Two Bedroom Apartment 1st Floor

9051 Sint-Denijs-Westrem
€ 415.000
  • 2
  • 1
Two Bedroom Apartment 1st Floor

Dit hoekappartement is gesitueerd op de eerste verdieping van residentie Oxford te Sint-Denijs-Westrem. Het lichtrijke appartement van ca. 89 m² beschikt over 2 slaapkamers en twee zonneterrassen.

De indeling van het appartement is als volgt: via de inkom bereikt u de lichtrijke eet- en leefruimte met een open keuken en een aansluitend een praktische berging. Via de centrale nachthal bereikt u de 2 slaapkamers, de badkamer en het gastentoilet. 

De eigentijdse, stijlvolle architectuur van de hand van het bureau Verhamme – De Vel wordt gekenmerkt door de horizontale banden in lichtgrijze genuanceerde gevelsteen. De bovenste 2 verdiepingen worden bekleed met een kleur- en krasvast plaatmateriaal in dezelfde donkergrijs-groene kleur als het aluminium buitenschrijnwerk. Door middel van grote raampartijen werden lichtrijke leefappartementen gecreëerd voorzien van zonneterrassen, elk met een terrasberging. Ondergronds kan u vlot parkeren via de autolift.

De residentie beantwoordt aan de voorwaarden van de EPB-regelgeving 2021, zijnde een E-peil lager of gelijk aan E35. Zo is ieder appartement voorzien van een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas in combinatie met een ventilatietype D. In functie van een optimaal ruimtegebruik heeft men geopteerd voor vloerverwarming. Bovendien beschikt dit appartement over 4 panelen van 330kwp. In deze fase heeft u de mogelijkheid het appartement volledig naar eigen smaak te personaliseren voor wat betreft de keuze in parket, tegels, keuken en sanitair.

Oxford kan genieten van een uitstekende mobiliteit, op een boogscheut van de E40, R4 en de Kortrijksesteenweg. Bovendien bevinden het ziekenhuis Maria Middelares, de Expohallen, talloze winkels en restaurants zich in de directe nabijheid. Op het einde van de straat kan u opstappen op tram 1 die u in een mum van tijd naar het Sint-Pietersstation en het historische centrum brengt.

De oplevering is voorzien in maart 2023. Oxford komt in aanmerking om te genieten van het verlaagd BTW-tarief van 6% voor afbraak/wederopbouw in plaats van 21%, op voorwaarde uiteraard dat u als koper eveneens aan de voorwaarden voldoet.

Benieuwd naar het volledige aanbod van dit stijlvolle nieuwbouwproject? Maak dan snel uw afspraak.

Characteristics

Reference:
1.2
Type:
Apartment
Year of construction:
2022
House size:
89,00 m²
Lot size:
89,00 m²
Global state:
New Status
Construction permit:
Yes
Parcel permit:
No
Right of first refusal:
No
Valid as-built certificate:
No
Urban offense:
No
Urban destination:
Residential area
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Delimited riparian zone:
Not applicable
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
No
Facilities:
Array
Environment:
Array
E level:
33

Layout

Space Amount Floor Surface

Bedroom

1

1

13.23m²

Bedroom

1

1

9.45m²

Kitchen

1

1

6.82m²

Bathroom

1

1

4.9m²

Living room

1

1

22.87m²

Terrace

2

1

27m²

Shed

1

1

3m²

Restroom

1

1

1.08m²

Contact

Thibaut Van Landegem
09 225 25 24