Handelspand in Aalter

Lichtrijk handelspand

 • 88 m² oppervlakte perceel
 • 88 m² bewoonbare oppervlakte
 • Oriëntatie: Oost
Dit lichtrijke handelspand is gelegen in de residentie 'Evita', vlakbij de markt van Aalter. Het pand geniet een bijzonder gunstige ligging met zijn diverse aanbod van scholen, supermarkten, sportfaciliteiten en bruisende horeca. Een extra troef is de zeer vlotte verbinding tot het vernieuwde oprittencomplex van de E40 en de N44. Tot slot zijn er meerdere parkeerplaatsen voor de deur, alsook de Sint-Corneliusparking op 1 minuut stappen.

Dit pand heeft een oppervlakte van 88 m² en werd voorzien van een handelsruimte, een keuken, een toilet en een berging. Verder beschikt dit pand over grote raampartijen over de volledige breedte aan de straatkant. Gezien de recente bouw werd dit pand uitgerust met de modernste technieken op vlak van ventilatie, verwarming en isolatie. 

EPC: A / Elektrische keuring: conform / centrale verwarming d.m.v. een warmtepomp / Ventilatiesysteem type D 

Benieuwd wat dit pand voor u kan betekenen? 
Maak uw afspraak via guillian@landbergh.be of 09 278 78 79.
 • Mobiliteit
  Vlot bereikbaar met de wagen Met het op- en afrittencomplex E40 op enkele minuten afstand
 • Nabij het centrum
  In het centrum Vlakbij de markt van Aalter
 • Energiezuinig
  Energiezuinig Met een EPC-score A
 • Energiezuinig
  Future-proof technieken Voorzien van een warmtepomp

Indeling

 • Handelsruimte 88 m²

Verkoopprocedure

Vraagprijs is verkocht

Stap 1: chronologisch invullen van de bezoekdag

Aangezien de woning verkocht is zodra iemand de vraagprijs biedt, is het van groot belang dat de bezoekdag chronologisch wordt ingevuld. Dit is de meest eerlijke manier om de snelste reageerders als eerste de kans te geven om de woning aan te kopen.

Stap 2: Bieden

Wie als eerste de vraagprijs biedt, zonder opschortende voorwaarden, wordt de nieuwe eigenaar van het onroerend goed. Dit kan op of na de bezoekdag, maar ook ervóór. In dit laatste geval kan de bieder de woning echter niet bezichtigen tot na het bod. Dit om steeds de chronologie van de bezoekdag te respecteren.

Inlichtingen

Ligging

Toplocatie in het centrum van Aalter

Een troef is de zeer vlotte verbinding tot het vernieuwde oprittencomplex van de E40 en de N44. Tot slot zijn er meerdere parkeerplaatsen voor de deur, alsook de Sint-Corneliusparking op 1 minuut stappen.

Adres Lostraat 12
9880 Aalter
Kaart
Bekijk de volledige kaart

Financieel