TE HUUR BIJ LANDBERGH: 2 erkende assistentiewoningen in Gent

Einde Were 13 , 9000 Gand
  • 1
  • 2
  • 1
  • Sud-ouest
TE HUUR BIJ LANDBERGH: 2 erkende assistentiewoningen in Gent

Gelegen tussen de Watersportbaan en de Coupure vindt u de erkende assistentiewoningen van Dunant Gardens. De assistentieappartementen garanderen een zorgeloos verblijf dankzij het uitgebreide a-la-carte dienstenpakket van de beheerder (permanentie, warme maaltijden, thuisverpleging, boodschappen, poets-en strijkdienst, SOS-dienst, etc). Solidariteit voor het gezin, de beheerder, heeft door de jaren heen een verfijnde service uitgewerkt die naadloos inspeelt op de individuele behoeften van haar bewoners. 

De bewoonbare oppervlaktes van deze appartementen liggen tussen de 70m² en de 80m². Ieder appartement beschikt over een ruime woonkamer met directe toegang tot het terras, een uitgeruste keuken met annex berging, een aangepaste badkamer en één of twee slaapkamers. Naast uw eigen assistentiewoning kan u gebruikmaken van de ontmoetingsruimte, waar u kan genieten van een gezellige babbel, een drankje of deelnemen aan de tweewekelijkse activiteiten. 

De huurprijzen variëren tussen €24/dag à €26/dag naargelang het aantal kamers en de grote van het appartement. Naast deze woonvergoeding betaalt u €12/dag voor de zorg- en dienstverlening die door Solidariteit voor het gezin wordt aangeboden, €2,9/dag voor de autostaanplaats en €3,2/dag vaste kosten gemeenschappelijke delen. 

In de ondergrondse verdieping vindt u uw autostaanplaats en kelderberging van waaruit u uw appartement via de lift droog en veilig kan bereiken.
Het gebouw bevindt zich vlak aan de Watersportbaan, de Blaarmeersen en de Bourgoyen, wat u een directe toegang biedt tot een diverse waaier aan wandelparcours in de groene long van de stad. Aan de andere zijde biedt de Coupure u een rustige, groene verbinding naar het culturele hart van de stad met tal van opportuniteiten gaande van shopping tot gastronomie en ontspanning allerhande.
Het project voldoet volledig aan de huidige, stringente energetische normen wat uw leefkost bijzonder gunstig zal beïnvloeden. 

Benieuwd naar deze assistentiewoningen in Gent?
Maak een afspraak via jolien@landbergh.be of 09 225 25 24.

www.landbergh.be

Caractéristiques

Référence:
VH19011
Type:
Appartements de vie assistés
Année de construction:
2017
Surface habitable:
70,00 m²
Etat général:
Très bon
Orientation du jardin:
Sud-ouest
Meublé:
Non
Permis de construction:
Oui
Permis de parcellement:
Non
Droit de préemption:
Non
'Certificat tel que construit' validé:
Oui
Infraction en matière d'urbanisme:
Non
La sensibilité à l'inondation:
Zone non inondable
Zone riveraine délimité:
Pas d’application
Patrimoine inventorié:
Oui
Patrimoine protégé:
Oui
Installations:
Array
Environement:
Array
Niveau E:
60

Aménagement

Espace Quantité Etage Surface

Parking

1

-1

Débarras

1

-1

Chambre à coucher

1

4

Chambre à coucher

1

4

Cuisine

1

4

Salle de bains

1

4

Salle de séjour

1

4

Débarras

1

4

Contact

Jolien Vercruysse
09 225 25 24