tweeslaapkamerappartement op 5de verdiep - 6% btw mogelijk

Tolpoortstraat 40 , 9800 Deinze
€ 375.000
  • 2
  • 1
  • Oost
tweeslaapkamerappartement op 5de verdiep - 6% btw mogelijk

Op onze website staat slechts een klein deel van ons aanbod. Bij interesse kan u via een afspraak meer inkijk krijgen in ons volledig aanbod. Dit tweeslaapkamerappartement van 91 m² op de vijfde verdieping beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een praktische bergruimte, twee slaapkamers, een afzonderlijk toilet, een badkamer uitgerust met een dubbele lavabo en een ligbad. Daarnaast heeft het appartement een oostelijk georiënteerd terras van 12 m² uitkijkend op de Leie.

Het appartement is gelegen in Liv de Molens, een stadsinbreidingsproject langs de Leie, in het hart van de stad Deinze. De hoofdarchitect, Reiulf Ramstad, ontwierp met zijn doorwinterde ervaring vanuit zijn Noors architectenbureau een uitzonderlijk project met aandacht op zicht, licht en water een erg divers aanbod aan appartementen.

Liv De Molens is een ‘vijf-minutenstad’, waar alles wat u nodig heeft, op slechts vijf minuten afstand ligt. De site van maar liefst 2,2 hectare is een dynamische mix van retail, horeca, diensten, sport, recreatie en wonen, met een groene corridor als verbindende factor. Omringd door een groot park langs de kabbelende Leie, bevinden zich diverse gebouwen met elk hun eigen, unieke karakter, waarbij ieder een appartement geniet van een bevoorrecht zicht op de natuur, de Leie of de stad.

Dit residentiële woonproject combineert de authenticiteit van de Molens met een Scandinavische levensstijl, draaiend rond het Deense begrip ‘hygge’ waarbij wonen, werken en ontspannen hand in hand gaan. Centraal in Liv de Molens staan de directeurswoning langs de Tolpoortstraat en de originele graanmolens aan de Leie, de meest iconische authentieke gebouwen die in oude glorie worden hersteld.

Voor bijkomende informatie over de verschillende appartementen in dit project, kunt u terecht bij ons op kantoor of maak een afspraak via deinze@landbergh.be/ 09 278 78 79.

Kenmerken

Referentie:
AB.5.03
Type:
Appartement
Bouwjaar:
2022
Oppervlakte bewoonbaar:
91,00 m²
Oppervlakte grond:
91,00 m²
Algemene staat:
Instapklaar
Oriëntatie tuin:
Oost
Bemeubeld:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Verkavelingsaanvraag:
Ja
Voorkooprecht:
Nee
Gevalideerd as-builtattest:
Nee
Stedenbouwkundige bestemming:
Woongebied
Geïnventariseerd erfgoed:
Nee
Voorzieningen:
Array
Omgeving:
Array
E-peil:
35

Indeling

Ruimte Aantal Verdieping Oppervlakte

Slaapkamer

1

5

16m²

Slaapkamer

1

5

10.5m²

Keuken

1

5

8m²

Badkamer

1

5

6m²

Woonkamer

1

5

12m²

Eetkamer

1

5

10m²

Terras

1

5

12m²

Berging

1

5

4m²

Toilet

1

5

1.5m²

Inkomhal

1

5

9m²

Contact

Guillian Fonteyne
09 278 78 79