Appartement in Deinze

  Dit uniek appartement met praktijkruimte is centraal gelegen en bevindt zich langs de Poelstraat, vlakbij het centrum van Deinze. De ligging is hier bijzonder interessant, zowel vlakbij het station van Deinze, alsook nabij de op- en afrit van de E17. Daarnaast biedt de stad Deinze een uitgebreide waaier aan activiteiten zoals shopping, sportfaciliteiten, recreatie, horeca en culturele evenementen.

  Op heden bestaat het gelijkvloers uit een lichtrijke praktijkruimte van ca. 64 m² met een gastentoilet. Het verdiep kan men betreden via twee afzonderlijke trappen zodat privé en werk gescheiden worden. Het appartement heeft een ruime leef-en eetruimte met voldoende lichtinval, 2 volwaardige slaapkamers, een keuken en een badkamer die bestaat uit een douche, lavabo en toilet. Bovendien beschikt dit pand nog over een werkruimte/opslagplaats waar een bestelwagen kan in geplaatst worden. 

  De praktijkruimte heeft in 2014 een volledige renovatie ondergaan. Daarnaast is het voor het woongedeelte wel nodig om op korte termijn enkele moderniseringswerken uit te voeren om te voldoen aan de huidige woonnormen. Hierbij kijken we naar de elektriciteit, badkamer, vloerafwerking en keuken.  

  EPC: 535  / Centrale verwarming op aardgas / Mobiscore: 8,4/10 / EK niet conform / Asbestattest in uitvoering

  Benieuwd naar dit pand met tal van mogelijkheden? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via guillian@landbergh.be of 09 278 78 79.
  • Afrit
   Vlot naar het oprittencomplex Dichtbij het oprittencomplex van de E17
  • Nabij school
   Nabij onderwijs Nabij lagere- en secundaire school
  • Garagebox
   Garage Dubbele inpandige garage
  • Sterke mobiliteit
   Sterke mobiliteit Vlakbij het station

  Inlichtingen

  Financieel