Thibaut

Thibaut Van Landegem

Vastgoedmakelaar-bemiddelaar
BIV 508 591 | Stichtend vennoot


"Het vertrouwen van mijn klanten geeft me de motivatie om elke opdracht als een nieuwe uitdaging te zien en mezelf te bewijzen."

De fascinatie voor vastgoed zit er al van kleins af aan in. Zowel van thuis uit als vanuit persoonlijke belangstelling voor architectuur en bouw, groeide al snel de interesse in de immobiliënwereld. Tot 2012 was ik actief in de Antwerpse expeditiewereld. Toen heb ik de knoop doorgehakt en beslist om mijn passie te volgen. Tot 2014 werkte ik bij een vastgoedkantoor en was ik gespecialiseerd in de verkoop van bestaand vastgoed.

In oktober 2014 richtte ik Landbergh op samen met Jef. De stap naar een eigen kantoor betekent je eigen visie, je eigen aanpak en je eigen niche. Landbergh is ontstaan vanuit de opvatting om zich als gespecialiseerde nieuwbouwmakelaar ten volle toe te leggen op het commercialiseren van appartementen en woningen op plan. Daarnaast ontzorgen we onze klanten bij de verkoop van hun bestaande woning en staan we in voor de verhuur van de opbrengsteigendommen van onze investeerders.

Thibaut Van Landegem Landbergh

Kopen op plan vergt een grote mate van inlevingsvermogen en vertrouwen van de klant. Het is mijn drijfveer om mijn klanten reeds in een vroeg stadium mee te nemen naar de werf en hen te laten zien wat de toekomst in petto heeft voor hun nieuwe thuis. Met werfhelmen en veiligheidslaarzen aan neem ik hen mee naar boven om de indeling en het uitzicht te ontdekken.

Het maandelijkse Nieuwbouwweekend van Landbergh is een uitgelezen gelegenheid om kandidaten te verwelkomen en kennis te laten maken met het project.

IMG 20230223 WA0008

Wanneer ik niet aan het werk ben, spendeer ik mijn tijd met mijn echtgenote Stéphanie en onze vierjarige dochter Rachelle. Na de zomer komt er een broertje bij voor Rachelle.

We vinden het heerlijk om samen ver te reizen, uit eten te gaan en met vrienden op het strand af te spreken. In de weekenden zijn we daar dan ook vaak te vinden. Om fit te blijven, speel ik wekelijks een intensief wedstrijdje squash, tennis of padel. Je kan me ook regelmatig al joggend tegenkomen in Parkbos.