Florence Website

Florence Vermeersch

Vastgoedmakelaar-stagiair
BIV 517 830


Het draait om het verbinden van mensen met hun thuis.

Wie is Florence?

Na het afronden van mijn studies handelswetenschappen en enkele leerzame en productieve jaren in de sector van accountancy en fiscaliteit heb ik besloten mijn droom te verwezenlijken: vastgoedmakelaar worden. Op vandaag ben ik trots deel uit te maken van het betrouwbaar vastgoed team van Landbergh en word ik gemotiveerd om met veel enthousiasme mijn BIV-stage succesvol te doorlopen.

Landbergh Sept23 35
Landbergh Sept23 83

Mijn aanpak

Als makelaar ligt mijn focus bij het vervullen van de belangen en wensen van onze klanten met het oog op eerlijke en transparante communicatie. Bij Landbergh streven wij ernaar om elke transactie vlot en succesvol te laten verlopen door middel van onze diepgaande aanpak en uitgebreid servicepakket. Ik kijk ernaar uit u als partner in vastgoed bij te staan bij uw volgende vastgoedtransactie.

Persoonlijk 

Momenteel woon ik in Waregem met mijn vriend en onze hond Lou, maar ik ben nog regelmatig terug te vinden in Deinze en omstreken waar ik vertoef met vrienden en familie. In de zomermaanden ga ik graag met mijn familie op reis naar het zuiden en ben ik in mijn vrije tijd te vinden op een festival of een terrasje. 'S winters kijk ik uit naar mijn jaarlijkse skireis in de bergen. Sinds kort ben ik ook lid van de Waregemse Golf Club waar ik samen met mijn vriend golfles volg.

Landbergh Sept23 91

Bent u op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar met een eerlijke en flexibele aanpak? Contacteer mij vrijblijvend.