TE KOOP BIJ LANDBERGH: zuidwestelijke bouwgrond in Drongen

9031 Drongen
€ 275.000
  • South-west
TE KOOP BIJ LANDBERGH: zuidwestelijke bouwgrond in Drongen

Deze zuidwest georiënteerde bouwgrond met een oppervlakte van 1.296 m² is gelegen in Drongen. Dit perceel is zeer vlot bereikbaar dankzij de goede ontsluiting met de E40. De bouwgrond is geschikt voor het bouwen van een open bebouwing (landelijk karakter) met een maximale diepte van 20 m op het gelijkvloers en 15 m op de verdieping. Op deze grond kan een woning geconstrueerd kunnen worden, afgewerkt met een zadeldak en een kroonlijst van maximaal 6 m. 

Een eventuele afzonderlijke garage kan opgericht worden op minstens 20 m achter de voorbouwlijn, met een maximale oppervlakte van 32 m². Verder is er een zijdelings bouwverbod van 4 m beginnend vanaf de perceelsgrens van aanpalende percelen. 

In de tuinzone achter de woning kan een constructie (berging, serre…) worden opgericht op minstens 30 m van de voorbouwlijn met een maximale hoogte van 3,5 m. Verder zal het bijgebouw dienen afgewerkt te worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw. 

Dit perceel biedt dus een mooie kans voor het bouwen van een open gezinswoning in een groene en vlot bereikbare omgeving. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij bent te kiezen wanneer u uw droomwoning bouwt. 

Benieuwd naar deze bouwgrond in Drongen? Maak een afspraak via leticia@landbergh.be of bel 09 225 25 24. 

www.landbergh.be 

Characteristics

Reference:
VK22062
Type:
Building land
Cadastral revenue:
€ 11
Lot size:
1.296,00 m²
Orientation of the garden:
South-west
Parcel permit:
Yes
Right of first refusal:
No
Urban offense:
No
Urban destination:
Agrarian territory
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Delimited riparian zone:
Not applicable
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
No
Facilities:
Array
Environment:
Array

Contact

Leticia Muniz Martinez
09 225 25 24