Eénslaapkamer appartement in Zwijnaarde

Rijvisschestraat 126 , 9052 Zwijnaarde
  • 1
  • 1
Eénslaapkamer appartement in Zwijnaarde

Dit nieuwbouwappartement op de eerste verdieping van Urban Villa D maakt deel uit van het Rijvisschehof te Zwijnaarde, waar U kan genieten van een groen en rustgevende parklandschap. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 76 m² met zonneterrassen van samen 25 m² .
De indeling van het appartement is als volgt: via de inkom bereikt u de met lichtrijke eet- en leefruimte met een open keuken. De grote raampartijen met schuifdeur biedt een rechtstreekse toegang tot het aanpalende terras. 
Aan de andere zijde grenst het tweede terras aan de slaapkamer. Daarnaast vindt u er een badkamer met wastafel en douche, een berging en een gastentoilet. Het appartement is uitgerust met vloerverwarming voor een optimaal ruimtegebruik. 
In de ondergrondse verdieping vindt u naast de privatieve bergingen liefst 77 parkeerplaatsen.
Ingeplant in een groen woonpark met een stijlvol aangelegde vijver, biedt het Rijvisschehof u een standingvolle thuis op een uitermate goed bereikbare ligging. Het project grenst aan het Parkbos en biedt idyllische wandelroutes langs het Kasteel Rijvissche, het Rijvissche Park en het De Ghellinckpark.
Via de nabijgelegen bushalte staat u in een mum van tijd in het historische centrum van Gent. Ook diverse scholen, winkels, diensten en anderen zijn slechts een fiets- of wandeltocht verwijderd.
Een bijkomende troef is de nabijheid van de fiets- en wandelbrug die Zwijnaarde, De Pinte en Sint-Martens-Latem verbindt met het zuiden van Gent. Zo bereikt u vlot en veilig de stad en haar belangrijkste station, Gent-Sint-Pietersstation. Ook het centrum van Zwijnaarde en Sint-Denijs-Westrem liggen er op fietsafstand. De opritten van de R4, de E40 en de E17 bevinden zich op minder dan 5 minuten rijden.
Op zoek naar een architecturale parel, badend in het licht en groen op een sublieme uitvalsbasis te Zwijnaarde? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over het nieuwe Rijvisschehof.

Kenmerken

Referentie:
D102
Type:
Appartement
Bouwjaar:
2021
Oppervlakte bewoonbaar:
76,00 m²
Oppervlakte grond:
76,00 m²
Algemene staat:
Nieuwe staat
Bouwvergunning:
Ja
Verkavelingsaanvraag:
Nee
Voorkooprecht:
Nee
Gevalideerd as-builtattest:
Nee
Stedenbouwkundige overtreding:
Nee
Stedenbouwkundige bestemming:
Woongebied
Overstromingsgevoeligheid:
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende oeverzone:
Niet van toepassing
Geïnventariseerd erfgoed:
Nee
Beschermd erfgoed:
Nee
Voorzieningen:
Array
Omgeving:
Array
E-peil:
35

Indeling

Ruimte Aantal Verdieping Oppervlakte

Slaapkamer

1

1

11.5m²

Keuken

1

1

9.1m²

Badkamer

1

1

4.6m²

Woonkamer

1

1

27.5m²

Terras

1

1

25m²

Berging

1

1

3.2m²

Toilet

1

1

1.5m²

Contact

Thibaut Van Landegem
09 225 25 24