooie budgetten voor een hoge afwerkingsgraad
 • Energiezuinig
  Future-proof technieken Vrij van fossiele brandstoffen

4 units

Deinze is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen langs de rivier de Leie. Ze bestaat uit zeventien deelgemeentes, waarbij Deinze en Petegem-aan-de-Leie de stedelijke kern vormen. In 2009 stelde het stadsbestuur het project Deinze 2020 voor. Sindsdien onderging de stadskern een heuse facelift. Het is er nu zowel voor Deinzenaars als niet-Deinzenaars heerlijk genieten van een dagje shoppen, een wandeling door het groen, een zonnig terras, een goed restaurant of een prachtige fietstocht langs de Leie.

Kerk

De Onze-Lieve-Vrouwekerk is een schoolvoorbeeld van de Scheldegotiek en meteen ook één van de laatste bouwwerken in deze stijl. Ze bevindt zich op het Sint-Poppoplein, aan de Leie.

Museum

Kunstliefhebbers kunnen terecht in het Museum van Deinze en de Leiestreek (Mudel). Hier vindt u uitsluitend werken van kunstenaars die gewoond en/of gewerkt hebben in de streek rond de Leie, onder wie Roger Raveel, Constant Permeke en Emile Claus.

Klooster

Het Sint-Blasiushospitaal is een voormalig hospitaal en later klooster in de Kaaistraat. De zusters augustinessen verzorgden er armen en zieken, en gaven er onderwijs aan meisjes. Later kwamen de zusters maricolen die er een klooster en school stichtten.

Industrieel erfgoed

De Molens van Deinze vormen samen een meelfabriek uit 1875. Nadat het bedrijf noodgedwongen moest sluiten in 2020, kreeg haar industrieel erfgoed nieuw leven ingeblazen dankzij Liv de Molens. Bij dit stadsinbreidingsproject worden de Directeurswoning en originele graanmolens in ere hersteld.

Nero Architecten is een architectencollectief dat naar oplossingen zoekt voor complexe en hedendaagse ruimtelijke vraagstukken. Een onderzoekende attitude is kenmerkend voor hun aanpak waarmee ze elke projectdefinitie trachten te doorgronden. Daarnaast houden ze van gebouwen die helder, rationeel en intelligent zijn opgebouwd, omdat deze van nature toekomstbestendig en duurzaam worden.

Gevel

De gevels zullen uitgevoerd worden in traditioneel metselwerk waarbij waarbij de kleur zal worden gekozen door de architect.

Terrassen

De terrassen worden bekleed met terrastegels in beton of gelijkwaardig.

Buitenschrijnwerk

Alle ramen van de appartementen en inkomdeur naar de inkomhal van het gebouw worden uitgevoerd met gelakte thermisch onderbroken alu-profielen. Het kleur is te bepalen door de architect.

Parking en berging

Op de site worden er twaalf bovengrondse staanplaatsen voorzien en 4 bergruimtes op het gelijkvloers verdiep. Daarnaast is er in de fietsenberging plaats voor 33 fietsen.

Tot aan de start van de afwerkingsfase heeft u als koper in Cassina het voorrecht om zelf te kiezen hoe uw appartement er zal uitzien. Zowel voor de vloerafwerking, de badkamer, het toilet en de keuken als voor de positionering van de lichtpunten, schakelaars en stopcontacten heeft u de vrije keuze. Zo zal u worden uitgenodigd in de showrooms van de aangeduide leveranciers voor uw keuze van sanitaire toestellen, de configuratie van uw keuken en de vrije keuze in het ruime aanbod van tegels en parket. Dit alles onder de vakkundige begeleiding van een ervaren klantencoördinator.

Vloeren

Er is een vrije keuze van vloeren in zover deze nog niet geplaatst zijn. In de hal, living, keuken, WC, badkamer, douchekamer, berging, slaapkamers zal er keuze zijn uit keramische tegels of half-massieve samengestelde parket. De afmetingen van de te kiezen tegelvloeren zijn minimum 30 x 30 cm tot de max. afmetingen van 60 x 60 cm. De vloeren worden orthogonaal geplaatst met doorlopende voegen. De voegen worden standaard uitgevoerd in witte of grijze kleur.

Keuken

In elk appartement is een volledig ingerichte keuken voorzien. De keuken wordt verzorgd door een gespecialiseerde keukenfabrikant, gekozen door de bouwheer, en omvat de levering en plaatsing in overeenstemming met de individueel besproken keuze.

Sanitair

De voorziene handelswaarden variëren tussen de 6.000 en 8.000 euro (inclusief plaatsing en btw). Volgende toestellen zijn voorzien:

 • Badkamer: douche, meubel met enkele of dubbele lavabo, mengkranen, handsproeiers, douchewand/deur, handdoekradiator.
 • Wc: design hangtoilet, handwasbakje met kraan en spiegel
Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 13

Ventilatiesysteem- type D

De appartementen zijn uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 17

E-peil ≤ 30

De constructie van het gebouw voldoet aan de EPB-norm inzake energieprestatie. Het opgelegde E-peil van het gebouw is maximaal E30 per appartement.

Schermafbeelding 2023 02 06 om 16 53 19

Fotovoltaïsche zonnepanelen

Alle appartementen beschikken over fotovoltaïsche zonnepanelen in functie van het te behalen E-peil.

Schermafbeelding 2023 03 17 om 14 40 38

Warmtepomp

Er wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp lucht-water met geïntegreerde boiler.

 • Bouwjaar: 2024
 • Verkavelingsvergunning: Nee
 • Voorkooprecht: Nee
 • Gevalideerd as-builtattest: Ja
 • Stedenbouwkundige vergunning: 1
 • Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
 • Overstromingsgevoeligheid:
  • P-score: Klasse A
 • Afgebakende oeverzone: Niet van toepassing
 • Beschermd erfgoed: Nee
 • Dagvaarding: Nee

Vordering der werken

Zeer rustig gelegen pal in het hart van Deinze

Bekijk de volledige kaart

In een rustige straat vlakbij de markt van Deinze

Op wandelafstand van tal van restaurants, winkels, cultuur, zorg, supermarkten én de Brielmeersen met haar prachtig aanbod aan natuur, recreatie en sportfaciliteiten. Verder geniet deze ligging van een uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer, de fiets als met de wagen.

Adres Kattestraat 41
9800 Deinze
Mobiscore 8,4 Wat is een mobiscore?

Een team van projectmakelaars staat voor u klaar met advies

Jef Guillian cut