Nieuwbouwproject Liv de Molens in Deinze - 6% BTW mogelijk

Tolpoortstraat 40 , 9800 Deinze
  • 1
Nieuwbouwproject Liv de Molens in Deinze  - 6% BTW mogelijk

INFOMOMENT: Wij ontvangen u graag tijdens nieuwbouwzondag 24/10 tussen 9u en 17u in de directeurswoning op de site voor bijkomende informatie.

Langs de Leie, in het hart van de stad Deinze verschijnt het stadsinbreidingsproject Liv de Molens. De hoofdarchitect, Reiulf Ramstad, ontwierp vanuit zijn Noors architectenbureau en met zijn doorwinterde ervaring een uitzonderlijk project met aandacht op zicht, licht en water, en een erg divers aanbod aan appartementen.  

Liv de Molens is een ‘vijf-minutenstad’, waar alles wat u nodig heeft, op slechts vijf minuten afstand ligt. De site van maar liefst 2,2 hectare is een dynamische mix van retail, horeca, diensten, sport, recreatie en wonen, met een groene corridor als verbindende factor. Omringd door een groot park langs de kabbelende Leie, bevinden zich diverse gebouwen met elk hun eigen, unieke karakter, waarbij ieder appartement geniet van een bevoorrecht zicht op de natuur, de Leie of de stad.

Dit residentiële woonproject combineert de authenticiteit van De Molens met een Scandinavische levensstijl, draaiend rond het Deense begrip ‘hygge’ waarbij wonen, werken en ontspannen hand in hand gaan. Centraal in Liv de Molens staan de directeurswoning langs de Tolpoortstraat en de originele graanmolens aan de Leie, de meest iconische authentieke gebouwen die in oude glorie worden hersteld.

Bovendien scoort Liv de Molens bovengemiddeld op vlak van duurzaamheid, dankzij de integratie van gevarieerde vegetatie, de naturalisering van de oevers, de energiewinning door middel van lichtinval, het gebruik van lokaal geproduceerde recycleerbare materialen, de toepassing van de modernste energiepraktijken, etc. 

Benieuwd naar het volledige aanbod in dit nieuwbouwproject, op een historische locatie in Deinze? Maak dan snel uw afspraak via deinze@landbergh.be of 09 278 78 79.

Het aanbod

Gelijkvloers Type Oppervlakte Prijs Slaapkamers
Verdieping 1 Type Oppervlakte Prijs Slaapkamers
Verdieping 2 Type Oppervlakte Prijs Slaapkamers
Verdieping 6 Type Oppervlakte Prijs Slaapkamers

Kenmerken

Referentie:
PR21001
Type:
Project
Bouwjaar:
2021
Algemene staat:
Instapklaar
Bouwvergunning:
Ja
Verkavelingsaanvraag:
Ja
Voorkooprecht:
Nee
Gevalideerd as-builtattest:
Nee
Stedenbouwkundige bestemming:
Woongebied
Overstromingsgevoeligheid:
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende oeverzone:
Niet van toepassing
Geïnventariseerd erfgoed:
Nee
Beschermd erfgoed:
Nee
Voorzieningen:
Array
Omgeving:
Array

Contact

Guillian Fonteyne
09 278 78 79