TE KOOP BIJ LANDBERGH: Instapklare energiezuinige villa

9881 Bellem
  • 4
  • 2
  • Sud-ouest
TE KOOP BIJ LANDBERGH: Instapklare energiezuinige villa

Deze instapklare en hoogstaand afgewerkte villa met een perceeloppervlakte van 471 m² bevindt zich op het einde van de doodlopende De Craenestraat, een rustige en kindvriendelijke straat in het centrum van Bellem. De ligging is een grote troef, zowel rustig en groen alsook uiterst vlot bereikbaar met een vlotte verbinding tot de op- en afrit van de E40 en de Knokkebaan. 

De villa onderging in 2020 nog diverse opfrissingswerken en is op heden ingedeeld in een inkomhal met toilet die toegang geeft tot de lichtrijke leefruimte voorzien van een gezellige zithoek met nieuwe gashaard, een eetplaats met aansluitend de open keuken voorzien van een kookeiland en uitgerust met diverse inbouwtoestellen (Falcon vuur, combi-stoomoven, Miele vaatwasser,...). De grote glaspartijen in combinatie met het stijlvolle interieur maken van deze leefruimte een echte eyecatcher. Verder kan u op de gelijkvloerse verdieping de wasplaats met ingemaakte kasten en een extra slaapkamer/bureau terugvinden. Deze ruimte kan ook perfect dienst doen om een vrij beroep in uit te oefenen gezien het cliënteel niet verder dan de inkomhal hoeft te komen. 

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, waarbij de master bedroom beschikt over een dressing en ensuite badkamer voorzien van een toilet, inloopdouche en een dubbele wastafel. Bijkomend werd er tussen de 2 kinderkamers (10m² en 9,5m²) nog een doucheruimte met wastafel voorzien die toegankelijk is vanuit beide slaapkamers. Daarnaast is er op dit verdiep nog een afzonderlijk toilet en een ruime berging voorzien. 

De zuidwest georiënteerde tuin is voorzien van een aangelegd terras, zowel een deel overdekt alsook een deel open, een gezellig bijhuis, een tuinhuis en een oprit met plaats voor meerdere wagens. Daarnaast is de tuin ook voorzien van voldoende privacy en is er geen inkijk. Tot slot zijn er nog 18 zonnepanelen aanwezig die aangesloten zijn op een home manager.

EPC: 72 / Centrale verwarming op aardgas/ Elektriciteit conform / Vrij bij akte 

Verkoopprocedure: Landbergh werkt voor deze verkoop met bezoekdagen op vaste tijdstippen en een vaste vraagprijs. Alle kandidaten hebben de tijd tot maandag 5/12/2022 om 17u om hun beste voorstel over te maken naar verkoop@landbergh.be d.m.v. het formeel document, vooraf op te vragen bij Landbergh. Zijn er meerdere kandidaten met een voorstel van de vraagprijs, dan krijgen zij éénmalig de kans om hun voorstel te verhogen, indien zij dat wensen. De deadline ligt hiervoor op 48 uur na de eerste deadline (woensdag 7/12/2022 om 17u).

Voor meer info over onze verkoopprocedures, verwijzen wij graag naar de blog op onze website.

Benieuwd naar deze landelijke, recent gerenoveerde villa in Bellem? 
Maak dan snel uw afspraak via guillian@landbergh.be of 09 278 78 79

Caractéristiques

Référence:
VK22066
Type:
Villa
Année de construction:
2012
Revenu cadastrale:
€ 908
Surface habitable:
160,00 m²
Superficie du terrain:
471,00 m²
Etat général:
Finitions luxueuses
Orientation du jardin:
Sud-ouest
Meublé:
Non
Permis de construction:
Oui
Permis de parcellement:
Oui
Droit de préemption:
Non
'Certificat tel que construit' validé:
Oui
La sensibilité à l'inondation:
Zone non inondable
Zone riveraine délimité:
Pas d’application
Patrimoine inventorié:
Non
Patrimoine protégé:
Non
Installations:
Array
Environement:
Array
EPC:
72
EPC ref:
20221116-0002726831-RES-1

Aménagement

Espace Quantité Etage Surface

Chambre à coucher

1

0

16m²

Cuisine

1

0

9m²

Salle de séjour

1

0

39m²

Salle à manger

1

0

9m²

Toilettes

1

0

1m²

Place à laver

1

0

8m²

Inkomhal

1

0

7m²

Chambre à coucher

1

1

9.5m²

Chambre à coucher

1

1

10m²

Chambre à coucher

1

1

19m²

Salle de bains

1

1

2.5m²

Salle de bains

1

1

9m²

Débarras

1

1

3m²

Toilettes

1

1

1m²

Salle de service

1

1

12m²

Contact

Guillian Fonteyne
09 278 78 79